• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Kızlar İstanbul Anadolu yakasında bana kadın doğumcu önerisi olan var mı aranızda :kahve:
Çengelköy de medivia var özel,Doktorum sema hanım çok memnunum herşeyi tane tane anlatan bir Doktor. hamile kalmadan oncesindede ona gidiyordum tavsiye ederim:)

Bende korktum çıkarttim canım.ne olur ne olmaz.
1.tremister (ilk 3 ay)önemli hamilelikde
Aman elimizden geldigince sıkı dar seyler giymeyerek , agir kaldirmayarak, uzulmeyerek atlaticaz insAllah.
Sonra zaten gobusler buyucek insAllah ;)
Ben suan hirka sardim mesela belime bagladim.
Sicacik isittim
Cok usuyorum ben bi isinamadim

Kızımı emzirirken hamile kalırsam bırakmam gerekir mi diye ben de çok araştırmıştım canım emzirirken salgıladığımız prolaktin hormonu bazen düşük tehlikesi yarattığı durumda emzirmeyi bırakmak gerekebilirmiş onun dışında herhangi bir sıkıntısı yokmuş
Ben emzirdim canim hicbir sikinti yasamadik

Çengelköy de medivia var özel,Doktorum sema hanım çok memnunum herşeyi tane tane anlatan bir Doktor. hamile kalmadan oncesindede ona gidiyordum tavsiye ederim:)

Çok iyimiş canım ama Çengelköy bana biraz uzak kalıyor..:110:

Benim doktorum pendikde bilmem yakinmisiniz

Pendiğe yakınım ama özel muayenehane istemiyorum aslında. Yani tabi Allah korusun ama acil bir durumda takip edildiğim bir hastaneye gitmek daha iyi olur diye düşünüyorum. O yüzden Hastane ve Doktor arayisindayim diyebilirim. (Doktor arayışında olunca farklı bir başlıkta yorumunu gördüm :KK39:)

Kızlar bugün pembe lekelenme oldu doktora gittim ultrasonda keseyi gördük minicik. 4.5 haftalık dedi benimki de geriden geliyor, ama kapatır arayı merak etme dedi. Lekelenme için serum ve iğne verdi. Acilde serum taktırdım geldim eve şu an lekelenme kalmadı ama biraz sancım var.

1.tremister (ilk 3 ay)önemli hamilelikde
Aman elimizden geldigince sıkı dar seyler giymeyerek , agir kaldirmayarak, uzulmeyerek atlaticaz insAllah.
Sonra zaten gobusler buyucek insAllah :KK66:
Ben suan hirka sardim mesela belime bagladim.
Sicacik isittim
Cok usuyorum ben bi isinamadim
Ay canim.benim böbrekler ağrıyor.ya üsüyorum ya yaniyorum.ortası yok yani.ondan üsüttüm heralde.gece hep üstüm açik yatiyorum.böyle saçma sapan bi haldeyim.

Bu arada düşük tehlikesi olan varsa bol su içmek en iyi çözümmüş günde en az 3 litre su çay ve kahveden uzak dur mümkün oldukça vaktini uzanarak geçir dedi. Haftaya cuma da kalp atışı için gidicem.

Bende çin farklı rus farklı çıkıyor çift yum ikizi olaxak heralde benim:))):halay:
Ay bi de o vardı di mi yaaa bakayım hemen

Eki Görüntüle 2114746 Eki Görüntüle 2114746 Kızlar kan testlerini yaptıranlar varmı? Benim birkaçı düşük çıkto hepsini yaptıramadım henüz kollarım delik deşik pzt yaptıracağım kalanını :)
Bence normal kanların. Hemoglobinin biraz sınırda çıkmış belki demir ilacı başlanır o düşük olanlar önemli degil.

Kızlsr bende bulantı aynen devam bugün söyleeösi ayıp kustum sonunda:( neyse ben bugün mutfakda en üst rafa uzamdım karnım ağrıdı bişi olurmu nolur bende uzamdom diyin biriniz:( çook halsizim namaz filn bitti bemde. Ama rabbim affedendir kızlar oğlum gecede kaç kez uyanıyor hala,bulantıdan zaten kıvranıyorum sabah erken mesai,resmen bitkin ve takatsız kalıyorum:((önrümde böyle olmadım cidden.gözlerim çift çift görüyor halsizlikten .azıcı k dalayım da bölmeyim diyorum.işyerindekiler dedi neyin var çöktün:((

Ay bi de o vardı di mi yaaa bakayım hemen

Bence normal kanların. Hemoglobinin biraz sınırda çıkmış belki demir ilacı başlanır o düşük olanlar önemli degil.
Teşekkürler yorumun için evet kansızlık ztn oluyor hamilelikte daha da düşecektir ilaç verir heralde doktorum diğer testleride yaptorayım yarın yollicam doktoruma bakalım

Kızlsr bende bulantı aynen devam bugün söyleeösi ayıp kustum sonunda:KK43: neyse ben bugün mutfakda en üst rafa uzamdım karnım ağrıdı bişi olurmu nolur bende uzamdom diyin biriniz:KK43: çook halsizim namaz filn bitti bemde. Ama rabbim affedendir kızlar oğlum gecede kaç kez uyanıyor hala,bulantıdan zaten kıvranıyorum sabah erken mesai,resmen bitkin ve takatsız kalıyorum:KK43:(önrümde böyle olmadım cidden.gözlerim çift çift görüyor halsizlikten .azıcı k dalayım da bölmeyim diyorum.işyerindekiler dedi neyin var çöktün:KK43:(
Kiz korkma bisey olmaz ben hep uzaniyorum. Eger ise gitmekte cok zorlaniyorsan ozele git rapor iste hemen verirler. Allah yardimcin olsun

Benimde tıkanıyor bu sabahta kanadı nedense

Ben de geçen gece burun kanamasına uyandım anlamadim

Screenshot_2018-02-22-23-48-57-791.webp

Slm kızlar 4+5 deyim idrar yolum böyle bi akşam üZeri yada gece yada sabah çok az yanıya geçiyo akıntım normal beyaz akıntı. Neden oluyorki bu yanma yaşayan varmı

Merhabalar arkadaşlar,öncelikle Rabbim evlat sevgisi tatmayan kul bırakmasın.Allahım isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşaAllah,şu an hamile olan tüm anne adaylarına da (içinde de bende dahilim) sağlıkla evlatlarını kucaklarına almayı nasip etsin inşaAllah.

Kızlsr bende bulantı aynen devam bugün söyleeösi ayıp kustum sonunda:KK43: neyse ben bugün mutfakda en üst rafa uzamdım karnım ağrıdı bişi olurmu nolur bende uzamdom diyin biriniz:KK43: çook halsizim namaz filn bitti bemde. Ama rabbim affedendir kızlar oğlum gecede kaç kez uyanıyor hala,bulantıdan zaten kıvranıyorum sabah erken mesai,resmen bitkin ve takatsız kalıyorum:KK43:(önrümde böyle olmadım cidden.gözlerim çift çift görüyor halsizlikten .azıcı k dalayım da bölmeyim diyorum.işyerindekiler dedi neyin var çöktün:KK43:(
Korkma canım bilincli uzanmissindir illakii hoplayarak falan degildir dimi?

Bende uzaniyorum bazen ama dikkatli bı sekilde sende daha dikkatli ol cnm korkma bsy olmamıştır.

Back