• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Merhaba; Ben de bostanci da oturuyorum. Oyun grubu icin arastirma yapiyorum. Mam Atölye diye bir yer varmiş. Instagramda arastirdim baya tavsiye ediyorlar. Sizin tavsiye edeceginiz bi yer var mi?
Canım ankarada yaşıyorum ben. Biz burdaki arkadaşlarla evde görüşmüştük. :) izmirli arkadaşlar yardımcı olur sana 🤗

Bende 58le kalmıştım 10kilo aldım o cabuk gitti ama 59da takılmıştım yine, o da reglle cok farketti.
İşte tibet egzersizini yapabilirsin. Unutmazsın, zamanım yok denebilecek bişy bile değil.
Benimde en memnun olduğum sıkılaşmam, incelmem yoksa rakam herkeste farklı tabii.Emzirme bitince deüil şimdiden memeler içinde çalışmak hoşuma gidiyor.
Sonucta vucudumuza iyi davranabiliyoruz bu bizim elimizde :)
Peki ben bu memeler için ne yapabilirim Allah aşkına biri ayva biri ceviz 😬😂😂😂

Bende 58le kalmıştım 10kilo aldım o cabuk gitti ama 59da takılmıştım yine, o da reglle cok farketti.
İşte tibet egzersizini yapabilirsin. Unutmazsın, zamanım yok denebilecek bişy bile değil.
Benimde en memnun olduğum sıkılaşmam, incelmem yoksa rakam herkeste farklı tabii.Emzirme bitince deüil şimdiden memeler içinde çalışmak hoşuma gidiyor.
Sonucta vucudumuza iyi davranabiliyoruz bu bizim elimizde :)
Bi daha kio yazarsaniz hepinizi yerim:)
50 li kilolar ne ya.ben 70 lere raziyim:(

Aynen sayi degil daha iyi hissettiriyir daha enerjik oluyorum. Onceden aralikli yaparken haftasonlari kacamak yapardim. Simdi elimden geldigince surdurecegim bakalim:) hep bir yasina gelsin oyle aralikliya devam edeyim diyordum o gun geldi catti:)

Ama senin boyun da uzun yani oyle duruyor fotograflarda en azindan 1.70in ustundesidir tahminimce:)
Her vucudun belli bir kilosu olduguna inanmisimdir hep biraz genetik bu isler. Kimi 60in altina inemez vucut direnir kimi de senin gibi belli bir kilonun uzerine cok zor cikar vucut kilo almaya direnir. Kendini enerji ve saglik olarak nasil iyi hissediyorsan orda kal.
plojovic plojovic Sanırım biraz gaza geldim🙈Biraz daha araştırıp yarın bende başlıyorum tibet egzersizine😂

50 li kilolar ne ya.ben 70 lere raziyim:KK43:
Sen yemek konusunda cok hamaratsin, ben seninle yasasam kilo alir basini gider:)
Hani yazmistim ya her vucudun kendi kilosu var. kendini en iyi nasil iyi hissediyorsan. Rakamlar onemsiz. Rahatsizsan hamur isini ve sekeri azaltirsan illaki gider kilolar. Gerci demesi kolay. Emzirirken iradel
plojovic plojovic Sanırım biraz gaza geldim🙈Biraz daha araştırıp yarın bende başlıyorum tibet egzersizine😂
Youtubeda walk at home by leslie diye bi kanal var. evde yuruyus yaptiriyor sana. Vaktin oldugunda once onu pesine tibet egzersizlerini yaparsan tadindan yenmez:) ben dizi vs izlerken telefondan aciyordum yuruyus videolarini bir yandan izleyip bir yandan kendi kendime yuruyordum tv karsisinda. Disardan deli gibi gozukuyorsun sadece😂

