2018 Ekim Anneleri

Benim tam 12. Haftada bitmisti insallah bu da oyle olur dua ediyorum artik

Sen benden önce iğne vurulmuştun hatırlıyorum benim adet döngüm 30-35 gğn oyüzden benim bir hafta geri sayılabilir kızımda öyle olmuştu 8.haftada duymuştum kalp atışını

Canım bnde 35+ sürede adet oluyodum. Bn 26 ocakta iğne vurunmuştum

Kızlar bisey soracağım
Uyku problemi olan var mi? Gece aralıkla uyanıp gündüz sürekli uyuyan

Benim var. Sürekli rüyalar görüyorum ve uyanıyorum. Anlamlı şeyler değil. Ben normalde deliksiz uyuyan bir insandım. Birde burnum tıkanıyor uyurken, gündüz bişey yok ama

Benim var. Sürekli rüyalar görüyorum ve uyanıyorum. Anlamlı şeyler değil. Ben normalde deliksiz uyuyan bir insandım. Birde burnum tıkanıyor uyurken, gündüz bişey yok ama
Benimde tıkanıyor bu sabahta kanadı nedense

Bepanthen kullanabilirsin, ben onu sürdüm yattım nemli kalır kanaman olmaz. Kuruduğu için olmuştur. Evde nem termometresi var mı? Belki evdeki kuru hava da burnunu kurutmuş olabilir.
Termometre yok ama buhar makinası almayı düşünüyorum bakalim belki faydası olur

Termometre yok ama buhar makinası almayı düşünüyorum bakalim belki faydası olur

Bence nem ölçen termometresiz buhar makinesi alma, fiyatları uygun hem ilerde bebeğin içinde kullanırsın. Bazen buhar makinesi dokunabiliyor. Kışın evin nem oranı yüzde 40-50 olmalı. Bakarsın eğer sıkıntı oluyorsa doktora danışarak alırsın, onların soğuk ve sıcak buhar veren farklı çeşitleri var.

Kızlar bisey soracağım
Uyku problemi olan var mi? Gece aralıkla uyanıp gündüz sürekli uyuyan
Ben geceleri çok uyanıyorum bıraksalar gündüz de uyuyacağım ama iş var eve gelince de bazen kızım uyanık oluyor hep uykuluyum gün içinde

Aynıyım canim seninle benimde sat 10 ocak geç döllenme olduğu için 1 hafta geriden hesapladı doktora dün gittim bende 5+0 kese 0.89cm di 2 hafta sonra gel kalp atışlarını ve bebeği görelim dedi benim teķ sıkıntı idrar yolu enfeksiyonu cıktı tit tahlillerinde onunla cebellesmeskteyim

Öylemi geçmiş olsun ben daha yaptırmadım onu yarın yaptıracağım umarım temiz çıkar

senin ikinci hamileliğindi değil mi? öncekinde bulantın oluyormuydu canım
Evet oluyordu ama geç başladı 7-8 haftalarda tüm belirtilerim geö başlamıştı oyüzden farketmemde gçe oldu ozaman hamileliğimi şimdi adete bir hafta kla başladı bazı belirtiler ama bulantı az dedğiö gibi yemek yiyebiliyorum yapabiliyorım henüz tiksinme yok

Nazz3416 B Belis35 kızlar üçümüzün sat aynı ve üçümüzde geriden mi geliyoruz
simdi ben 5+6 da gitmiştim doktora o gün bana 4+6 ya da 5+0 diyebiliriz demişti
bugün 6+1 ama o hesaba göre 5+2
kızlar şu ultrason fotolarını bi eklemeye çalışalım yolk var mı yok mu görürüz olmaz mı
birde doktor bana megadyn pronatal verdi zaten folattro kullanıyordum bunu da ilave etti

Dr uc gunluk ılac verdı kozlar ıkerlerse dusuk olabılıyomus akıntı cok bar dedm akıntıdan kapmıssondor dedo nası oluyosa bebek 7+4 bana gore ultrason 7+2 gordu kalp atısını ıkı sn dınlettı 1,13 mm olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…