2018 Ekim Anneleri

Ikeanin
Basamakları var tas gibi ondan kullanıyorum tas gibi sağlam geceleri atlasin besiginin yanina koyuyorum gece uyaninca zipliyorim bendr icine :)

Ikeanin Basamakları var tas gibi ondan kullanıyorum tas gibi sağlam geceleri atlasin besiginin yanina koyuyorum gece uyaninca zipliyorim bendr icine :)

Ikeanin

Basamakları var tas gibi ondan kullanıyorum tas gibi sağlam geceleri atlasin besiginin yanina koyuyorum gece uyaninca zipliyorim bendr icine :)
Kız gece gece icine düsmeyesin atlasi koyarken.hani bi video vardi.bebegin büyükannesi besige koyarken kendisi de düsüyordu:)
Bu arada esin de senin gibi mi?cok seviyor olmali bu minnoş halini:)

Aranizda tek kg veremeyen benim sanirim Hamile kalmadan once 65 tim boyumda 165-170 arasi. Kendimi bildim bileli etliydim zayiftim ama yinede kollarim bacaklarim kalindi. Hamile kalmadan folik asit takviyesi (imom) bana 5 kg getirdi hayatimda hic 70 olmamistim 64 te 66 da degil hep 65 tim cunku
70 ile hamile kaldim, suan 72 yim ama gel gor ki oyle sisim oyle sisim ki 2 kez hastalandim buna bagliyorum cunku hamislikten onceki kiyafetlerime oluyorum
8 ay sonra ise dondum ayni pant gomlek oluyor hic yeni bisey almadim ama ben kendimi cok sis ve yumusak hissediyorum
Emzirirken ne diyet ne spor calisirken kisitli vakitte cocugumla olmak yerine spor yapamam Eylus iligimi kemigimi emdigi icinde ve gecede 1527626262 kez emdigi icin diyette yapamam
Ben kendime soyle bi sinir cizdim eylus ne zaman memeyi birakir o zmn diyete ve sonrasinda spora baslarim

Yaaa öyle söyleme.ben senin tipini begeniyorum.bence gayet iyi görünüyorsun.
Doğumgünü resimlerinde de cok tatliydin.icimden dedim ki ne güzel hic doğurmamis gibi görünüyor:)
Kiyafetlerinde cok tatliydi.etek ve spor ayakkabiya bayilirim:)

Kız gece gece icine düsmeyesin atlasi koyarken.hani bi video vardi.bebegin büyükannesi besige koyarken kendisi de düsüyordu:)
Bu arada esin de senin gibi mi?cok seviyor olmali bu minnoş halini:)
Besigi ilk aldigimizda o videoyu izleyip bizde geyigini yapmistik o yuzden basamaklari koydum oraya. Esim ortalama turk erkegi boyutlarında ama o hamilelik kilolarini veremedi

Umarım ister vücudum yoksa tembellik ağır basıyor
21 gün zaten dönüşümdür ya, o kadar olmadan bile aklına gelecek inan.
3 gün olursa yapmadığın en başa dönüyorsun

İstersen yapabilirsin sadece bi anda ve kendi kendine olmasını bekleme yeter

İlla diyet illa spor gözüyle bakmana gerek yok ki
Bunlar hep aldatmaca, özellikle zihnimizi :)
Ben mesela hayatım boyunca yapabilmek adına haftada 2-3 yürüyüşe cıkıyorum. Sabah 6da cocuklar uyurken eşim işe gitmeden ve dönüşte tibet egzersizini yapıyorum, kimsenin vaktinden çalmıyorum kendime vakit ayırıyorum aksine.
Beslenmemde kesin olmayan şeyler var, tamamen kesemediklerimide haftada 1 gün belirleyip öyle kopmaya çalışıyorum. Zaten yemedikçe insan alışıyor.
Hamurişi, ekmek, kızartma, seker, sütlü tatlılar, paket gıdalar vb bunlar hep vucudun belli bölgelerinde yağlanmaya sebep aslında.
İşte ben sunu yiyorum hiçbişy olmadı diyoruz ama zamanla getirdikleri mutlaka var. Biz sadece kanser olmayı mı bekliyoruz bilmiyorum ki :) Kanser olduguna şükredecek bir topluma doğru koşar adımlarla yaklaşırken üstelik

