• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Ya bişey soracam benden her gün az ya da çok sarı akıntı geliyor sizde de öyle mi ?en başından beri böyle
Bende de var o akıntı ama hamilelikte normalmiş, rahim enfeksiyonlara karşı savunma olarak bu salgıyı salgılıyormuş eğer rengi yeşilimsi ve kokulu olursa Dr başvurulması gerekiyor diye biliyorum :)

Günaydın :) cuma günü beta hcg 916 çıkmıştı dr salı gel keseyi görelim dedi. Salı gidince kese görünür mü? Üstten bakacak. Sizler ne zaman gördünüz keseyi?

Günaydın :) cuma günü beta hcg 916 çıkmıştı dr salı gel keseyi görelim dedi. Salı gidince kese görünür mü? Üstten bakacak. Sizler ne zaman gördünüz keseyi?

Hemen hemen gözükür
Bnm dr 5000 in üzerinde keseyi görürüz demişti dediği gibide oldu üstten çok rahat gördü.

Benimkini 3000 olunca görürüz Demişti öyle de oldu 4.5 haftalıkmış o gün

Günaydın kızlar :) bizde şükür 7+1 olduk dün geceden beri kasığında kısa kısa kramp gibi ağrı girip çıkıyor ama çok sık oluyor bu normal mi ilk başından beri neredeyse hiç kasık ağrım olmadi lekelenme falan hiçbirşey yok protestan ve proluton despot kullanıyorum ilk günden beri ama düşük teklikem olduğu için değil tüp bebek tedavisinde tedbir amaçlı veriyor doktor

Kızlar günaydın, ben akşam ne izlediysem gece rüyamda, artık yoruldum ya. Gün içinde neye sıkılsam neyi düşünsem o da rüyamda. Birde dün kahverengi lekelenme başladı :( Doktorumu arayacam

Merhabalar benimde subat 2016 dogumlu kizim var bunda da ayniyiz bakalim cinsiyetler bunda da tam tersi olsun sizin kiz benim oglan :))
Aaa tahmini doğum tarihimi bile ayni bunda :) 2016 da aslinda ben de şubat annesi olacaktim ama oğlum erken geldi. 33+6 da doğum yaptim. Şubat anneleri forumuna da yaziyor muydunuz? İsim yabancı gelmedi

Bizim bebegimiz kismetse ya esimin ya benim dogum tarihime denk gelecek
Esim ekim 10 dogumlu ben ekim 20
Sezeryan olunca gun seceriz sanki :)
Ayy saglikla gelsinde bir terazi daha geliyore en sevdigim burcdur esimle benim burcum diye demiyorum ama en bi sevdigim burcdur

Back
X