2018 Ekim Anneleri

Icimi rahatlatiyorsunuz valla
Inşaallah herşey yolunda gider

Geç döllenme benim
15.gün ilişki oldu 18-20 günlerde yumurtlamam oluyor canim
Seninki sürekli 1 hafta geriden gelebilir canım. Bu dert edeceğin bir problem değil inan sağlıklı olsun yeter. Benim arkadaşımın bebeği de 8 aylık aşağı yukarı ama 3 hafta önden gidiyor böyle durumlarda mevcut :)

Benim ilişki yani döllenme 20. Günü oldu adetimin oyüzden benim geç döllenme yani kesin :)
Bende ilişki oldu ertesi gün yumurtlama testi yaptım koyulaşmaya başlamıştı ondan birkaç gün sonra da çatladığını hissetmiştim:)

Sağlıklı olsun da mercimegim geriden gelsin napalim

Şöyle düşün 10 ocak sat 28 günde bir döngüsü olan kadın 23 ocakta döllendi yumurtası benim bir hafta sonra 29unda döllendi yani onun bebeği benimkinden 1 hafta önce gelişmeye başladı bile :) buyüzden bizim 1 hafta sonra döllendiği için doğal olarak geride oluyor ama aslında düşününce mantığını anlarsın yani bizim sat değişecek 10 ocak değilde 17 ocak olacaktır tahminen SaskinAnne

Benimde tıkanıyor bu sabahta kanadı nedense

Nazalnem kullanabilirsin burnun icin diye geldi aklıma bildigim kadariyla zararli olmayacaktir ama sen yine de doktoruna bir sor canim :)

Merhaba kızlar bugün kontrol vardı ve herşey yolundaydı çok şükür. Nub dan anlayan varsa yorum isterim :)

Nub icin cok erken canim.Cinsel organ cikintilari 12-14 haftalarda.
Ramzi teorisine göz gezdirebilirsin

Kızlar bu ileri geri meselesine takilmayın suan.Yani stres yapmak icin cok erken.
2 haftadan fazla ileri/geri olmamasi gerekiyor o durumda bile doktor yonlendirir.
Onun disinda bi 4 gun geri sonraki kontrolde 2 gun ileri vs cikabilir gelisimine gore.Belli zamandan sonra net cikacaktir.
Zaten sonuc olarak bu ölcümler doktorunuzun eli :) asagi yukari oynama payları olabilecek

Pazartesiyi iple cekiyorum❤
2 hafta doluyor gitmedigim.Takip sebebiyle keseyide erkenden gorunce simdi cok merak ediyorum.Insallah yolundadir hersey.❤

Kızlar merhaba. Orgazm olduktan sonra ağrısı olan var mı? Dün de bugün de ağrı başlıyor bittikten sonra kasığıma ara ara giriyor ozellikle ayaktayken. Dün de ilişkiden sonra olmuştu ama bugün daha şiddetli. İnternetten bakınca ilişki sonrası kasılmalar normal diyor ama arkadaslarımda falan hiç duymamıştım o yüzden meraklandım açıkcası.

2 hafta önc gittiğinizde kaç hftalıktınız sadece kesemi görmüştünüz?

Kızlar beta hcg geçen hafta perşembe 2276 idi, bugün tekrar baktirdim 20 586 olmuş bir haftada artış normal mi sizce

Canim benim satım 1 ocak ama ben baya geç yumurtladım geçen hafta doktor da aynsiini dedi haftaya kalp atışında haftası netlesir dedi şuan 6+0 im keseye göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…