2018 Ekim Anneleri

Bugün Sağlık ocagina gittim kan tahlili aldılar sonuclari almadım daha ama hemsire d vitamini yagi verdi sağlık bakanlığı gebelere zorunlu veriyomus 3 aydan sonra hem damla hem hap dedi sizede soyledimi cocugun gelisimi icin d vitamini cok onemli dedi

Allah şifa versin inşallah annenize

Evet canım damla olarak veriyorlar hamilelere. Aksatma onu kullan. Doğum yaptıktan sonra da bebeğe verecekler

Benim sağlık ocağında vermediler gittiğim hastanede içerisinde D vitamini de bulunan bir folik asit verdi doktorum. Ekstra damla kullanmama gerek var mıdır acaba ?

Benim sağlık ocağında vermediler gittiğim hastanede içerisinde D vitamini de bulunan bir folik asit verdi doktorum. Ekstra damla kullanmama gerek var mıdır acaba ?
Canim benim folik asitde de d vitamini var ama bugun verdiler ayri damla ve hap. Hapi sonra içecekmisim

Kızlar ya acil yardıma ihtiyacim var
Ben tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım çok zor bir süreçti çok yıprandık ben ve eşim rabbime binkez şükür olsun dün kalp atisida duyduk ama ben bi türlü iylesemedim yanlizim yanimda ailemden kimsede yok esim sabah gidip aksam geliyorkaç gün grip soguk algınlığı ilaç almadım yattım şimdide dolgulu disim kirildi doktor dişçiye gidemezsin dedi ama ben çok kotuyum hicbirsey yiyemiyorum ve ağrım var ben napcam

Karanfil al canim agzina agrisi hafifler biraz bir dis doktoruyla görüş uyusturucu yapmadan yapabilir

Hayırlı geceler hanimlar çoktandır girmiyorum bende ALLAH nasip ederse ekim annesiyim adet tarihime göre 7 1 daha doktora gidemedim bu hafta gitcem INŞALLAH sizde durumlar nasıl benim bulantilarim başladı bile hem çok çabuk acikiyorum hiç geçmeyen bir açlık hissi hemde hep bir bulantı ikisi nasıl birarada oluyor bilmiyorum ama oluyor

Beni anlatıyorsun

Doktora gidemezsn ne demek acaba? Güvenlr bi diş doktoruna gidip hamle oldğunu söylersn ona göre bi hal çare söyler sana canım. Grip içinde ıhlmur falan iç canım. Evin mutlaka havalndr bide. Bende yalnızm bide kçk bebişm var zor tarafları olcak tabi ama bi sıkıntın olunca alanına gitmelisin mutlaka. Rabbm yardmcımız olsun. Sağlıkla alırsın inş kucağınaa

Kızlar benim saclarim kolay kolay yaglanmazdi hamilelikten olabilirmi çok yaglanıyor ya
Birde kolestrolum düşmüş sigaranın etkisi var herhalde içmiyorum ama nasıl canim istiyor ama içmem
Benimde çok fazla yağlanma oldu. Sigarayı mecbur bende bıraktım. Ne gibi bi değişiklik oldu ya da oldu mu hiç bilmiyorum.

kızlar günde kaç tane folik asit içiyorsunuz? ben gece yatarken bir tane içiyorum iki ye çıkarmalı mıyım?

Kızlar kusmalariniz basladi mi?
Bende yoktu bugün basladi.iki kere tesebbüste bulundum ama midemde yemek olmadigi icin sadece su çikiyor.
Bu saate kadar yatamadim.feci bulaniyirdu.
Evde kimse yok.esim nöbete gitti.bana bakacak kimsem yok.leğen kucagimda salonda oturuyorum.
Yalnizlik ne zor sey.bi nane limon kaynatacak kimse yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…