• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Mide yanması gastrit bende başından beri var bazı yediklerim arttırıyor onu farkettim yemiyorum onları sende tart kendini bisey mutlaka fazlaca rahatsız ediyordur
Mesela çikolata sakız salçalı yemekler özellikle salçalı çorba beni bitiriyor
Ikındı saatlerinde oluyor bulantı dün zorlaya zorlaya çıkardım ama geçmedi
Mesela bugün çikolatalı gofret reklamı çıktı onu görünce bulandı ne alakası varsa çokta severim ama artık asla yemem gibi geliyor
Şeker bende de fena bulantı yapıyor. Ben çayı şekerli içerdim çaydaki şekeri bile bıraktım midem bulanıyor diye.

Allah yardım eder canım ya düşün ikizi olanlar da var onların işi daha zor. Allah dağına göre duman veriyor. Bende senin gibi düşünüyorum bazen ama yapacagiz artık bi şekilde :) senin ilk ne kadardı
Rabbim kolaylik versin hepimize canim.ins zor olmaz.uslu uyuyan yiyen hastalanmayan huysuzluk yapmayan bebekler olur ins.
Benim ilki kürta oldu.baska çocugum yok.
Canim cok genc yasta anne oldum cahillik falan annem yakinimdaydi o bakti sayilir hep.

Simdi ayni binadayiz tek guvencem onlar.
Yani annem, kardesim, babam , esim
Ben cok sabirli biri degilim Allah halimi gorup oglumu cok uslu verdi.
InsAllah bu da once tabiki saglikli sonra abisi gibi uslu bir bebe olur.

Bu kadar ara verincede zor geliyor inan.

Ben uykuyuda gezmeyide severim.
Her yaz hoppidi o sehir bu sehir su otel gezerdik.
Bakalim nolcak.
Minnaklarla yeni maceralar :)
Ne güzel ailen yanindaymis canim.insanin bi bakanin olmasi çok güzel bisey.ben gurbette esimle tek basimayim.midem bulana bulana zorla yemek yapip is yapiyorum.
Annemler çok uzakta.ve annem hasta.ablam ve babam anneme bakiyor.
Ben herseyle her sorunla tek basimayim.
Annem hayatimizin her aninda yanimizda olamadi.kendi kendimize büyüdük.bi sıkıntım olsa bile söyleyemiyorum.yüregim aciyor ona kiyamiyorum.zaten canı ile bogusyor.hatta yanima cagiriyorum gel sana biraz da ben bakayim diye.
Bebek olsa tek basima bakacam.esim zaten gece gündüz çalisiyor.Rabbimden beni yormayacak bi evlat istiyorum.
Ben sabırlı biriyim ama ins tükenmez.

Şeker bende de fena bulantı yapıyor. Ben çayı şekerli içerdim çaydaki şekeri bile bıraktım midem bulanıyor diye.
Normal canım. Senin haftanda bende de durum aynı idi neredeyse.. Hem inşallah hiç olmaz bulantın da rahat bir hamilelik geçirirsin.
Bulanırsa bulansın canim 7 yıl beklemişim bulanma sebebi karnımdaki ise o sağlıklı olsun da umrumda değil.
Benim ailemde anne anneanne teyze hic birinde bulantı olmamış bende de olmaz tahminim ama

Rabbim kolaylik versin hepimize canim.ins zor olmaz.uslu uyuyan yiyen hastalanmayan huysuzluk yapmayan bebekler olur ins.

Ne güzel ailen yanindaymis canim.insanin bi bakanin olmasi çok güzel bisey.ben gurbette esimle tek basimayim.midem bulana bulana zorla yemek yapip is yapiyorum.
Annem hayatimizin her aninda yanimizda olamadi.kendi kendimize büyüdük.bi sıkıntım olsa bile söyleyemiyorum.yüregim aciyor ona kiyamiyorum.zaten canı ile bogusyor.hatta yanima cagiriyorum gel sana biraz da ben bakayim diye.
Bebek olsa tek basima bakacam.esim zaten gece gündüz çalisiyor.Rabbimden beni yormayacak bi evlat istiyorum.
Rabbim dagina gore kar verir canim sen hic dusunme simdi bunlari.

Canlarimiz cigerlerimiz onlar sabirsiz olsak nolcakki

Rabbim sabrinida veriyor.

Allah bize melek emanet ediyor nasil sansliyiz.
Bizi secti ve yolladi emanetini.
Insallah bebisler buyurken bile yardimci oluruz birbirimize.
Icini ferah tut olur mu?

Geçmiş olsun canim Allah sifa versin annene
Benim annemle aynı şehirde farklı semtlerdeyiz ama aramız 30 dk falan
Ben de çalışıyorum Allahtan bir mâni gelmez ise insaallah dogumum ekime gelecek. Eylül sonu dersler başlar bende o zaman izin alayim yaz tatilinde izin kullanmayim 12 haftam falan olur diye düşündüm
Sonrası annem bakacak ama nasıl olacak inan bende bilmiyorum cocuk emerken ben nasıl bırakıp giderim

Ayy canım benim sen hiç üzülme Allah yardımcın olsun bende aileme uzağım oğlumu tek başıma büyüttüm dediğim gibi Allah dağına göre duman veriyor. Sende büyültürsün. Annene de Allah şifa versin iyi olur inşallah.

