2018 Ekim Anneleri

Aminnn ne güzel dua ettin gece gece ne iyi geldi

Doktorumla iletişime geçtim telefondan tahlil falan istemeden bi ilaç söyledi ama kullanmak istemiyorum mecbur kalmadıkça ilaç önermiyolar süreklide yanmıyor zaten çok az ara ara
Tabiki doktorunuz ne dediyse doğru olan odur..biraz daha takip edin ozaman yanmalar devam ederse başlarsınız ilacınıza bol su icin çok gecmis olsun

Zor işler bunlar zor
Yeniyuzyilda bir dr gitmistim kadini hic sevmedim bedava gel dese gitmem.
Sozde hastane ortami dedim ama bezmisler hallerinden cevap vermeye usendi yanindaki sekreteri cevap verdi 70tl de muayinesi bir de.
Sogudum ben ordan.

Yeniyuzyilda bir dr gitmistim kadini hic sevmedim bedava gel dese gitmem.
Sozde hastane ortami dedim ama bezmisler hallerinden cevap vermeye usendi yanindaki sekreteri cevap verdi 70tl de muayinesi bir de.
Sogudum ben ordan.

o ne öyle ya.. Haklısın tabi o şekilde de olmasın. Ben şuanda 175lira muayene ücreti veriyorum Gebze Anadolu Sağlık Merkezinde sezeryan doğum fiyatı da 9000 küsür bir rakam verdiler benim sigortam kısıtlıymıs doğum konusunda Hamilelik süresince 2li 3lü 5li testler derken burası bana çok pahalıya patlicak. Daha normal fiyatlarda eli ayağı düzgün bir Hastane bulmak da zor olacak galiba
Başka fiyat alan var mı? Genelde rakamlar bu şekilde mi?

Sen nereye gidiyorsun böyle merak ettim muayene ucreti cok fazla dogum ücretine girmiyorum bile :))))

Bende özel hastaneye gidiyorum ama senin verdiğinin yarısını veriyorum,tabı esktra testler tahliller muayeneye dahil değil.

Canım amin inş saglıkla kucagımıza alırız rabbim isteyen herkese nasip etsin inş

Gunaydinn ben yine fena rahatlardayim :)

Haftaya cumartesi gitmeye karar verdim doktora bu hafta sonuda gitmicem.
Keyfimiz yerinde biraz istahim kesildi ama meyve, corba falan cok sukur gecistiriyorum.

Simdi oglumu okula esimi ise yollicim.

Ben de Anadolu yakasında doktor arıyorum fakat ssvd yaptırabilecek bir doktor arıyorum.. Genellikle özel muayenehanesi olanlara denk geldim ve sadece doğuma 7bin tl istiyorlar..
Sende böyle bir durum yoksa Küçükyalı E-5 üzerinde Delta Hospital var tavsiye ederim. Oradaki doktorlardan Tahir Tosyalı yı çok methediyorlar. Ben kızımı orada doğurdum ama başka bir doktorla.

Ben dr. Sezeryan falan sormam suan ama ozel bir hastaneyle anlasmali zaten muayinhanesinin karsisinda hemen anlasmali oldugu hastane 3000tl diye duydum.
Muayineside 100tl.
Testleri tabi ben disarida yaptiricam ister ozelde ister devletde.

Günaydın herkese,

Gece üşüttüm biraz sanırım yatmadan duşta almıştım. Belimde ve kasıklarımda ağrı var ara ara yokluyor. Bele sıcak su torbası koymanın zararı var mıdır? Öğrendiğimden beri sürekli bel ağrım var bazen az bazen çok ama kasık ağrımda eklendi şimdi.

Biz fazla mı dinliyoruz kendimizi acaba? Hamile olduğumu bilmesem bu kadarcık ağrıya aman der geçerdim şimdi işe bile gitmedim evden çalışıcam.

Kızlar gebelik programı kullanıyormusunuz kullanan var isimleri ne

Gün gün gebelik diye bir program indirdim ama güzel bişey bulamadığım için bunu kullanıyorum şu an.

Şöyle bana su içmeyi, yürüyüş yapmayı falan hatırlatacak bişey olsa fena olmazdı ama bulamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…