- 31 Mayıs 2017
- 6.106
- 9.087
- 148
Bazen özelden, çoğu instadan galiba ben de hesap açtım ama henüz boş olduğu için pek takipçim yokKızlar başka bir yerde falan mı yazışıyorsunuz ben görmedim kimseyi herkes öyle tatlı böyle zayıf falan diye konuşunca uzak kaldım kimseyi görmedim diye aydınlatabilir misiniz beni de
2 yaşına kadar emzirmeyi öneriyorlar çocuk bırakmadıkça. Diş ağrısını rahatlatıyor kuzucuk. Ihtiyacı olmasa emmez o kadar sık. Yapacak bir sürü eğlenceli şey varken kucağında, memede durmayı yeğliyorsa, kendini öyle iyi hissediyor demek ki.. Geçecek bu da, bir dönem sadece. Bol bol sev kokla, bir süre sonra istesek de kucağımıza gelmiyorlarmeraba kizlar.emzirmeyle ilgili soracaklarim var.evde oldugumuz vakitlerde sureklo meme meme.emzirince mama mama.mutfakta biseyler yedikten sonra azicik oyun.sonra yine meme.butun gunumuz yeme icmeyle geciyor.haliyle ben de istahliyim zaten.2 saat midem bos durmuyor ogluma yediriyim derken.emzirmeyi birakmanin dogru zamani i hisseder miyiz.yoksa ise baslayana kadar (muhtemelen 1 yil sonra) emecek mi.yani gunde 4-5 kere emse sorun yapmiycam da.bi de dis cikariyor cok agrisi var bugunlerde.