Allah şifa versin inşallah annenizeRabbim kolaylik versin hepimize canim.ins zor olmaz.uslu uyuyan yiyen hastalanmayan huysuzluk yapmayan bebekler olur ins.
Benim ilki kürta oldu.baska çocugum yok.
Ne güzel ailen yanindaymis canim.insanin bi bakanin olmasi çok güzel bisey.ben gurbette esimle tek basimayim.midem bulana bulana zorla yemek yapip is yapiyorum.
Annemler çok uzakta.ve annem hasta.ablam ve babam anneme bakiyor.
Ben herseyle her sorunla tek basimayim.
Annem hayatimizin her aninda yanimizda olamadi.kendi kendimize büyüdük.bi sıkıntım olsa bile söyleyemiyorum.yüregim aciyor ona kiyamiyorum.zaten canı ile bogusyor.hatta yanima cagiriyorum gel sana biraz da ben bakayim diye.
Bebek olsa tek basima bakacam.esim zaten gece gündüz çalisiyor.Rabbimden beni yormayacak bi evlat istiyorum.
Ben sabırlı biriyim ama ins tükenmez.
Evet canım damla olarak veriyorlar hamilelere. Aksatma onu kullan. Doğum yaptıktan sonra da bebeğe vereceklerBugün Sağlık ocagina gittim kan tahlili aldılar sonuclari almadım daha ama hemsire d vitamini yagi verdi sağlık bakanlığı gebelere zorunlu veriyomus 3 aydan sonra hem damla hem hap dedi sizede soyledimi cocugun gelisimi icin d vitamini cok onemli dedi
Peki kaç damla dediler size?Evet canım damla olarak veriyorlar hamilelere. Aksatma onu kullan. Doğum yaptıktan sonra da bebeğe verecekler
Benim sağlık ocağında vermediler gittiğim hastanede içerisinde D vitamini de bulunan bir folik asit verdi doktorum. Ekstra damla kullanmama gerek var mıdır acaba ?Bugün Sağlık ocagina gittim kan tahlili aldılar sonuclari almadım daha ama hemsire d vitamini yagi verdi sağlık bakanlığı gebelere zorunlu veriyomus 3 aydan sonra hem damla hem hap dedi sizede soyledimi cocugun gelisimi icin d vitamini cok onemli dedi
Canim benim folik asitde de d vitamini var ama bugun verdiler ayri damla ve hap. Hapi sonra içecekmisimBenim sağlık ocağında vermediler gittiğim hastanede içerisinde D vitamini de bulunan bir folik asit verdi doktorum. Ekstra damla kullanmama gerek var mıdır acaba ?
Karanfil al canim agzina agrisi hafifler biraz bir dis doktoruyla görüş uyusturucu yapmadan yapabilirKızlar ya acil yardıma ihtiyacim var
Ben tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım çok zor bir süreçti çok yıprandık ben ve eşim rabbime binkez şükür olsun dün kalp atisida duyduk ama ben bi türlü iylesemedim yanlizim yanimda ailemden kimsede yok esim sabah gidip aksam geliyorkaç gün grip soguk algınlığı ilaç almadım yattım şimdide dolgulu disim kirildi doktor dişçiye gidemezsin dedi ama ben çok kotuyum hicbirsey yiyemiyorum ve ağrım var ben napcam
Tsk ederim.Rabbim bütün anneleri çocukları korusun..Allah şifa versin inşallah annenize
Ben henüz almadim canım ama 10 damlaydı sanırım hatırlamıyorum şuanPeki kaç damla dediler size?
Beni anlatıyorsunHayırlı geceler hanimlar çoktandır girmiyorum bende ALLAH nasip ederse ekim annesiyim adet tarihime göre 7 1 daha doktora gidemedim bu hafta gitcem INŞALLAH sizde durumlar nasıl benim bulantilarim başladı bile hem çok çabuk acikiyorum hiç geçmeyen bir açlık hissi hemde hep bir bulantı ikisi nasıl birarada oluyor bilmiyorum ama oluyor
Oğlumda hissetmiştim ama ikincide bilmiyorum hissedemiyorum. İkincide cinsiyeti çok merak ediyorum. İlkinde böyle değildimBende his yok canim.hala emin olamiyorum.ne kız diyebiliyorum ne erkek.ilk hamileligimde erkek diyordum ama bunda his yok.
Doktora gidemezsn ne demek acaba? Güvenlr bi diş doktoruna gidip hamle oldğunu söylersn ona göre bi hal çare söyler sana canım. Grip içinde ıhlmur falan iç canım. Evin mutlaka havalndr bide. Bende yalnızm bide kçk bebişm var zor tarafları olcak tabi ama bi sıkıntın olunca alanına gitmelisin mutlaka. Rabbm yardmcımız olsun. Sağlıkla alırsın inş kucağınaaKızlar ya acil yardıma ihtiyacim var
Ben tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım çok zor bir süreçti çok yıprandık ben ve eşim rabbime binkez şükür olsun dün kalp atisida duyduk ama ben bi türlü iylesemedim yanlizim yanimda ailemden kimsede yok esim sabah gidip aksam geliyorkaç gün grip soguk algınlığı ilaç almadım yattım şimdide dolgulu disim kirildi doktor dişçiye gidemezsin dedi ama ben çok kotuyum hicbirsey yiyemiyorum ve ağrım var ben napcam
Benimde çok fazla yağlanma oldu. Sigarayı mecbur bende bıraktım. Ne gibi bi değişiklik oldu ya da oldu mu hiç bilmiyorum.Kızlar benim saclarim kolay kolay yaglanmazdi hamilelikten olabilirmi çok yaglanıyor ya
Birde kolestrolum düşmüş sigaranın etkisi var herhalde içmiyorum ama nasıl canim istiyor ama içmem
Neden öyle birşey yapıyor ki normal ultrasondan baksa da görür artıkBenim doktor hep alttan muayene ediyor. Her seferinde geriliyorum. Dün kalp atış sesini de duyduk. Kaçıncı haftadan sonra sadece ultrasonda bakar acaba?
Benden birinin daha olması uzulsemi sevinsemi bilemedimBeni anlatıyorsun
İlk bebek evet, biz korunuyorduk prezervatifle. Ama ara sıra prezervetif olmadığında dısarı boşalıyordu eşim. Yani hiç içeri boşalmadan hamile kaldımİşk bebek ömi cnm korunuyormuydunuz?tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?