Cnm geçmiş olsun. Biraz değişik olmuş durumuz🙈 ne kadar diyet uyguladınız peki. Bizde bugün aşımızı olduk. İki aşıyı sağlık ocağında olduk kızamığı alıp gidecektik vermedilir. Prosedür değişmiş soğuk zincir kırılmasın diye artık hastane yapıyormuş. Sonuç olarak yatış yaptılar 4 saat kaldık müşade altında şükür bir sıkıntımız olmadı.
8 ay kadar diyet oldu.. kizim da ek gidaya geç başladi 8. ayda başladı

plojovic plojovic sonunda ayakkabı aldım forum istanbulda tam girdim karşımda vicco bir tane bot aldım deriymiş 150 tl birde spor aldım o da 130 tl başka düşünenler varsa diyr fiyatlarıyla yazdım :))) hemen giydirdim rahat rahat yürüdü sanada teşekkür ettim :)

Güle oynaya kullansın kuzucuk😍

Bende 55 e çıktım 😬 62.5 falandı sanırım hamilelik başlangıç 74 doğuma girdim doğumdan çıktım tabi tüp bebek diye ben kilo veremi cem öyle kalacam tribindeydimki 60 oldum sonra 55 sonra 50 normal sabit kilom hep 48 di hiç kilo alamıyordum almak için mama bile almıştı annem bana 😂 sonra sevindim dedim ben herhalde yine yiyip yiyip kilo almayacağım başladım yemeğe🙄 şuan 55 im 5 kilo geri almışım ama olsun çok önemli değil 70 in yanında lafı olmaz hahahaha

Çıktım deyince ne garip😂 40lı rakamlara alışık değiliz ya 55 anneninde sevdiği bir durumdur suan sabırım:)

Süt içmesi gerekiyormuş gibi geliyor ama doktor yoğurt da yiyebilir süt yerine dedi o Yüzden vazgeçtim.Herkesin bebesi süt içiyor ne bileyim :)

İşte o inancını bütün bilgiyi edinerek ya kuvvetlendirir ya sonlandırırsın. Anne olarak arastırıp vermek üstümüze düşen. Alışkanlıklarımızı dayatmak değil ki :)
Herkes hastalıklarda boğuşuyor bi yandan düşününcede... Allah korusun.

Aynen sayi degil daha iyi hissettiriyir daha enerjik oluyorum. Onceden aralikli yaparken haftasonlari kacamak yapardim. Simdi elimden geldigince surdurecegim bakalim:) hep bir yasina gelsin oyle aralikliya devam edeyim diyordum o gun geldi catti:)

Ama senin boyun da uzun yani oyle duruyor fotograflarda en azindan 1.70in ustundesidir tahminimce:)
Her vucudun belli bir kilosu olduguna inanmisimdir hep biraz genetik bu isler. Kimi 60in altina inemez vucut direnir kimi de senin gibi belli bir kilonun uzerine cok zor cikar vucut kilo almaya direnir. Kendini enerji ve saglik olarak nasil iyi hissediyorsan orda kal.

Ne cabuk geldi çattı. Şimdi 2ye memeden kesmeleri konusuruz😂

50 li kilolar ne ya.ben 70 lere raziyim:KK43:

Boyun kaç haaaaaanıımmmm 😂 demek geldi içimden.
Gayet fit duruyorsun ama sen😍boyun var belli.
70e düşer bi kendini görürsün seversen az daha düşersin en fazla :) bide sağlık önemlisi, yemeden ya da kontrolsüzce rakam düşürmek değil ki amaç.
Buarada nasıl da güzelsin☺Metehan'da kocaman olmuş♥

Son düzenleme:
Bak bakalım :) kozmikbakım sitesinde yazıyor bi bakarsın tam. Video olarakta izle ama :)
Tek bununla olmaz tabii ama :) en azındna hareket konusunda yapılmayacak bişy değil, yavas yavas artıyor

Güle oynaya kullansın kuzucuk😍

Çıktım deyince ne garip😂 40lı rakamlara alışık değiliz ya 55 anneninde sevdiği bir durumdur suan sabırım:)

İşte o inancını bütün bilgiyi edinerek ya kuvvetlendirir ya sonlandırırsın. Anne olarak arastırıp vermek üstümüze düşen. Alışkanlıklarımızı dayatmak değil ki :)
Herkes hastalıklarda boğuşuyor bi yandan düşününcede... Allah korusun.

