• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Genelde 8 haftalıkken kalp durma olayı yaşanıyomuş bende çok korkuyorum ama Allah'a emanetler inşallah sağlıklıdır bebişlerimiz

Ben
Ayni durumdayiz bende aralikta 8 haftalik bebegimn kalp atislari durdugu icin kaybettm. Simdi 4+5 hamileyim ve cok tedirginim Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin bu sefer insaalh
allah bu sefer kucağımıza almayı nasip eder inşallah Canım :dua: Hanımlar gönlünüzü ferah Tutun nasipse bebişlerimizi alacağız kucağımıza allahım hepimize kolaylıklar versin

Bana ilk 12 hafta tavsiye etmiyoruz dedi. Uzun geldi biraz da sizlere ne dedi merak ettim.
Ama ilk gebeliğimde sorun olmadı düzenli bir şekilde ilişki oluyordu doktorumda kanama yoksa sorun yok dwmişti ama sonrasında 3 düşük geçirdiğim için dpktorum şuan bekleyelim dedi gebelikte tehlike yoksa sorun olmıyor ilişki diye biliyorum

Kızlar allaha şükür evet bişi uok uzandım cidden .ya işte dedim ya 38 de gebe kalınva korkuyor insanAyakkarı diktim .eşim bacaklarımı ovuyor,masaj filan .epey iyi geliyor
Arkadasim eylul ayinda dogum yapti 39 yasinda hic endiselenmeyin insAllah hersey guzel olacak.

Kızlar allaha şükür evet bişi uok uzandım cidden .ya işte dedim ya 38 de gebe kalınva korkuyor insanAyakkarı diktim .eşim bacaklarımı ovuyor,masaj filan .epey iyi geliyor
Bende 35 yaşındayım ikinci hamileligim ama öncekini doğuramadım:( insaallah bunu sağlıkla kucagima alirim
Endişelenme rahat ol

Ama ilk gebeliğimde sorun olmadı düzenli bir şekilde ilişki oluyordu doktorumda kanama yoksa sorun yok dwmişti ama sonrasında 3 düşük geçirdiğim için dpktorum şuan bekleyelim dedi gebelikte tehlike yoksa sorun olmıyor ilişki diye biliyorum

Sorun olmayan insanlarda var, olan insanlarda var. Doktorunuza göre hareket edin bence

selamkızlar :) şu gebelik kısmını profilinize nasıl koyuyorsunuz

Bana ilk 12 hafta tavsiye etmiyoruz dedi. Uzun geldi biraz da sizlere ne dedi merak ettim.
Banada ilk 3 ay dikkatli olunması gerekiyor demişti ilk hamileligimde sonrada zaten bebek büyümeye başladığı için daha dikkatli oluyosun dogum yapasıya kadar düzenli olmuyor hiç olmuyor desem yine aynı doktoruma gidiyorum bu defa sormadım ilkinden bildiğimiz için

Back