Valla ben ilk günden beri erkek hissediyorum ama gönlüm kız istiyor tabi :)Belirtilerimiz ayni dimi:)
Peki sen ne hissediyorsun.kiz mi erkek mi?
Benimse ara aranoluyor daha yeni yeni başlıyor bence bizim haftaya artar diye düşünüyorum bende 2 gündür mide yanması gibi bir durumda varKızlar benim hiç sabah bulantim olmuyor ama 2 gündür bu saatte bulantı oluyor
Teşekkür ederim aranızda fazla kalamıcam az önce hafif bir lekelenmem oldu hayırlısı diyorum bakalım neler olucakHayırlı olsun.
Bende his yok canim.hala emin olamiyorum.ne kız diyebiliyorum ne erkek.ilk hamileligimde erkek diyordum ama bunda his yok.Valla ben ilk günden beri erkek hissediyorum ama gönlüm kız istiyor tabi :)
Ben ilk sefer kız diye kendimi yırttım ama oğlum oldu :) yani benim hisler pek tutmuyor zatenBende his yok canim.hala emin olamiyorum.ne kız diyebiliyorum ne erkek.ilk hamileligimde erkek diyordum ama bunda his yok.
Kötü şeyler düşünme hemen lütfen. Burada lekelenmesi olan hamileler de var.Teşekkür ederim aranızda fazla kalamıcam az önce hafif bir lekelenmem oldu hayırlısı diyorum bakalım neler olucak
Ben 4 5 haftalikken lekelenme oldu normal di korkmaTeşekkür ederim aranızda fazla kalamıcam az önce hafif bir lekelenmem oldu hayırlısı diyorum bakalım neler olucak
Ama hep derler ki anneler hisseder.belki sen isteginle karistirdin ondan tam ne hissetigini anlamadin.Ben ilk sefer kız diye kendimi yırttım ama oğlum oldu :) yani benim hisler pek tutmuyor zaten
Nasip canım Allah hayırlısını versin oğlum olsa da sevinirim çünkü zaten ikinciyi oğluma arkadaş olsun diye istedim erkek olursa tam arkadaş olurlar :) Allah herkesin gönlüne göre versin inşallahAma hep derler ki anneler hisseder.belki sen isteginle karistirdin ondan tam ne hissetigini anlamadin.
Benim hissim gelirse çıkar.icime dogar.hamileliklerimi de ben hissetim.hamileyim diyordum da inanmiyirlardi.
Keseyi gördün müHerkese selamlar bende Çarşamba günü öğrendim hamile olduğumu rabbim nasip ederse bende ekim annesi olucam 4+3 görünüyor programda zaman su gibi akıp gitsin hemencecik kese ve kalp atışını duyayım inşallah
şuan 17 aylık bir oğlum var beraber büyücekler inşallah
Amin canim.hayırli ve sağlıklı olsunlar.bide akıllı uslu olsunlar.benim gözüm çok korkuyor.nasil bakacam diye.Nasip canım Allah hayırlısını versin oğlum olsa da sevinirim çünkü zaten ikinciyi oğluma arkadaş olsun diye istedim erkek olursa tam arkadaş olurlar :) Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah
13 sene ara vermis biri olarak en cok tedirgin oldugum konu bu.Amin canim.hayırli ve sağlıklı olsunlar.bide akıllı uslu olsunlar.benim gözüm çok korkuyor.nasil bakacam diye.
Senin yine tecrübe var.bi sorumlulugu var.ben bu zamana kadar tek tabanca takildim hep.uykuya da düskünüm rahatima da.esime kahvalti bile hazirlamiyorum.aksama kadad yat otur gez.bebek olunca nasıl bakacam ben ona.poku yidim13 sene ara vermis biri olarak en cok tedirgin oldugum konu bu.
Sil bastan nasil olacak bakalim.
Allah yardım eder canım ya düşün ikizi olanlar da var onların işi daha zor. Allah dağına göre duman veriyor. Bende senin gibi düşünüyorum bazen ama yapacagiz artık bi şekilde :) senin ilk ne kadardıAmin canim.hayırli ve sağlıklı olsunlar.bide akıllı uslu olsunlar.benim gözüm çok korkuyor.nasil bakacam diye.
Canim cok genc yasta anne oldum cahillik falan annem yakinimdaydi o bakti sayilir hep.Senin yine tecrübe var.bi sorumlulugu var.ben bu zamana kadar tek tabanca takildim hep.uykuya da düskünüm rahatima da.esime kahvalti bile hazirlamiyorum.aksama kadad yat otur gez.bebek olunca nasıl bakacam ben ona.poku yidim
Ama çok fazla değil canim yokluyor biraz geçiyor sonra yine basliyorBenimki de aynen böyle başlamıştı. Şimdi saati dakikası yok malesef..
Mide yanması gastrit bende başından beri var bazı yediklerim arttırıyor onu farkettim yemiyorum onları sende tart kendini bisey mutlaka fazlaca rahatsız ediyordurBenimse ara aranoluyor daha yeni yeni başlıyor bence bizim haftaya artar diye düşünüyorum bende 2 gündür mide yanması gibi bir durumda var
Normal canım. Senin haftanda bende de durum aynı idi neredeyse.. Hem inşallah hiç olmaz bulantın da rahat bir hamilelik geçirirsin.Ama çok fazla değil canim yokluyor biraz geçiyor sonra yine basliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?