• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Tesekkur ederim cevabin icin🙂❤ ben de zikrederim firsat oldukca. Iyi geldigine inaniyorum. Dedigin gibi bazilarindan kaciniyorum. Ebcede gore de yapayim istedim cocuklarim icin. Biraz icimden geldigi gibi de olacak dedigin gibi..

Uygulanış, ebced değeri mesela 120 diyelim.
120 kez 120 günde oluyor.
120 kez 40 günde oluyor.
120×120=14400 (kendiyle carpıp) 3 günde yapıyorsun.
Ama bunu yapamam deyip vazgeciyorsa bu hesaplar çok takılmamak gerek, engel görmemek gerek diye de biliyorum.

@anabelgunes oyun grubu haftada bir bana az geliyor acikcasi. Yazin park-bahce derken cok ihtiyacimiz olmuyor. Ama kisin cocugu nereye cikaracagiz. Family club tarzinda yerler oluyor. Family olduguna bakma genel olarak cocuklara yonelik, en azindan ankarada benim arastirdigim oyle. Istanbulda da vardir illaki. Aylik yada yillik uyelikleri oluyor ve belirli saatlerde atolyeler var yas gruplarina gore. Cesitli oyun alanlari da var. Atolyeler icin bizimkilerin yasi tutar mi bilemiyorum cok detayli incelemedim ama bu alternatif de aklinda bulunsun.

Ya evler yakın olsa ne gerek olur oyun gruplarına. Gayet güzel oynamışlardı bizimkiler. Emzikleri bile paylaşarak 😂😂
Merhaba; Ben de bostanci da oturuyorum. Oyun grubu icin arastirma yapiyorum. Mam Atölye diye bir yer varmiş. Instagramda arastirdim baya tavsiye ediyorlar. Sizin tavsiye edeceginiz bi yer var mi?

Vaaay! Hadi darısı benim başıma:) işe başlayana kadar doğum öncesi kiloma dönme hedefim var. 5 ay 5 kilo:) pazartesi basliyorum.

58'dim bende hamile kaldığımda Simay'a :)
Rahat rahat verirsin. 💪🏻😎
Şu tibet egzersizine bi bak istersen. Etkili, yavasca artıyor, yormuyor, bugün yapamadım bile dedirtmiyor :)

58'dim bende hamile kaldığımda Simay'a :)
Rahat rahat verirsin. 💪🏻😎
Şu tibet egzersizine bi bak istersen. Etkili, yavasca artıyor, yormuyor, bugün yapamadım bile dedirtmiyor :)
Ben 53 ile hamile kalmistim, simdi 57-58 gidip geliyorum. Aslinda mevcut kilomdan memnunum ama isyerinde giydigim pantolonlara tekrardan girebilmek icin zayiflamak sart.
Tibet egzersizlerine baktim pilates-yoga hareketlerini iceriyormus:) Hareketle ilgili bir sikintim yok benim sorun gece yemekleri😥 En hareketsiz gunumde bile 10.000 adim atiyorum. Gunluk hedefim 20.000 adim💪🏻 Spora da basladim zaten yeniden. Aksam atistirmalarini da kestim mi mis gibi olur:) Hamilelikten once aralikli oruc yapiyordum. Gecen sen de bahsetmistin ordan aklima geldi. Pzt 16-8 aralikli oruca baslayacagim.Ise yarayacagini dusunuyorum, vucudum da dinlensin hem artik.

Ben 53 ile hamile kalmistim, simdi 57-58 gidip geliyorum. Aslinda mevcut kilomdan memnunum ama isyerinde giydigim pantolonlara tekrardan girebilmek icin zayiflamak sart.
Tibet egzersizlerine baktim pilates-yoga hareketlerini iceriyormus:) Hareketle ilgili bir sikintim yok benim sorun gece yemekleri😥 En hareketsiz gunumde bile 10.000 adim atiyorum. Gunluk hedefim 20.000 adim💪🏻 Spora da basladim zaten yeniden. Aksam atistirmalarini da kestim mi mis gibi olur:) Hamilelikten once aralikli oruc yapiyordum. Gecen sen de bahsetmistin ordan aklima geldi. Pzt 16-8 aralikli oruca baslayacagim.Ise yarayacagini dusunuyorum, vucudum da dinlensin hem artik.

