- 6 Ekim 2017
- 650
- 553
- 33
Akıntın ne renk canımDr uc gunluk ılac verdı kozlar ıkerlerse dusuk olabılıyomus akıntı cok bar dedm akıntıdan kapmıssondor dedo nası oluyosa bebek 7+4 bana gore ultrason 7+2 gordu kalp atısını ıkı sn dınlettı 1,13 mm olmus
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akıntın ne renk canımDr uc gunluk ılac verdı kozlar ıkerlerse dusuk olabılıyomus akıntı cok bar dedm akıntıdan kapmıssondor dedo nası oluyosa bebek 7+4 bana gore ultrason 7+2 gordu kalp atısını ıkı sn dınlettı 1,13 mm olmus
Inşallah temiz çıkar canim zaten durmadan idrara çıkıyorum bide idrar yolu enf eklenince daha fena oldu ilaç verdi onu içtim dün 3 gün sonra tekrar idrara bakicakÖylemi geçmiş olsun ben daha yaptırmadım onu yarın yaptıracağım umarım temiz çıkar
Aynen canım benim geçen hafta cuma ilk gidişimde sata göre 5+3 olmam gerekiyodu ultrasonda 4+2 Dün kese 0.44 cm di dün 5+0 0.89cm dedi satı unut kesenin gelişimine göre hesaplicaz dedi 15 gün sonrada bir sıkıntı olmazsa gel kalp atışını ve bebeği görebiliriz dedi bana sadece folik asit ve kan ilacı verdi ferplex kan değerim 11 di. Megadyn ben kızıma hamileyken ilkte kullanmıştım bunda vermedi henüz belki bidaha kontrole veririNazz3416 B Belis35 kızlar üçümüzün sat aynı ve üçümüzde geriden mi geliyoruz
simdi ben 5+6 da gitmiştim doktora o gün bana 4+6 ya da 5+0 diyebiliriz demişti
bugün 6+1 ama o hesaba göre 5+2
kızlar şu ultrason fotolarını bi eklemeye çalışalım yolk var mı yok mu görürüz olmaz mı
birde doktor bana megadyn pronatal verdi zaten folattro kullanıyordum bunu da ilave etti
Beyaz sarı hafıf kahve ne ararsan oluyo yapıskan bıde dr ondan kapmıs olabılırsın dedıAkıntın ne renk canım
Gelişimi zayıf olabilir diye verdi bana da birde progestan folattro oksapar iğne kullaniyorumAynen canım benim geçen hafta cuma ilk gidişimde sata göre 5+3 olmam gerekiyodu ultrasonda 4+2 Dün kese 0.44 cm di dün 5+0 0.89cm dedi satı unut kesenin gelişimine göre hesaplicaz dedi 15 gün sonrada bir sıkıntı olmazsa gel kalp atışını ve bebeği görebiliriz dedi bana sadece folik asit ve kan ilacı verdi ferplex kan değerim 11 di. Megadyn ben kızıma hamileyken ilkte kullanmıştım bunda vermedi henüz belki bidaha kontrole veriri
Ben de yaptırdım. Demir eksik B12 eksik D vit eksik ben de hiçbirşey yokmuş ki zatenEki Görüntüle 2114746 Eki Görüntüle 2114746 Kızlar kan testlerini yaptıranlar varmı? Benim birkaçı düşük çıkto hepsini yaptıramadım henüz kollarım delik deşik pzt yaptıracağım kalanını :)
Erkek herhalde canim yani açı olarak erkek gibi ama daha iyi bilen varsa o baksınMerhaba kızlar bugün kontrol vardı ve herşey yolundaydı çok şükür. Nub dan anlayan varsa yorum isterim :)
Siz daha tecrübelisiniz ben dogurmadigim için önceden bilmiyorum ama bu geriden gelmeyi toparliyormus bebis dimi
Sağol canım yorumun ben hiç anlamıyorum..Erkek herhalde canim yani açı olarak erkek gibi ama daha iyi bilen varsa o baksın
Geriden gelme olaylarina hic takilmayin.. Ilk günlerde bu normal zamanla doğru vakte yetişir geç döllenme değilse. Geriden gelme 2 haftayı geçmediği sürece sorun teşkil etmiyor diye biliyorum.Siz daha tecrübelisiniz ben dogurmadigim için önceden bilmiyorum ama bu geriden gelmeyi toparliyormus bebis dimi
Benim anladigim da birbirine paralel giderse yani sırt kısmı ile çıkıntının olduğu yer kızSağol canım yorumun ben hiç anlamıyorum..
1 kızım var hayırlısı olsun :)Benim anladigim da birbirine paralel giderse yani sırt kısmı ile çıkıntının olduğu yer kız
45 derece acı yaparsa erkek
Baya baktım erkek gibi geldi ama
Geç döllenme benimGeriden gelme olaylarina hic takilmayin.. Ilk günlerde bu normal zamanla doğru vakte yetişir geç döllenme değilse. Geriden gelme 2 haftayı geçmediği sürece sorun teşkil etmiyor diye biliyorum.
Evet benim kızım 3600kg doğdu yani gayet iyiydi hep boy kilo oranları tek dezavantajı 1 hafta gecikmeli görüyorsun herşeyi ztn ona göre haftaya sat değişir planlarda ona gmre yapılır yani bir sorun teşkil etmiyor ama işte başlarda böyle bu hfatlarda göremiyoruz bazı şeyleri tedirgin oluyoruz kızımda geç farkettiğim için aorun olmadı bwnim içinSiz daha tecrübelisiniz ben dogurmadigim için önceden bilmiyorum ama bu geriden gelmeyi toparliyormus bebis dimi
Benim ilişki yani döllenme 20. Günü oldu adetimin oyüzden benim geç döllenme yani kesin :)Geç döllenme benim
15.gün ilişki oldu 18-20 günlerde yumurtlamam oluyor canim