Kızlar benim saclarim kolay kolay yaglanmazdi hamilelikten olabilirmi çok yaglanıyor ya
Birde kolestrolum düşmüş sigaranın etkisi var herhalde içmiyorum ama nasıl canim istiyor ama içmem :KK66:

Ne güzel kuzum canin biseyler istiyor ben hep açım ve canım hiç bişey istemiyor çok kötü durumdaydım. Valla hiç bakma ye ne yiyebiliyorsan. Hayatın tadı yemekmiş ben şuan onu hissediyorum. Su bile içemez haldeyim :KK43:
Cnm geçicek inş bende şu an belirti yok sadece kokuya karşı bir hassasiyet var o kadar

Benim doktor hep alttan muayene ediyor. Her seferinde geriliyorum. Dün kalp atış sesini de duyduk. Kaçıncı haftadan sonra sadece ultrasonda bakar acaba?
İzin verme alttan bakmasina karindan bakmasini işte artik kalp atislarini falan rahatlikla duyabilirsin diye düşünüyorum karından.

Kızlar benim saclarim kolay kolay yaglanmazdi hamilelikten olabilirmi çok yaglanıyor ya
Birde kolestrolum düşmüş sigaranın etkisi var herhalde içmiyorum ama nasıl canim istiyor ama içmem :KK66:
Benimse yağlanıyor hatta adetten 4-5 gün önce başladı hala öyle malesef sigaraya gelince sakın içme derim bende bıraktım 3 ay önce hamilelik için kesinlikle çok etkisi var örnek verip üzmek istemem kimseyi ama tanıdığım var sigara içip bebeği zarar gören :(

Kizlar kilo benide korkutuyor ama veriliyor
Ben oglumda 23 kilo almistim sadece 2 kilosunu veremedim onda da direnmedim yani.
Dirensem verirdim
Son 2 senedir falanda bir kac kilo daha eklenmisti dikkat etmedim.
58.5 ile hamile kaldim suan ayniyim hatta sabah 57.7 gordum ac karnina
Ama kesin bende baya kilo alicam.

Benimse yağlanıyor hatta adetten 4-5 gün önce başladı hala öyle malesef sigaraya gelince sakın içme derim bende bıraktım 3 ay önce hamilelik için kesinlikle çok etkisi var örnek verip üzmek istemem kimseyi ama tanıdığım var sigara içip bebeği zarar gören :KK43:
Asla canla asla içmem
Sağlıkla doğuralım da sonra keyif yaparız

Benimse yağlanıyor hatta adetten 4-5 gün önce başladı hala öyle malesef sigaraya gelince sakın içme derim bende bıraktım 3 ay önce hamilelik için kesinlikle çok etkisi var örnek verip üzmek istemem kimseyi ama tanıdığım var sigara içip bebeği zarar gören :KK43:
Asla canla asla içmem
Sağlıkla doğuralım da sonra keyif yaparız

Hemen başlanıyor mu kilo alınmayao_O 56 ile kaldım ara ara tartılayım bende ama çok dikkat ediyorum ekmek hiç yok neredeyse, hamur işi, tatlı vs yok, pilav makarna yok. Umarım çok almam kendime.

Sigara benimde aklıma geliyor öğrendiğim gibi bıraktım az dürtmüyor.

Kalp atışı tam olarak ne zaman duyuluyor kızlar? 6+3 te doktora gidicem duyar mıyız?

Rabbim dagina gore kar verir canim sen hic dusunme simdi bunlari.

Canlarimiz cigerlerimiz onlar sabirsiz olsak nolcakki

Rabbim sabrinida veriyor.

Allah bize melek emanet ediyor nasil sansliyiz.
Bizi secti ve yolladi emanetini.
Insallah bebisler buyurken bile yardimci oluruz birbirimize.
Icini ferah tut olur mu?
Olur canım.hayırlısiyla ins saģlikli sıhhatli dogsunlar.
Geçmiş olsun canim Allah sifa versin annene
Benim annemle aynı şehirde farklı semtlerdeyiz ama aramız 30 dk falan
Ben de çalışıyorum Allahtan bir mâni gelmez ise insaallah dogumum ekime gelecek. Eylül sonu dersler başlar bende o zaman izin alayim yaz tatilinde izin kullanmayim 12 haftam falan olur diye düşündüm
Sonrası annem bakacak ama nasıl olacak inan bende bilmiyorum cocuk emerken ben nasıl bırakıp giderim
Ilk 1 sene ücretsiz izne çik yada yarim gün çaliş canim.yoksa çok yıpratirsin kendini
Hem çalisip hemede bebegi emzirmek sütü sıkıp doldurmak çok zor.ablamdan biliyorum.uykusuz bi sekikde er sabah ise giderdi.annem çok söyledi.kizim 1 sene çalişma ne olacak diye.dinlemedi.para biriktiriyoruz filan dmeeye başlardı.ama simid hayttan öyle bezginki ikinci çocuk yaomam diyor.zaten tüp bebekti.kendini çok yordu yolun basinda.esi de istedigi gibi parayi harciyirdu bizimki idare ediyordu.
Sende sakin calisacam diye yorma kendini.en azindan çocuk yürüyene kadar izin al.
Ayy canım benim sen hiç üzülme Allah yardımcın olsun bende aileme uzağım oğlumu tek başıma büyüttüm dediğim gibi Allah dağına göre duman veriyor. Sende büyültürsün. Annene de Allah şifa versin iyi olur inşallah.
Tsķ ederim canım.Rabbim herkesin hastasına şifa versin.bu zorlu yolda sabır etmek en büyük ilaç.
Ins buyuturüz bıcırıkları.

Back