Sen yemek konusunda cok hamaratsin, ben seninle yasasam kilo alir basini gider:)
Hani yazmistim ya her vucudun kendi kilosu var. kendini en iyi nasil iyi hissediyorsan. Rakamlar onemsiz. Rahatsizsan hamur isini ve sekeri azaltirsan illaki gider kilolar. Gerci demesi kolay. Emzirirken iradel
Tsk ederim canim.aslinda yemek yapmaya ilgisi yok.iştahim cok acik.yemek yesem üstüne herseyi yerim.pisboğazin tekiyim
Yapi meselesi evet.bebekken bile böyleymisim.iri doğmusum.somradan da ne verseler yermisim.kilolu bi bebek kilolu bi cocuktum.ergenlikten sonra kendime biraz oze gösterdim.genc kizligim zayif ve manken gibi gecti.üniversitede kilo aldim.ama yine de manken gibiydim.ne olduysa okul bitip de eve geldim.kpss ye calismaya basladim.o sene kilo aldim.evlilikte de üstüne koydum.doğumdan sonra kilo vermeye calismadim.süt olsun diye yedim.bu hale geldim.engellenemez bi istahim var.
Spor leslie zumba hepsini denedim.biraktim.zor
Youtubeda walk at home by leslie diye bi kanal var. evde yuruyus yaptiriyor sana. Vaktin oldugunda once onu pesine tibet egzersizlerini yaparsan tadindan yenmez:) ben dizi vs izlerken telefondan aciyordum yuruyus videolarini bir yandan izleyip bir yandan kendi kendime yuruyordum tv karsisinda. Disardan deli gibi gozukuyorsun sadece