Ben de varım canım yalnız değilsin hala dönemedim hamilelik öncesine 72 yle başlayıp 91.5 la jübilemi yapmıştım:) şu an 74.5 um daha geçen hafta ilk kez regl oldum düşün halimi. İnşallah bundan sonra gidecek kendimi buna şartlamıştım. Zaman içinde ancak sıkılaşıyor insan bir de az biraz egzersizle

Kızlar başka bir yerde falan mı yazışıyorsunuz ben görmedim kimseyi herkes öyle tatlı böyle zayıf falan diye konuşunca uzak kaldım kimseyi görmedim diye aydınlatabilir misiniz beni de

meraba kizlar.emzirmeyle ilgili soracaklarim var.evde oldugumuz vakitlerde sureklo meme meme.emzirince mama mama.mutfakta biseyler yedikten sonra azicik oyun.sonra yine meme.butun gunumuz yeme icmeyle geciyor.haliyle ben de istahliyim zaten.2 saat midem bos durmuyor ogluma yediriyim derken.emzirmeyi birakmanin dogru zamani i hisseder miyiz.yoksa ise baslayana kadar (muhtemelen 1 yil sonra) emecek mi.yani gunde 4-5 kere emse sorun yapmiycam da.bi de dis cikariyor cok agrisi var bugunlerde.

Dis cikariyo ve agrisi varsa ondan cok meme istiyo olabilir memeden kesmek agrikesicisini almak gibi geliyo bana bizimki hic meme meme diye dolasmadi ama ne kadar emerse o kadar emsin diye dusunuyorum ben o konuda hiç kiyamiyorum çocuğun yerine karar vermek zor gibi

Bizim oğlanda günde 346689990 kez meme diye bana yapışıyor pek geri çevirmiyorum bende ya diş çıkartıyor ağrısı var diyorum yada bağımlılık yaptı herhalde diyorum iştahını bile etkiliyor bence ben iki yaşına kadar emsin istiyorum bıraktırırken benim daha çok etkileneceğim kesin ama

Besigi ilk aldigimizda o videoyu izleyip bizde geyigini yapmistik o yuzden basamaklari koydum oraya. Esim ortalama turk erkegi boyutlarında ama o hamilelik kilolarini veremedi
Bende o videoda kopmustum.esin de mi kilo aldi.ya benim esim ben ne yersem yiyor üstüne ayni kilo.bide sen cok yiyorsun ondan sismansin diyor.
İstersen yapabilirsin sadece bi anda ve kendi kendine olmasını bekleme yeter♥
Zaten anahtar kelime bu canim.gecen de oturup bunu düsundum.bi cok defa rejim yaptim biraktim.bi anda vermeyi düsündüm veremeyince sinirlendim daha cok yedim.
Hayatimdaki tek eksigin sabir ve zaman oldugunu anladim.
Kızlar başka bir yerde falan mı yazışıyorsunuz ben görmedim kimseyi herkes öyle tatlı böyle zayıf falan diye konuşunca uzak kaldım kimseyi görmedim diye aydınlatabilir misiniz beni de
Özelden yazayim canim.
Eki Görüntüle 2549042 Eki Görüntüle 2549043 bizde gecikmeli doğum günümüzü yaptık unutulmaz hoş anılarımıza çok güzel anılar ekledik
Doğumgününüz kutlu olsun canim.cok güzel olmuş.minnoş boynunu bükmüş.cok sirin.
Allah daha güzel günler göstersin.

Kızlar 2 yaşından önce oyun gruplarını çok anlamlı bulmuyorum ama yeni bir yer açılıyormuş. Ücretsiz tanıtım dersleri varmış. İlgisini çekenler baksın isterseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…