Sen benden önce iğne vurulmuştun hatırlıyorum benim adet döngüm 30-35 gğn oyüzden benim bir hafta geri sayılabilir kızımda öyle olmuştu 8.haftada duymuştum kalp atışınıCanım bnm de sat 11 ocaktı. Dr 5.5 - 6 haftalık dedi.
Benim tam 12. Haftada bitmisti insallah bu da oyle olur dua ediyorum artikBenim de ilk bebegim kiz. Onda 6. Hafta baslamisti bulantilarim ben de kusmuyordum ama herseyden tiksinmistim zaten 44 kiloydum 11. Haftaya kadar 3 kilo vermistim. Sonra kesildi. Simdi 5. Hafta basladi bulantilarim son 4-5 gundur yine rahatim tamamen kesilmedi ama cok hafifledi arada hafif yokluyor sadece. Benim bu hamileligim daha rahat geldi bana. Bu arada cay ve kahve ben de icemiyorumisin kotusu sut de hic icemiyorum bir de tatli seyleri agzima suremiyorum. Allah hayirlisiyla kucagimiza almayi bir de su zor zamanlari kolayca atlatmayi nasip etsin.
Sen benden önce iğne vurulmuştun hatırlıyorum benim adet döngüm 30-35 gğn oyüzden benim bir hafta geri sayılabilir kızımda öyle olmuştu 8.haftada duymuştum kalp atışını
Kızlar bisey soracağım
Uyku problemi olan var mi? Gece aralıkla uyanıp gündüz sürekli uyuyan
Benimde tıkanıyor bu sabahta kanadı nedenseBenim var. Sürekli rüyalar görüyorum ve uyanıyorum. Anlamlı şeyler değil. Ben normalde deliksiz uyuyan bir insandım. Birde burnum tıkanıyor uyurken, gündüz bişey yok ama
Benimde tıkanıyor bu sabahta kanadı nedense
Termometre yok ama buhar makinası almayı düşünüyorum bakalim belki faydası olurBepanthen kullanabilirsin, ben onu sürdüm yattım nemli kalır kanaman olmaz. Kuruduğu için olmuştur. Evde nem termometresi var mı? Belki evdeki kuru hava da burnunu kurutmuş olabilir.
Çok fena cokBen uyanıyorım geceleri ama strestenmi bilmiyorum gğndüzde eve uyukluyorum
Termometre yok ama buhar makinası almayı düşünüyorum bakalim belki faydası olur
Benimse akşam başlıyor hafif bulantılar ama rahatsız edici değilbazrn yatınca oluyor akşam :/Çok fena cok
Birde sabah bulantı olmuyor bende ama şimdi var mesela
Ben geceleri çok uyanıyorum bıraksalar gündüz de uyuyacağım ama iş var eve gelince de bazen kızım uyanık oluyor hep uykuluyum gün içindeKızlar bisey soracağım
Uyku problemi olan var mi? Gece aralıkla uyanıp gündüz sürekli uyuyan
Aynıyım canim seninle benimde sat 10 ocak geç döllenme olduğu için 1 hafta geriden hesapladı doktora dün gittim bende 5+0 kese 0.89cm di 2 hafta sonra gel kalp atışlarını ve bebeği görelim dedi benim teķ sıkıntı idrar yolu enfeksiyonu cıktı tit tahlillerinde onunla cebellesmeskteyimAynı gün gideceğiz umarım ikimizde duyarız kalp atışlarını ama çok umutlu değilim çünkü geç döllenme oldu benim 29 ocakta döllendi yum benim 10 ocak tı satım oyüzden 1 hafta geriden hesaplanır haftaya 7+1 olacağız sata göre ama 6+1 sayılır muhtwmelen
Öylemi geçmiş olsun ben daha yaptırmadım onu yarın yaptıracağım umarım temiz çıkarAynıyım canim seninle benimde sat 10 ocak geç döllenme olduğu için 1 hafta geriden hesapladı doktora dün gittim bende 5+0 kese 0.89cm di 2 hafta sonra gel kalp atışlarını ve bebeği görelim dedi benim teķ sıkıntı idrar yolu enfeksiyonu cıktı tit tahlillerinde onunla cebellesmeskteyim
senin ikinci hamileliğindi değil mi? öncekinde bulantın oluyormuydu canımBenimse akşam başlıyor hafif bulantılar ama rahatsız edici değilbazrn yatınca oluyor akşam :/
Evet oluyordu ama geç başladı 7-8 haftalarda tüm belirtilerim geö başlamıştı oyüzden farketmemde gçe oldu ozaman hamileliğimi şimdi adete bir hafta kla başladı bazı belirtiler ama bulantı az dedğiö gibi yemek yiyebiliyorum yapabiliyorım henüz tiksinme yoksenin ikinci hamileliğindi değil mi? öncekinde bulantın oluyormuydu canım
Benimde kanadı korktum korkulacak bi durum değilmişBenimde tıkanıyor bu sabahta kanadı nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?