- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.461
- 198
Bende korktum çıkarttim canım.ne olur ne olmaz.Sıkı bir korse ise bence kullanilmamali
Bir şal sarabilirsiniz karniniza.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende korktum çıkarttim canım.ne olur ne olmaz.Sıkı bir korse ise bence kullanilmamali
Bir şal sarabilirsiniz karniniza.
Çengelköy de medivia var özel,Doktorum sema hanım çok memnunum herşeyi tane tane anlatan bir Doktor. hamile kalmadan oncesindede ona gidiyordum tavsiye ederim:)Kızlar İstanbul Anadolu yakasında bana kadın doğumcu önerisi olan var mı aranızda![]()
1.tremister (ilk 3 ay)önemli hamilelikdeBende korktum çıkarttim canım.ne olur ne olmaz.
Ben emzirdim canim hicbir sikinti yasamadikKızımı emzirirken hamile kalırsam bırakmam gerekir mi diye ben de çok araştırmıştım canım emzirirken salgıladığımız prolaktin hormonu bazen düşük tehlikesi yarattığı durumda emzirmeyi bırakmak gerekebilirmiş onun dışında herhangi bir sıkıntısı yokmuş
Çengelköy de medivia var özel,Doktorum sema hanım çok memnunum herşeyi tane tane anlatan bir Doktor. hamile kalmadan oncesindede ona gidiyordum tavsiye ederim:)
Benim doktorum pendikde bilmem yakinmisiniz
Ay canim.benim böbrekler ağrıyor.ya üsüyorum ya yaniyorum.ortası yok yani.ondan üsüttüm heralde.gece hep üstüm açik yatiyorum.böyle saçma sapan bi haldeyim.1.tremister (ilk 3 ay)önemli hamilelikde
Aman elimizden geldigince sıkı dar seyler giymeyerek , agir kaldirmayarak, uzulmeyerek atlaticaz insAllah.
Sonra zaten gobusler buyucek insAllah
Ben suan hirka sardim mesela belime bagladim.
Sicacik isittim
Cok usuyorum ben bi isinamadim
Ay bi de o vardı di mi yaaa bakayım hemenBende çin farklı rus farklı çıkıyor çift yum ikizi olaxak heralde benim:)))![]()
Bence normal kanların. Hemoglobinin biraz sınırda çıkmış belki demir ilacı başlanır o düşük olanlar önemli degil.Eki Görüntüle 2114746 Eki Görüntüle 2114746 Kızlar kan testlerini yaptıranlar varmı? Benim birkaçı düşük çıkto hepsini yaptıramadım henüz kollarım delik deşik pzt yaptıracağım kalanını :)
Geçmiş olsun canım inşalllah geçer hemenBeyaz sarı hafıf kahve ne ararsan oluyo yapıskan bıde dr ondan kapmıs olabılırsın dedı
Teşekkürler yorumun için evet kansızlık ztn oluyor hamilelikte daha da düşecektir ilaç verir heralde doktorum diğer testleride yaptorayım yarın yollicam doktoruma bakalımAy bi de o vardı di mi yaaa bakayım hemen
Bence normal kanların. Hemoglobinin biraz sınırda çıkmış belki demir ilacı başlanır o düşük olanlar önemli degil.
Ben ben benKızlar bisey soracağım
Uyku problemi olan var mi? Gece aralıkla uyanıp gündüz sürekli uyuyan
Kiz korkma bisey olmaz ben hep uzaniyorum. Eger ise gitmekte cok zorlaniyorsan ozele git rapor iste hemen verirler. Allah yardimcin olsunKızlsr bende bulantı aynen devam bugün söyleeösi ayıp kustum sonundaneyse ben bugün mutfakda en üst rafa uzamdım karnım ağrıdı bişi olurmu nolur bende uzamdom diyin biriniz
çook halsizim namaz filn bitti bemde. Ama rabbim affedendir kızlar oğlum gecede kaç kez uyanıyor hala,bulantıdan zaten kıvranıyorum sabah erken mesai,resmen bitkin ve takatsız kalıyorum
(önrümde böyle olmadım cidden.gözlerim çift çift görüyor halsizlikten .azıcı k dalayım da bölmeyim diyorum.işyerindekiler dedi neyin var çöktün
(
Benimde tıkanıyor bu sabahta kanadı nedense
Ben de geçen gece burun kanamasına uyandım anlamadim
Korkma canım bilincli uzanmissindir illakii hoplayarak falan degildir dimi?Kızlsr bende bulantı aynen devam bugün söyleeösi ayıp kustum sonundaneyse ben bugün mutfakda en üst rafa uzamdım karnım ağrıdı bişi olurmu nolur bende uzamdom diyin biriniz
çook halsizim namaz filn bitti bemde. Ama rabbim affedendir kızlar oğlum gecede kaç kez uyanıyor hala,bulantıdan zaten kıvranıyorum sabah erken mesai,resmen bitkin ve takatsız kalıyorum
(önrümde böyle olmadım cidden.gözlerim çift çift görüyor halsizlikten .azıcı k dalayım da bölmeyim diyorum.işyerindekiler dedi neyin var çöktün
(
İdrar yolu enfeksiyonu olabilir idrar tahlili yaptirmalisinizSlm kızlar 4+5 deyim idrar yolum böyle bi akşam üZeri yada gece yada sabah çok az yanıya geçiyo akıntım normal beyaz akıntı. Neden oluyorki bu yanma yaşayan varmı