- 7 Haziran 2015
- 6.957
- 11.445
- 248
Ben varım canım bir hafta kadar geride bebişimKızlar geç döllenme yaşayan varmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben varım canım bir hafta kadar geride bebişimKızlar geç döllenme yaşayan varmı
Canım profilimizden kişisel bilgilerimizden ekleyebilirsin beklenen doğum tarihini yazarakselamkızlar :) şu gebelik kısmını profilinize nasıl koyuyorsunuz
Lekeler kırmızıydı zaten sonra bi daha olmadıKesildi mi peki kahverengi lekelenmeler ?
Ben oğlumda ilk aylar dikkat etmiştim. Dr öyle söylemişti. Sonra çok abartmamakla beraber son aya kadar ilişki oldu. Ama bunda direk 12 hafta diyince tedirginim olduk bekledik. Meraktan sizede sorayım dedim.Banada ilk 3 ay dikkatli olunması gerekiyor demişti ilk hamileligimde sonrada zaten bebek büyümeye başladığı için daha dikkatli oluyosun dogum yapasıya kadar düzenli olmuyor hiç olmuyor desem yine aynı doktoruma gidiyorum bu defa sormadım ilkinden bildiğimiz için
Gel beni bi gör. Hoştayn inekleri geçtim. Kafam kadar oldular ve ağrıdan bıçak kesiği gibi yürürken bile zorlanıyorumGögüslerim çok acıyor dokunamıyorum normal mi bu ?
Hayırlı uğurlu olsun canım. Sağlıcakla gelsin inşallahKızlar ben de anne oluyorumSağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimiz.![]()
Çok şükürLekeler kırmızıydı zaten sonra bi daha olmadı
Merak etme canım inşallah sıkıntı olmaz benim eltim 43 yaşındayken hamile kaldıArkadasim eylul ayinda dogum yapti 39 yasinda hic endiselenmeyin insAllah hersey guzel olacak.
Allah kucağına almayı nasip eder inşallahBende 35 yaşındayım ikinci hamileligim ama öncekini doğuramadıminsaallah bunu sağlıkla kucagima alirim
Endişelenme rahat ol
Ben varım canım bir hafta kadar geride bebişim
Kalp atisini net duyana kadarKızlar Dr unuz ilişkiyi kaçıncı haftaya kadar yasakladı
Öğrendiğimden beri serbest diyor dr. Henüz yasak gelmediKızlar Dr unuz ilişkiyi kaçıncı haftaya kadar yasakladı
Öğrendiğimden beri serbest diyor dr. Henüz yasak gelmedi
Uğra uğraSizin doktora ben bı ugrayayimm![]()
Benim de aynı canım hele uçları daha da hassaslaştı , yüzüstü bile yatamıyorumGögüslerim çok acıyor dokunamıyorum normal mi bu ?
Dusuk tehlikesi yoksa iliskiyi kisitlamak ciftlere eziyettir. Internetten arastirin. Neden tavsiye etmiyormus doktorunuz cok sacma geldi bana. Benim ikinci hamileligim farkli doktorlar gittim hicbiri kisitlama getirmedi.Bana ilk 12 hafta tavsiye etmiyoruz dedi. Uzun geldi biraz da sizlere ne dedi merak ettim.
Merhabalar benimde subat 2016 dogumlu kizim var bunda da ayniyiz bakalim cinsiyetler bunda da tam tersi olsun sizin kiz benim oglan :))Merhaba arkadaşlar. Herkes saglikla bebeğini kucağına alsin insallah. Benim bir tane 2016 ocak doğumlu oğlum var şükür. Şimdi de nasip olursa 2018 annesi olucam. Sürpriz bir hamilelik oldu bizim için. Sat a göre bugun 6+4 üm. Dr a pazartesi gidicem daha.