2018 Ekim Anneleri

Canım aynı ben bende öyle bugün gittim keseyi göremedi haftaya gel dedi benimde 21 ocak aynıyız :))

Bu hafta bize geçmez desene :) kan testi bir daha mı yaptırsam diyorum. Değerim kaç olmuştur acaba. Senin değerin kaçtı ?

Bu hafta bize geçmez desene :) kan testi bir daha mı yaptırsam diyorum. Değerim kaç olmuştur acaba. Senin değerin kaçtı ?
Ben kalp atımına kadar baktırıcam yoksa dayanamam meraktan benimde SAT 23 ocak baştan bu duyguları yaşamak çok güzel rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah

Son düzenleme:
Kızlar hapşurunca sizlerinde kasığına sancı giriyor mu. Ne zaman hapşursam inanilmaz bi acı çekiyorum. Genelde sağ kasığıma vuruyor

Canım şekeri ve unu tamamen kes.yemene içmene dikkat et ki daha fazla almayasin.bide kendine bi meşgale bul.çok uyuma.evde durma.komsuya filan git.
Benim mide bulantim ve iştahsızlığım var.günde 2 defa bisey yiyorum o da zorla.yoksa midem delinecek.canım en güzel seyi bile istemiyor.önceden çok iştahlıydım.tokken bile yiyeceklere yok demezdim.ama simdi durum tersine döndü.
Tahminime göre bulantilar kesilene kadar 90 nın altını görürüm.doğuma da en fazla 95 le gitsem benim icin çok iyi olur.
Zaten bana demislerdi sen hamile kalirsan kilo almazsin diye.ins da öyle olur.tabi hayırlısıyla.

U Umudumbitmedi_ canım nasılsın. Bebişin kalp atışını dinledin mi. Ben haftaya perşembe gideceğim insallah
Iyi diyim iyi olsun canim.
Pazartesi gittim kalp atisini duydum.ama alttan.benim rahmim ters.karindan duyulmuyor.
Persembe gunune kadar baya var.o zamana kadar baya büyur.çok net duyulur.

Iyi diyim iyi olsun canim.
Pazartesi gittim kalp atisini duydum.ama alttan.benim rahmim ters.karindan duyulmuyor.
Persembe gunune kadar baya var.o zamana kadar baya büyur.çok net duyulur.
Evet tahminime göre 8+4 olacak. Oğlumda 6 haftalıkken duydum zaten kalp atışlarını ama bu kez beklemek istedim. Doktor sana haftasını ne olarak söyledi

Kızlar benim hiç sabah bulantim olmuyor ama 2 gündür bu saatte bulantı oluyor

Tabi yazarım, yarın Emsey hastanesindeki doktoruma gideceğim, gebeliği ilk ondan öğrendim ssvd destekleyip desteklemediğini sorucam. Eğer destekliyorum derse o da çok tatlı bir hanım doktor, sana bilgi veririm.
Teşekkür ederim merakla bekliyorum.

Hayırlı olsun.

Olabilir. Bebiş büyüdükçe normal haftasına yetişir belki. Sağlıklı olsun da önemli olan o canım. Mide bulantısı için ilaç aldın mi
Ins haftasına yetisir canim.
Mide bulantisi icin ilac almadim.çok bezdirici degil.herzaman var ama kusma seviyesinde degil.ama aşirı istahsızlik var.midem boş açim ama canim hicbisey istemiyor.bos mideyle tüm gün dolasiyorum.zorlayarak 2 öğünde biseyler yiyorum.onlar da sağlıkli ve besleyici seyler degil.

Ikimizde resmen ayniyiz. Çok merak ediyorum bebişlerin cinsiyeti de aynı mi olacak diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…