Yürüyüşü bende yapıyorum tüm günde hareketliyim ama özellikle yapmakta iyi hissettiriyor, faydasınıda görüyorum. Evet 5 temel hareket sadece, esneme gibi,sabah yürüyüş sonrası yapıyorum 😬
Aralıklı yapmıştım hep ama bu kez bırakmamaya niyetle başladım, 9 tekrardayım.
Spora başlamışsın zaten oldu bildik bu işi😜
16-8ciler toplansın✌🏻😂

Ben 53 olayımda bi😎😂aslında sayı değilde toparlanmak güzel olan. Bende 58de cok takılmıştım buarada.Saate dikkat edince direkt düşersin aşağısına bence

Ya evet ondan çıktı 😅 ben önceden herkes 16sı için sözleştiniz zannettim 🙈 tarih gelsin haberleşiriz tekrar.

İzmir’de havaalanında nasıl karşılaşmıştık😂😂 valla çok gittik izmire yaa. Bir daha bilmem ne zaman gideriz. İstanbul’a gelirseniz bekleriz ama tanıştırırız minnoşları.

Tamamdır haber vereceğim. 4 Kasım Darıca uyuyordu sana değil mi?
Canım eşimin dönüşü 4 5 6 kasım arasında olacak bende 6 sından sonra müsait olurum diyim net olsun

Ağzım sulandı breh breh😂
Buara çok gözüm aç😂
55'e düştüm ama şükür😂
Bende 55 e çıktım 😬 62.5 falandı sanırım hamilelik başlangıç 74 doğuma girdim doğumdan çıktım tabi tüp bebek diye ben kilo veremi cem öyle kalacam tribindeydimki 60 oldum sonra 55 sonra 50 normal sabit kilom hep 48 di hiç kilo alamıyordum almak için mama bile almıştı annem bana 😂 sonra sevindim dedim ben herhalde yine yiyip yiyip kilo almayacağım başladım yemeğe🙄 şuan 55 im 5 kilo geri almışım ama olsun çok önemli değil 70 in yanında lafı olmaz hahahaha

Hasta olmadan yaptıklarımız kadar olunca yaptıklarımız önemli olsun :)

Neden sevdirmek istiyorsun?

Yararlı diyebilecek ne varsa yerine koyabileceğin seylerde var. Kalsiyumsa o, proteinse o vs.

Özüre gerek yok ask olsun:) iyi olun yeter🎈

Yerine bişy koymadığımız için alışık oldugumuz tadı çekiyor tabii:) ama can cekincede bi başka tatlı😂
Yani sebzesiyle, bakliyatıyla cesit o kadar cok ki bi şekilde bulunuyor, saydıklarımızıda her akşam yemiyoruz aslında. Bizde tavuk pişmiyor mesela hiç.
Ama ızgara olunca bende dayanamıyorum zaten çoğu içimi bayıyor ama 1 parçada olsa o is kokusuyla mmmhhh🤤🤤😂
Ay nerden girdik nerden çıktık tühh😂
Yani birebir kan grubuna göre beslenme apayrı bişy tabii o ayrı bir süreç, uğraş. Ama görmeye başladıkca cesitte artar.Yaşlar geçmiş diyemem insan isteyince hersey olur ama sonucta yılların verdiği alışkanlık, agız tadı, değişim kolay değil.
Bunları yapamıyorum dersen en azından su orucu, günlük açlık orucları, işte dediğim gibi arada detoks vs vucudunuda dinlendirmeni sağlar
Yani hiçbişy yapmadıkca, yediklerimizide gözden gecirmedikçe, eee vucut sadece öğütücü değil? İstediğide bu değil? Görevide bu değil? ♥

Canım büyüdükçe daha da olur.
Konusmaya basladıkca daha da zor oluyor hatta söyledikleri, sordukları için.
Bi zaman anneme cok baglı beni sevmiyor mu yaa bile dedirtir (arkadaslarımdan üzülen cok oldu böyle) ama sen annesin o baska,ve gidip geleceğini bilse de yanında olma isteği, guveni başka sonucta.
Kaçarak gitme yine de söyle, zamanla bunun geri dönüşü kaçarak gitmekten daha iyi olur. Sürekli kaybolacak mı diye düşünmek daha ağır bence cocuk adına
Süt içmesi gerekiyormuş gibi geliyor ama doktor yoğurt da yiyebilir süt yerine dedi o Yüzden vazgeçtim.Herkesin bebesi süt içiyor ne bileyim :)

plojovic plojovic sonunda ayakkabı aldım forum istanbulda tam girdim karşımda vicco bir tane bot aldım deriymiş 150 tl birde spor aldım o da 130 tl başka düşünenler varsa diyr fiyatlarıyla yazdım :))) hemen giydirdim rahat rahat yürüdü sanada teşekkür ettim :)
Oooo yürüyor mu senin kız maşallah canım darısı bizim oğluşa cesaret edemiyo bizimki henüz