Ne cabuk geldi çattı. Şimdi 2ye memeden kesmeleri konusuruz😂
Haklısın canım:) içmeyince Israr etmedim zaten,çok gerekli olmayışı da sevindirdi beni

Yogurt sutten daha saglikli zaten probiyotik acisindan da hem siskinlik de yapmaz. Gece yatmadan biberonla icsin istiyorsan ayran yaparsin hem uyku da yapar:)
Aslında inek sütü ineğin yavrusu için Üretilen bişey.Süt ürünleri insanlar için..ayran da seviyo biberondan vermek nasıl olur acaba :) denemek Lazım

Sen yemek konusunda cok hamaratsin, ben seninle yasasam kilo alir basini gider:)
Hani yazmistim ya her vucudun kendi kilosu var. kendini en iyi nasil iyi hissediyorsan. Rakamlar onemsiz. Rahatsizsan hamur isini ve sekeri azaltirsan illaki gider kilolar. Gerci demesi kolay. Emzirirken iradel

Youtubeda walk at home by leslie diye bi kanal var. evde yuruyus yaptiriyor sana. Vaktin oldugunda once onu pesine tibet egzersizlerini yaparsan tadindan yenmez:) ben dizi vs izlerken telefondan aciyordum yuruyus videolarini bir yandan izleyip bir yandan kendi kendime yuruyordum tv karsisinda. Disardan deli gibi gozukuyorsun sadece😂
Leslie biliyorum cnm bana aşırı tempolu geliyor. O kadar efora eririm ben🤣 Çok kısa pilates ve yoga yaptım esneme ve sıkılışma benim alanım🙈 o yüzden bu egzersiz hoşuma gitti

8 ay kadar diyet oldu.. kizim da ek gidaya geç başladi 8. ayda başladı
Ewt cnm hatırladım. Kötü olmuş da zararın neresinden dönülürse kardır demek lazım. Doktorun ne dedi bu duruma🤔

Bak bakalım :) kozmikbakım sitesinde yazıyor bi bakarsın tam. Video olarakta izle ama :)
Tek bununla olmaz tabii ama :) en azındna hareket konusunda yapılmayacak bişy değil, yavas yavas artıyor
Bu tempolu günler içerisinde yapılabilecek basit bir o kadar etkili bir egzersiz cnm. İleride yoga ve pilates gidecem inşalah onlar için temel niteliğinde.😊

Leslie biliyorum cnm bana aşırı tempolu geliyor. O kadar efora eririm ben🤣 Çok kısa pilates ve yoga yaptım esneme ve sıkılışma benim alanım🙈 o yüzden bu egzersiz hoşuma gitti

Ewt cnm hatırladım. Kötü olmuş da zararın neresinden dönülürse kardır demek lazım. Doktorun ne dedi bu duruma🤔

Bu tempolu günler içerisinde yapılabilecek basit bir o kadar etkili bir egzersiz cnm. İleride yoga ve pilates gidecem inşalah onlar için temel niteliğinde.😊

Evet en güzel yanı bu. Vucut aşina oluyor. Zaten bi süre yaptıktan sonra istiyor insan

