Kubrah 16 sı bnm dediğimden mi cıktı
Eğer öyleyse direkt o gün için ben söz vermeyim. Yazmıştım. Küçük bir eğitim var, eşim kızlarla olacak. 11-14 arası ve sonrası için gezeriz dedik, plana sadık kalayım adamcağız izin alacak o kadar :)
Sizin kararlaştırdığınız tarihe ve duruma göre ayarlamaya çalışırım mümkün olursa
Alerji ilaçları herkese farklı etkide yapabilir. Mesela birini uyuturken birinde uyku bozuklukları cıkabilir. Yani yuttuktan sonra kusuyorsa bunu cocuga zorla vermenin bi anlamı yok bence, muadili için görüşmelisin. Birseye katabileceğin şekilde fln olabilir.
Sürekli aynı seyi yazmış olmak istemem ama cidden hatrı sayılır bir test yaptırıp baksanız, belki de hiçbişy yok rahatlayacaksın varsa da rahatlayacaksın ne ile uğraştıgını bileceksin, alerji genellenecek bişy değil çünkü. Bir sürüsebebi olabilir. Ve belki atlatabileceği birşeyken böyle ömürlük elinde kalmasın♥
Ya da alternatif şeylere bi bak mesela bulunduğun sehirde Bach Çiçekleri yapan bir eczacı varsa bi görüşmeni tavsiye ederimen basiti.
Farkettiyse keyifle sürekli deneyecektir. Yine 2 haftayı bulur cocuga göre.
Bizimki yürüdüğünde ilk adım ayakkabısı kullanamayacak kadar küçüktü ayaklar hatta suan 18 :) Bulundugumuz yerde Nuh Beybi var ordan aldım ben.
H hamis İyiyiz çok şükür seni sormalı, ne heyecanlıdır yeni yeni hersey
şikayetlerin azdır/yoktur/olmaz inşallah, baska minikle gebelikte ayrı bi olay :))))
İnsan ilki gibi düşüncelere dalıyor ne olacak diye ama şöyle düşün bu yaş aralığında da, başka yaş aralığında da olumlu yanlarda olumsuz yanlarda hep olacak. Kabullendiğin, geçici oldugunu bilip keyfine daha çok varmaya çalıştıkca onlarada gececektir bu huzurun. Tabii ki tıkanıyor insan ama yaşanan an hep kıymetli♥