Yürüyüşü bende yapıyorum tüm günde hareketliyim ama özellikle yapmakta iyi hissettiriyor, faydasınıda görüyorum. Evet 5 temel hareket sadece, esneme gibi,sabah yürüyüş sonrası yapıyorum 😬
Aralıklı yapmıştım hep ama bu kez bırakmamaya niyetle başladım, 9 tekrardayım.
Spora başlamışsın zaten oldu bildik bu işi😜
16-8ciler toplansın✌🏻😂

Ben 53 olayımda bi😎😂aslında sayı değilde toparlanmak güzel olan. Bende 58de cok takılmıştım buarada.Saate dikkat edince direkt düşersin aşağısına bence
Aynen sayi degil daha iyi hissettiriyir daha enerjik oluyorum. Onceden aralikli yaparken haftasonlari kacamak yapardim. Simdi elimden geldigince surdurecegim bakalim:) hep bir yasina gelsin oyle aralikliya devam edeyim diyordum o gun geldi catti:)
Bende 55 e çıktım 😬 62.5 falandı sanırım hamilelik başlangıç 74 doğuma girdim doğumdan çıktım tabi tüp bebek diye ben kilo veremi cem öyle kalacam tribindeydimki 60 oldum sonra 55 sonra 50 normal sabit kilom hep 48 di hiç kilo alamıyordum almak için mama bile almıştı annem bana 😂 sonra sevindim dedim ben herhalde yine yiyip yiyip kilo almayacağım başladım yemeğe🙄 şuan 55 im 5 kilo geri almışım ama olsun çok önemli değil 70 in yanında lafı olmaz hahahaha
Ama senin boyun da uzun yani oyle duruyor fotograflarda en azindan 1.70in ustundesidir tahminimce:)
Her vucudun belli bir kilosu olduguna inanmisimdir hep biraz genetik bu isler. Kimi 60in altina inemez vucut direnir kimi de senin gibi belli bir kilonun uzerine cok zor cikar vucut kilo almaya direnir. Kendini enerji ve saglik olarak nasil iyi hissediyorsan orda kal.

Süt içmesi gerekiyormuş gibi geliyor ama doktor yoğurt da yiyebilir süt yerine dedi o Yüzden vazgeçtim.Herkesin bebesi süt içiyor ne bileyim :)
Yogurt sutten daha saglikli zaten probiyotik acisindan da hem siskinlik de yapmaz. Gece yatmadan biberonla icsin istiyorsan ayran yaparsin hem uyku da yapar:)

D dooris123 hiç uğraşmadan doğum öncesi kiloma indim. Hem de nasıl yiyorum görmelisiniz 😁 hep açım 😁 keşke biraz spor yapabilsem. Tek sorunum sıkılaşmak şu an

Bende 58le kalmıştım 10kilo aldım o cabuk gitti ama 59da takılmıştım yine, o da reglle cok farketti.
İşte tibet egzersizini yapabilirsin. Unutmazsın, zamanım yok denebilecek bişy bile değil.
Benimde en memnun olduğum sıkılaşmam, incelmem yoksa rakam herkeste farklı tabii.Emzirme bitince deüil şimdiden memeler içinde çalışmak hoşuma gidiyor.
Sonucta vucudumuza iyi davranabiliyoruz bu bizim elimizde :)

Oooo yürüyor mu senin kız maşallah canım darısı bizim oğluşa cesaret edemiyo bizimki henüz
Evet canım al babana şunu götür bunu götür diye diye yürüttüm 😁 bide hep ben tutuyorum seni hadi git dedim tşörtünden tuttum anlamadan bıraktım sonra kendi desteksiz yürüdüğünü anlayınca cesaretlendi şimdi dışarda bİzi bırakıp gidiyor hanımefendi tutmayın diyor 😎

Aynen sayi degil daha iyi hissettiriyir daha enerjik oluyorum. Onceden aralikli yaparken haftasonlari kacamak yapardim. Simdi elimden geldigince surdurecegim bakalim:) hep bir yasina gelsin oyle aralikliya devam edeyim diyordum o gun geldi catti:)

Ama senin boyun da uzun yani oyle duruyor fotograflarda en azindan 1.70in ustundesidir tahminimce:)
Her vucudun belli bir kilosu olduguna inanmisimdir hep biraz genetik bu isler. Kimi 60in altina inemez vucut direnir kimi de senin gibi belli bir kilonun uzerine cok zor cikar vucut kilo almaya direnir. Kendini enerji ve saglik olarak nasil iyi hissediyorsan orda kal.
Boyum 1.68 canım kilom 60 kadar olunca iyiyim onu geçtiği zaman geliyorlar bana hayatımda bir kere geçmiş olurum inşallah devamı gelmez 😂

Back