Doktorumla iletişime geçtim telefondan tahlil falan istemeden bi ilaç söyledi ama kullanmak istemiyorum mecbur kalmadıkça ilaç önermiyolar süreklide yanmıyor zaten çok az ara araİdrar yolu enfeksiyonu olabilir idrar tahlili yaptirmalisiniz
Kafam karıştı neyapsam kiDoktorumla iletişime geçtim telefondan tahlil falan istemeden bi ilaç söyledi ama kullanmak istemiyorum mecbur kalmadıkça ilaç önermiyolar süreklide yanmıyor zaten çok az ara ara
Aminnn ne güzel dua ettin gece gece ne iyi geldiMerhabalar arkadaşlar,öncelikle Rabbim evlat sevgisi tatmayan kul bırakmasın.Allahım isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşaAllah,şu an hamile olan tüm anne adaylarına da (içinde de bende dahilim) sağlıkla evlatlarını kucaklarına almayı nasip etsin inşaAllah.
Tabiki doktorunuz ne dediyse doğru olan odur..biraz daha takip edin ozaman yanmalar devam ederse başlarsınız ilacınıza bol su icin çok gecmis olsunDoktorumla iletişime geçtim telefondan tahlil falan istemeden bi ilaç söyledi ama kullanmak istemiyorum mecbur kalmadıkça ilaç önermiyolar süreklide yanmıyor zaten çok az ara ara
Yeniyuzyilda bir dr gitmistim kadini hic sevmedim bedava gel dese gitmem.Zor işler bunlar zor
Çok tşk ederim iyi gecelerTabiki doktorunuz ne dediyse doğru olan odur..biraz daha takip edin ozaman yanmalar devam ederse başlarsınız ilacınıza bol su icin çok gecmis olsun
Yeniyuzyilda bir dr gitmistim kadini hic sevmedim bedava gel dese gitmem.
Sozde hastane ortami dedim ama bezmisler hallerinden cevap vermeye usendi yanindaki sekreteri cevap verdi 70tl de muayinesi bir de.
Sogudum ben ordan.
Sen nereye gidiyorsun böyle merak ettim muayene ucreti cok fazla dogum ücretine girmiyorum bile :))))o ne öyle ya.. Haklısın tabi o şekilde de olmasın. Ben şuanda 175lira muayene ücreti veriyorum Gebze Anadolu Sağlık Merkezinde sezeryan doğum fiyatı da 9000 küsür bir rakam verdiler benim sigortam kısıtlıymıs doğum konusundaHamilelik süresince 2li 3lü 5li testler derken burası bana çok pahalıya patlicak. Daha normal fiyatlarda eli ayağı düzgün bir Hastane bulmak da zor olacak galiba
Başka fiyat alan var mı? Genelde rakamlar bu şekilde mi?
Sen nereye gidiyorsun böyle merak ettim muayene ucreti cok fazla dogum ücretine girmiyorum bile :))))
Bende özel hastaneye gidiyorum ama senin verdiğinin yarısını veriyorum,tabı esktra testler tahliller muayeneye dahil değil.
Yazmissin canım bi önceki msjda simdi farkettim sanırım uyku vaktimi geçtimGebze ASM Johns Hopkins
Canım amin inş saglıkla kucagımıza alırız rabbim isteyen herkese nasip etsin inşMerhabalar arkadaşlar,öncelikle Rabbim evlat sevgisi tatmayan kul bırakmasın.Allahım isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşaAllah,şu an hamile olan tüm anne adaylarına da (içinde de bende dahilim) sağlıkla evlatlarını kucaklarına almayı nasip etsin inşaAllah.
. Ne demek canım hamdolsun dünya bile dua üzerine kurulmuş her şeyin başı dua güzel dilekler.Aminnn ne güzel dua ettin gece gece ne iyi geldi
Sagol cnm ınsGeçmiş olsun canım inşalllah geçer hemen
Ben de Anadolu yakasında doktor arıyorum fakat ssvd yaptırabilecek bir doktor arıyorum.. Genellikle özel muayenehanesi olanlara denk geldim ve sadece doğuma 7bin tl istiyorlar..Çok iyimiş canım ama Çengelköy bana biraz uzak kalıyor..
Pendiğe yakınım ama özel muayenehane istemiyorum aslında. Yani tabi Allah korusun ama acil bir durumda takip edildiğim bir hastaneye gitmek daha iyi olur diye düşünüyorum. O yüzden Hastane ve Doktor arayisindayim diyebilirim. (Doktor arayışında olunca farklı bir başlıkta yorumunu gördüm)
Kızlar gebelik programı kullanıyormusunuz kullanan var isimleri ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?