• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Yok öyle birsey cnm her gebelik farklıdır illaki bulantı olacak diye birsey yok bende de yok bulantı. Ama kokuya karsı hassasiyeti var birde ara ara bel ağrısı o kadar
Yukarda biri hcg artıyor ondan belirtiler artıyor falan yazmis ama şimdi benin goguslerim hep aciyordu şimdi dokunamıyorum ama onun ve kaşık ağrısı dışında bisey yok birde midem ekşiyor hepsi bu

Merhabalar bayanlar bugün 5+3 olduk 2 hafta sonraya kalp atışı için gidicez nasipse bendeki durumlarda prk iştah acıcı değil soğanlı bütün yemeklerden tiksinmem başladı canim sadece tost yemek istiyor akşam olunca sulu yemek pisiriyorum ama yemeğe gelince yiyemiyorum malesef ne kadar sürer onuda bilmiyorum ilk kızımda 9 ay ne bulantım oldu ne tiksinmem bunda fenayım içimde hep bu bulantı hali
Birde hiç ama hiç keyfim yok bişey yapasım yok kızımda olmasa evde ne yapardım acaba bilmiyorum

öğürme olur da ağrı sık sık ve fark edilecek gibiyse gidin derim doktora bana bugün ağrım var neden dedim doktor düşük riskin olduğundan dedi kanama yok ağrı var her ağrı büyüme ağrısı değilmiş benim bıçak gibi saplanıyor arada geçmiş olsun hayırlı olsun
Benim düşük riskim var zaten.ilk hamileligimdede bu agrilari cektim.doktor vucut cocugu atmaya calisiyo demisti.simdi de bos gebelik şupesi olunca acaba düsükmü yapcam diye korkuyorum.p tesi sabah gidicem doktora.cok stresli bir hafta gecirdim.

Merhabalar kızlar ben bugün dr a gittim çok şükür kalp atışını duyduk toksoplazma cmv gibi tahlilleri verdim pazartesi öğreneceğim inş dr sağlıklı bir gebelik diyebiliriz canlı olduğunu gördüğümüz için dedi. Hafif lekelenmem vardı progestan verdi bir kutu hepimiz için hayırlı doğumlar inş kızlar

4+6 bulantı tavan yaptı resmen kızlar bişey yemek istiyorum ama ne agzımın tadı var ne iştahım var açım ama gitmiyor sizler ne durumdasınız

Merhaba hanımlar herkesin hamileliği hayırlı olsun saglicakla kucagimiza alalım inşallah..

Ben 5+4'te keseleri gördüm evet ikizlerim geliyor inşallah:) 1 de kızım var 2 buçuk yaşında :nazar:

Kalp atışını duyanlar kaçıncı haftada duydunuz?
7+4'te tekrar gidicem bu sefer kalp atışını duyarız umarım. :anneadayı:

Selamlar hanımlar. Bende şu anda hamileyim ekimde Doğum olacak inşallah :dua: geçen sene aralık ayında ilk bebeğimi 8 hastalıkken kalbi durduğu için kürtaj ile aldırmak zorunda kaldım :( olumsuz tecrübe olduğu için de çekiniyorum tabi ki :( allahım hepimize bebeklerimizi sağklıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah:dua:

Merhabalar ben bir kac gundur evde yatiyordum kahverengi lekelenmelerim oldugundan kesildi cok sukur, dun de kalp atislarini duyduk ilk kez insallah devaminda da saglikla olur. Hepimiz saglikla kucaklarimiza aliriz insallah.

Merhabalar bayanlar bugün 5+3 olduk 2 hafta sonraya kalp atışı için gidicez nasipse bendeki durumlarda prk iştah acıcı değil soğanlı bütün yemeklerden tiksinmem başladı canim sadece tost yemek istiyor akşam olunca sulu yemek pisiriyorum ama yemeğe gelince yiyemiyorum malesef ne kadar sürer onuda bilmiyorum ilk kızımda 9 ay ne bulantım oldu ne tiksinmem bunda fenayım içimde hep bu bulantı hali
Birde hiç ama hiç keyfim yok bişey yapasım yok kızımda olmasa evde ne yapardım acaba bilmiyorum
Canım al benden de o kadar bulantı öğürme bişey yiyememe nereye kadar gidcek böyle bilmiyorum dayanıyorum bebeğim sag salim büyüsünde dayanıyorum napayım

Ya arkadaşlar bebeğimin kalbi durdu diyenleri okudukça benim de kalbim duracak gibi oluyor çok korkuyorum Allah vermesin ya :KK43:

Ben ultrasonda kese gördüm ama içi için 7. Hafta dediler sizde bu değerlerle görürsünüz bende aşağı yukarı aynı değerlerle gitmiştim.

Evet kese göründü ama sata göre biraz geriden geliyor dedi, 10 gün sonra gelirsiniz kalp atışlarını duyabiliriz dedi. kese 6 mm. inşallah onu da görüp duyacağımız günleri görürüz.

Selamlar hanımlar. Bende şu anda hamileyim ekimde Doğum olacak inşallah :dua: geçen sene aralık ayında ilk bebeğimi 8 hastalıkken kalbi durduğu için kürtaj ile aldırmak zorunda kaldım :KK43: olumsuz tecrübe olduğu için de çekiniyorum tabi ki :KK43: allahım hepimize bebeklerimizi sağklıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah:dua:
Ayni durumdayiz bende aralikta 8 haftalik bebegimn kalp atislari durdugu icin kaybettm. Simdi 4+5 hamileyim ve cok tedirginim Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin bu sefer insaalh

Back