2018 Ekim Anneleri

Artık beta yaptırmıyorum zaten ama görmem gereken tarihte bebeği goremicm diye çok korkuyorum birde herkesin kesesi mm olarak yazıyor ama benim cm nasıl oluyor bu
0,79 yazıyordu 7,9 Mm demek anladın mı çanım moralini bozma benimde kesem var ana bebeğim yok 5+6'da doktora gittim ama en fazla 5+0 gibi gördü
olabilir yani benimde haftaya randevum var.

Artık beta yaptırmıyorum zaten ama görmem gereken tarihte bebeği goremicm diye çok korkuyorum birde herkesin kesesi mm olarak yazıyor ama benim cm nasıl oluyor bu
Zaten 1 cm =10mmdir yani 0,42cm yada 4.2mm aynı yani farketmiyor doktorunuz öyle yazmış olabilir farketmez yani görürüz umarım hepimiz içimizi ferah tutalım iyi beselenlim dinlenelim stres yapmadan bekleyelim içini ferah tutmaya çalış bebeğin seninledir :)

İns
İnşallah canım Allah bebeklerimizi. Bize bagaslasin haftasına göre kese boyu normaldir umarım senin kaçtı

İns

İnşallah canım Allah bebeklerimizi. Bize bagaslasin haftasına göre kese boyu normaldir umarım senin kaçtı
Normaldir bence 4-5 haftalıktır benim ölçmedi doktorum bende sormadım açıkçası haftaya zaten görücez bebeği yada göremeyeceğiz kafamı karıştırmak istemiyırum kese ölçüsüyle bence sende rahat ol bebek zaten kese 1,5cm olduktan sonra görülüyor diye biliyorum yani yaklaşık muayneye gittiğiniz 10gün sonrası benide 10gün sonra çağırdı benimde benxe 5mm civarıdırki kesem 10gün sonrasına çağırdı

İnsallah görürüz

Aaa çok güZel teşekkürler ederim, amin Allah hepimize kucağımıza almayı nasip eder inşallah. Kese görüldü mü canım sende?
Ben daha gitmedim canım 8 hafta Dolunca gideceğim diğer türlü stres olurum diye korkuyorum ve bu bebeğe de yansıyanlar, şuan için bir ağrım yok elhamdülillah

kızlar yaaa canım inanılmaz burger king çekti... Şöyle hamburger , patates kızartması öfff birde sonra da waffle yemek istiyorum. Hafta da 1 kendime şöyle ufak kaçamaklar versem birseey olmaz değil mi :))

Merhaba anneler bende bugün kontrol gitti normlde özele gidiyorum hafta da 1 kere ama belurtilerim kayboldu diyerek bugünde devlet hastane gittim çok şükür 16.mm olmuş sağlıklı hamilelikler

Kaç kilosun ki canım.ben 99 la başladim.bulantilardan 96 ya düstüm.
canım ben 105 kiloyla kaldım boyum 168 ve gebelikten dolayı sanırım çünkü daha önce yoktu şekerim,bende şeker çıktı.sanırım bu sebepten dolayı çok halsizlik ve aşırı uyku var,sabah çocuğumu okula götürüp geldiğimde hemen tekrar yatakta buluyorum kendimi :'(

72 yle başladım ben de boyum 1.66. İlk hamileliğe de böyle başladım 91 le kapatmıştım şimdi korkuyorum yine öyle olursa diye
Ah ah canım ya ben ne yapayım oğluma hamile kaldığmda 85 kiloydum,hiç bulantım olmadı hamilelik boyunca,aşırı miskinlik ve uykuya eğilim vardı (ki şimdi de aynı şeyleri yaşıyorum :'( 115 kiloyla doğuma sezeryanla girdim,107 kiloyla hastaneden çıktım.iki ayda 94 kiloya indim,emziriyordum,uykusuzluktan yemek yiyemiyordum,sonra oğlum ek gıdaya geçince geceleri çok kalkmamaya başladı,19 aylıkken memeden kestim ondan sonra rahatlıktan tekrar 100 kiloya vurdu kilom ve şimdi 108-109 arası gidip geliyor :'( bu arada şimdiki gebeliğime 105 le hamile kaldım fakat çok uyumaktan hemen üç kiloyu aldım bile daha ilk zamanlarda böyle olursa vay halime,doktorum iyi bir diyetisyenle birlikte yol almamı söyledi,Allah izin verirse pazartesi günü başlayacağım .

Çok.iyi artık kafayı yicem bı görsem bebeği boş gebelik ihtimalini silsem aklımdan çok rahatlicam ne zaman doktora gidicemii de bilmiyorum 4.5 veya 5 hafta dedi
Ne düşünürsen Allah korusun başına gelir canim
Çıkar aklından yani düşün diyelim ki boş gebelik elinden bisey gelir mi? Hepimiz bekliyoruz ama aklımıza kötüyü getirmeyelim insaallah iyi haber aliriz

Al benden de okadar su ayaklarimi isitamadim corap giymeyen ben 2 kat corap giyiyorum )

kızlar yaaa canım inanılmaz burger king çekti... Şöyle hamburger , patates kızartması öfff birde sonra da waffle yemek istiyorum. Hafta da 1 kendime şöyle ufak kaçamaklar versem birseey olmaz değil mi :))
Ne güzel kuzum canin biseyler istiyor ben hep açım ve canım hiç bişey istemiyor çok kötü durumdaydım. Valla hiç bakma ye ne yiyebiliyorsan. Hayatın tadı yemekmiş ben şuan onu hissediyorum. Su bile içemez haldeyim

Herkese selamlar bende Çarşamba günü öğrendim hamile olduğumu rabbim nasip ederse bende ekim annesi olucam 4+3 görünüyor programda zaman su gibi akıp gitsin hemencecik kese ve kalp atışını duyayım inşallah
şuan 17 aylık bir oğlum var beraber büyücekler inşallah

Hayırlısı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…