2018 Ekim Anneleri

Slm kızlar öok şükür bende bu gruptayım sata göre 4+6 dayım henüz hiç bi belirtim yok göğüslerim bile daha ilk defa bugün acımaya başladı 3 hamilelik geçirdim 2 si düşkle sonuçlandı inşallah bu sefer sağlıkla kucağıma alırım betam en son 955 ti bidaha baktırmadım 2 hafta sonra kontrole gitcem keseyi bebeği görürüm değilmi??

Ben ilk sefer kız diye kendimi yırttım ama oğlum oldu :) yani benim hisler pek tutmuyor zaten
Ama hep derler ki anneler hisseder.belki sen isteginle karistirdin ondan tam ne hissetigini anlamadin.
Benim hissim gelirse çıkar.icime dogar.hamileliklerimi de ben hissetim.hamileyim diyordum da inanmiyirlardi.

Ama hep derler ki anneler hisseder.belki sen isteginle karistirdin ondan tam ne hissetigini anlamadin.
Benim hissim gelirse çıkar.icime dogar.hamileliklerimi de ben hissetim.hamileyim diyordum da inanmiyirlardi.
Nasip canım Allah hayırlısını versin oğlum olsa da sevinirim çünkü zaten ikinciyi oğluma arkadaş olsun diye istedim erkek olursa tam arkadaş olurlar :) Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah

Keseyi gördün mü

Nasip canım Allah hayırlısını versin oğlum olsa da sevinirim çünkü zaten ikinciyi oğluma arkadaş olsun diye istedim erkek olursa tam arkadaş olurlar :) Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah
Amin canim.hayırli ve sağlıklı olsunlar.bide akıllı uslu olsunlar.benim gözüm çok korkuyor.nasil bakacam diye.

Ben bugun cok yurudum 9bin adim olmus.
Halsizlik var.
Usuyorum hala bi isinamadim gitti ya.
Bi tursu yedim bi recel yedim midem alt ust oldu.
Aksam meyve yicem sadece.

13 sene ara vermis biri olarak en cok tedirgin oldugum konu bu.
Sil bastan nasil olacak bakalim.
Senin yine tecrübe var.bi sorumlulugu var.ben bu zamana kadar tek tabanca takildim hep.uykuya da düskünüm rahatima da.esime kahvalti bile hazirlamiyorum.aksama kadad yat otur gez.bebek olunca nasıl bakacam ben ona.poku yidim

Amin canim.hayırli ve sağlıklı olsunlar.bide akıllı uslu olsunlar.benim gözüm çok korkuyor.nasil bakacam diye.
Allah yardım eder canım ya düşün ikizi olanlar da var onların işi daha zor. Allah dağına göre duman veriyor. Bende senin gibi düşünüyorum bazen ama yapacagiz artık bi şekilde :) senin ilk ne kadardı

Senin yine tecrübe var.bi sorumlulugu var.ben bu zamana kadar tek tabanca takildim hep.uykuya da düskünüm rahatima da.esime kahvalti bile hazirlamiyorum.aksama kadad yat otur gez.bebek olunca nasıl bakacam ben ona.poku yidim
Canim cok genc yasta anne oldum cahillik falan annem yakinimdaydi o bakti sayilir hep.

Simdi ayni binadayiz tek guvencem onlar.
Yani annem, kardesim, babam , esim
Ben cok sabirli biri degilim Allah halimi gorup oglumu cok uslu verdi.
InsAllah bu da once tabiki saglikli sonra abisi gibi uslu bir bebe olur.

Bu kadar ara verincede zor geliyor inan.

Ben uykuyuda gezmeyide severim.
Her yaz hoppidi o sehir bu sehir su otel gezerdik.
Bakalim nolcak.
Minnaklarla yeni maceralar :)

Son düzenleme:
Benimse ara aranoluyor daha yeni yeni başlıyor bence bizim haftaya artar diye düşünüyorum bende 2 gündür mide yanması gibi bir durumda var
Mide yanması gastrit bende başından beri var bazı yediklerim arttırıyor onu farkettim yemiyorum onları sende tart kendini bisey mutlaka fazlaca rahatsız ediyordur
Mesela çikolata sakız salçalı yemekler özellikle salçalı çorba beni bitiriyor
Ikındı saatlerinde oluyor bulantı dün zorlaya zorlaya çıkardım ama geçmedi
Mesela bugün çikolatalı gofret reklamı çıktı onu görünce bulandı ne alakası varsa çokta severim ama artık asla yemem gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…