Tsk ederim canim.aslinda yemek yapmaya ilgisi yok.iştahim cok acik.yemek yesem üstüne herseyi yerim.pisboğazin tekiyim:(
Yapi meselesi evet.bebekken bile böyleymisim.iri doğmusum.somradan da ne verseler yermisim.kilolu bi bebek kilolu bi cocuktum.ergenlikten sonra kendime biraz oze gösterdim.genc kizligim zayif ve manken gibi gecti.üniversitede kilo aldim.ama yine de manken gibiydim.ne olduysa okul bitip de eve geldim.kpss ye calismaya basladim.o sene kilo aldim.evlilikte de üstüne koydum.doğumdan sonra kilo vermeye calismadim.süt olsun diye yedim.bu hale geldim.engellenemez bi istahim var.
Spor leslie zumba hepsini denedim.biraktim.zor:(
Boyun kaç haaaaaanıımmmm 😂 demek geldi içimden.
Gayet fit duruyorsun ama sen😍boyun var belli.
70e düşer bi kendini görürsün seversen az daha düşersin en fazla :) bide sağlık önemlisi, yemeden ya da kontrolsüzce rakam düşürmek değil ki amaç.
Buarada nasıl da güzelsin☺Metehan'da kocaman olmuş♥
Tsk ederim canim.boyum 175.
Ama hic istemiyorum bu kadar uzun olmayi.
Keske 160 165 arasi olsaydim.50 kilo olsaydim.kuş gibi olurdum.rahat olurdum.kisa boylulara o kadar özeniyorum ki.çok göze batiyorum.ben bi ortamda geride durmak dikkat cekmek istemeyen biriyim.ama hâl böyle olunca cok rahatsizim.
Kilo alsam iri yari oluyorum.pantolonlarin boyu olmuyor.etekler kisa elbiseler kisa.cocugu bluzun kolu kisa kaliyor.sirf bu yüzden begendigim coğu seyi alamiyorum.
Allahtan bu sene pantolonlar bilekte:)
Ben 55 kiloydum genc kizken.incecik belli hafif tatli bi basenim vardi.yüzum de kücuk ve sirindi.saçlar kalcadan asagida dökülmüş doğal sari.ne giysem yakisiyordu.sindy bebekler gibiydim.ah ah gitti o günler.bi zayiflasam keşkem:)
Metos büyüyor.beni yiyip bitiriyor.mızmız bi cocuk oldu.babasina çekmis sıpa:)

Sen hic
Tsk ederim canim.boyum 175.
Ama hic istemiyorum bu kadar uzun olmayi.
Keske 160 165 arasi olsaydim.50 kilo olsaydim.kuş gibi olurdum.rahat olurdum.kisa boylulara o kadar özeniyorum ki.çok göze batiyorum.ben bi ortamda geride durmak dikkat cekmek istemeyen biriyim.ama hâl böyle olunca cok rahatsizim.
Kilo alsam iri yari oluyorum.pantolonlarin boyu olmuyor.etekler kisa elbiseler kisa.cocugu bluzun kolu kisa kaliyor.sirf bu yüzden begendigim coğu seyi alamiyorum.
Allahtan bu sene pantolonlar bilekte:)
Ben 55 kiloydum genc kizken.incecik belli hafif tatli bi basenim vardi.yüzum de kücuk ve sirindi.saçlar kalcadan asagida dökülmüş doğal sari.ne giysem yakisiyordu.sindy bebekler gibiydim.ah ah gitti o günler.bi zayiflasam keşkem:)
Metos büyüyor.beni yiyip bitiriyor.mızmız bi cocuk oldu.babasina çekmis sıpa:)
Sen hiç mutfak dolabinin ust rafina yetisememk nedir biliyomusun imza 153 boylu kadin:)

Sen hic

Sen hiç mutfak dolabinin ust rafina yetisememk nedir biliyomusun imza 153 boylu kadin:)
Ay ben seni yerim:)
Sen simdi çok minnoşsundur.
Ya ben cok seviyorum minyon bayanlari.bende ulasamiyorum üst raflara.hem sen zayifsindir.sandalyeye cikip alabilirsin.ben hem uzun hem ağir olduğum icin sandalyeye cikmaya da korkuyorum.pastik sandalyeler yamuluyor.cok korkuyorum.cat diye kirilip ortasina bacağim girecek diye.
Sakar şakir kovayi adama doğru uzatinca yumruğu girmisti.o hesap:)

Sen hic

Ay ben seni yerim:)
Sen simdi çok minnoşsundur.
Ya ben cok seviyorum minyon bayanlari.bende ulasamiyorum üst raflara.hem sen zayifsindir.sandalyeye cikip alabilirsin.ben hem uzun hem ağir olduğum icin sandalyeye cikmaya da korkuyorum.pastik sandalyeler yamuluyor.cok korkuyorum.cat diye kirilip ortasina bacağim girecek diye.
Sakar şakir kovayi adama doğru uzatinca yumruğu girmisti.o hesap:)

Back