Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allah bu sefer kucağımıza almayı nasip eder inşallah CanımAyni durumdayiz bende aralikta 8 haftalik bebegimn kalp atislari durdugu icin kaybettm. Simdi 4+5 hamileyim ve cok tedirginim Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin bu sefer insaalh
Bana bekleyin dedi kalp atışını duyalım bi dediKızlar Dr unuz ilişkiyi kaçıncı haftaya kadar yasakladı
Ceket atsa kalnlardan çok iyi cnm tebrik ederimİlk bebek evet, biz korunuyorduk prezervatifle. Ama ara sıra prezervetif olmadığında dısarı boşalıyordu eşim. Yani hiç içeri boşalmadan hamile kaldım![]()
Cnm hiiiiiiç sıkılma yetişiyorlar ilerleyen aylarda ,sen keyfine bakEvet kese göründü ama sata göre biraz geriden geliyor dedi, 10 gün sonra gelirsiniz kalp atışlarını duyabiliriz dedi. kese 6 mm. inşallah onu da görüp duyacağımız günleri görürüz.
Galiba daha iyi görünüyor ilk doğumu da o yapmıştı ondan güveniyorum ama bence de görünür artıkNeden öyle birşey yapıyor ki normal ultrasondan baksa da görür artık
AminGenelde 8 haftalıkken kalp durma olayı yaşanıyomuş bende çok korkuyorum ama Allah'a emanetler inşallah sağlıklıdır bebişlerimiz
Bana ilk 12 hafta tavsiye etmiyoruz dedi. Uzun geldi biraz da sizlere ne dedi merak ettim.Bana bekleyin dedi kalp atışını duyalım bi dedi
Ama ilk gebeliğimde sorun olmadı düzenli bir şekilde ilişki oluyordu doktorumda kanama yoksa sorun yok dwmişti ama sonrasında 3 düşük geçirdiğim için dpktorum şuan bekleyelim dedi gebelikte tehlike yoksa sorun olmıyor ilişki diye biliyorumBana ilk 12 hafta tavsiye etmiyoruz dedi. Uzun geldi biraz da sizlere ne dedi merak ettim.
Arkadasim eylul ayinda dogum yapti 39 yasinda hic endiselenmeyin insAllah hersey guzel olacak.Kızlar allaha şükür evet bişi uok uzandım cidden .ya işte dedim ya 38 de gebe kalınva korkuyor insanAyakkarı diktim .eşim bacaklarımı ovuyor,masaj filan .epey iyi geliyor
Bende 35 yaşındayım ikinci hamileligim ama öncekini doğuramadımKızlar allaha şükür evet bişi uok uzandım cidden .ya işte dedim ya 38 de gebe kalınva korkuyor insanAyakkarı diktim .eşim bacaklarımı ovuyor,masaj filan .epey iyi geliyor
Cnm hiiiiiiç sıkılma yetişiyorlar ilerleyen aylarda ,sen keyfine bak
Ama ilk gebeliğimde sorun olmadı düzenli bir şekilde ilişki oluyordu doktorumda kanama yoksa sorun yok dwmişti ama sonrasında 3 düşük geçirdiğim için dpktorum şuan bekleyelim dedi gebelikte tehlike yoksa sorun olmıyor ilişki diye biliyorum
Banada ilk 3 ay dikkatli olunması gerekiyor demişti ilk hamileligimde sonrada zaten bebek büyümeye başladığı için daha dikkatli oluyosun dogum yapasıya kadar düzenli olmuyor hiç olmuyor desem yine aynı doktoruma gidiyorum bu defa sormadım ilkinden bildiğimiz içinBana ilk 12 hafta tavsiye etmiyoruz dedi. Uzun geldi biraz da sizlere ne dedi merak ettim.