• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Öylemi geçmiş olsun ben daha yaptırmadım onu yarın yaptıracağım umarım temiz çıkar
Inşallah temiz çıkar canim zaten durmadan idrara çıkıyorum bide idrar yolu enf eklenince daha fena oldu ilaç verdi onu içtim dün 3 gün sonra tekrar idrara bakicak

Nazz3416 Nazz3416 B Belis35 kızlar üçümüzün sat aynı ve üçümüzde geriden mi geliyoruz
simdi ben 5+6 da gitmiştim doktora o gün bana 4+6 ya da 5+0 diyebiliriz demişti
bugün 6+1 ama o hesaba göre 5+2
kızlar şu ultrason fotolarını bi eklemeye çalışalım yolk var mı yok mu görürüz olmaz mı
birde doktor bana megadyn pronatal verdi zaten folattro kullanıyordum bunu da ilave etti
Aynen canım benim geçen hafta cuma ilk gidişimde sata göre 5+3 olmam gerekiyodu ultrasonda 4+2 Dün kese 0.44 cm di dün 5+0 0.89cm dedi satı unut kesenin gelişimine göre hesaplicaz dedi 15 gün sonrada bir sıkıntı olmazsa gel kalp atışını ve bebeği görebiliriz dedi bana sadece folik asit ve kan ilacı verdi ferplex kan değerim 11 di. Megadyn ben kızıma hamileyken ilkte kullanmıştım bunda vermedi henüz belki bidaha kontrole veriri

Benimde bugün 6+1 ama doktor geç döllenme gibi görünüyor 10 gün sonra netleşecek dedi tekrar gidince bakacak sanırım resmi tekrar deniyim eklemeyi cnm@SaskinAnne

Merhaba kızlar bugün kontrol vardı ve herşey yolundaydı çok şükür. Nub dan anlayan varsa yorum isterim :)

Eklentiler

• 20180222_184614.webp
    20180222_184614.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 66
Aynen canım benim geçen hafta cuma ilk gidişimde sata göre 5+3 olmam gerekiyodu ultrasonda 4+2 Dün kese 0.44 cm di dün 5+0 0.89cm dedi satı unut kesenin gelişimine göre hesaplicaz dedi 15 gün sonrada bir sıkıntı olmazsa gel kalp atışını ve bebeği görebiliriz dedi bana sadece folik asit ve kan ilacı verdi ferplex kan değerim 11 di. Megadyn ben kızıma hamileyken ilkte kullanmıştım bunda vermedi henüz belki bidaha kontrole veriri
Gelişimi zayıf olabilir diye verdi bana da birde progestan folattro oksapar iğne kullaniyorum

Siz daha tecrübelisiniz ben dogurmadigim için önceden bilmiyorum ama bu geriden gelmeyi toparliyormus bebis dimi
Geriden gelme olaylarina hic takilmayin.. Ilk günlerde bu normal zamanla doğru vakte yetişir geç döllenme değilse. Geriden gelme 2 haftayı geçmediği sürece sorun teşkil etmiyor diye biliyorum.

Geriden gelme olaylarina hic takilmayin.. Ilk günlerde bu normal zamanla doğru vakte yetişir geç döllenme değilse. Geriden gelme 2 haftayı geçmediği sürece sorun teşkil etmiyor diye biliyorum.
Geç döllenme benim
15.gün ilişki oldu 18-20 günlerde yumurtlamam oluyor canim

Siz daha tecrübelisiniz ben dogurmadigim için önceden bilmiyorum ama bu geriden gelmeyi toparliyormus bebis dimi
Evet benim kızım 3600kg doğdu yani gayet iyiydi hep boy kilo oranları tek dezavantajı 1 hafta gecikmeli görüyorsun herşeyi ztn ona göre haftaya sat değişir planlarda ona gmre yapılır yani bir sorun teşkil etmiyor ama işte başlarda böyle bu hfatlarda göremiyoruz bazı şeyleri tedirgin oluyoruz kızımda geç farkettiğim için aorun olmadı bwnim için

Back