- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Bende ruyana gore kız hıssedıyorum yerım onu oturmus bıde keyfı yerındeydı ahahahhKarından bakilan ultrason ise kız canım teoriye göre
Cinsiyetler belli oldukca bizde dogrulugunu anlamis oluruz :))))
Gorunur diye tahmin ediyorum canim insallah sevindirir miniğin❤
Degerlerin farkli kisilerde karsilastirilmasi yanlis ama kisinin artisi tabii ki bebegin gelisimi dogrultusunda katliyor canim.
Ama benim ayni zamanda 3000 senin 2000lerde diye yuksek olan daha cabuk gelisiyor gb birsey olmaz.
Kac gun arayla canim bu?
Görünüşe bakılırsa kız canım :)
Benimde canim istiyor arada, cay nescafe sevmemde turk kahvesi aklima vuruyor.kızlar türk kahvesi içmek zararlı mı hamilelikte zararlı diyor bazı doktorlar
Bugün 4mm gorundu.Canim kese falan gördun mu hic muayene oldun mu ?
Evet emziriyorum şimdilik bırakmayı düşünmüyorum dinen yada tıbben bir sakıncası olmadığını araştırdımHala emziriyo musun?
Bu iştah moral bozukluğundan kesiliyor sanıyordum ama sanırım hamilelikten 4-5 gündür zoraki yiyorum ama çok su içiyorumBugün bende sadece meyve yedim=( Hiç iştahım yok
kızlar türk kahvesi içmek zararlı mı hamilelikte zararlı diyor bazı doktorlar
Nerden anlıyorsun
Bende ruyana gore kız hıssedıyorum yerım onu oturmus bıde keyfı yerındeydı ahahahh
Vala yarın gidicem ne dicek bakalim. Hiç ummuyorum iyi bisey amaKeseyi gormenize sevindim en azindan.
Doktorun ne dedi?
Bizim hesaplarimiza gore %60-%100 artmasi gerekiyor e az ama seni takip eden doktorun ne dedigi kesenin durumu cok daha onemli
En azından canın isterse sütlü yapmanı tavsiye ederim.Kahve kandaki kalsiyumu idrarla atarmış.En azından destek kuvvet :))
Azaltmakta fayda var
Ramzi teorisi diye bisy var canim.Vajinal ya da karindan bakilan ultrason goruntusune gore degisiyor.İşin eğlencesi bi yandan :)
Daha ne pozlar verir ooooo ❤❤❤
Gözün aydın canımPeki doktorun ne diyor bu kanama ve lekelenme durumuna.. inşallah en kısa zamanda biter de biz de rahat nefes alıp normal hamilelik dönemini yaşarız..
Amin ins canim hepimiz sağ salim alırızÇok haklısın canım ama sen içini ferah tut. Bebeğim Allaha emanet de kendini işine ver. Inşallah bişey olmaz sağ salim alırsın kucağına
Benim de devam ediyor hala, yerleşme kanaması bu kadar uzun mu sürermiş acaba bilemiyorum kiİnş canım yaa walla bnde tedirginim her lavaboya gittiğimde.
Dr um yerleşme kanamasıdır diyo.
Benim de devam ediyor hala, yerleşme kanaması bu kadar uzun mu sürermiş acaba bilemiyorum kiben de bugün banyo yapmak istiyorum ama tedirginim bir şey olur mu diye sen yaptın mı canım?
Benimde canim istiyor arada, cay nescafe sevmemde turk kahvesi aklima vuruyor.
Doktoruma sorucam bende.
Keseyi gormenize sevindim en azindan.
Doktorun ne dedi?
Bizim hesaplarimiza gore %60-%100 artmasi gerekiyor e az ama seni takip eden doktorun ne dedigi kesenin durumu cok daha onemli
En azından canın isterse sütlü yapmanı tavsiye ederim.Kahve kandaki kalsiyumu idrarla atarmış.En azından destek kuvvet :))
Azaltmakta fayda var
Ramzi teorisi diye bisy var canim.Vajinal ya da karindan bakilan ultrason goruntusune gore degisiyor.İşin eğlencesi bi yandan :)
Yok artık ya keseye bakıp nasıl yapalım cinsiyet tahmini? Böyle bişiy olsa inan doktorlar keseyi görünce senin kız senin erkek derlerdi.Merhaba ekteki foto karından ultrason resmimiz cinsiyet tahmini yapabilecek var mı
İki gündür duş almıyorum artırır diye bu da beni biraz gerdi sanırım bugün alayım bari cesaret aldım sendenBnce de yarın 1 hafta olacak lekelenmelerim başlayalı.
Bnm aktif bi kanamam olmadığı için banyo yapıyorum canım. 1 gün durup diğer gün illa duşa giriyorum napıyım. Normalde günde 2 kez alırdım sabah akşam.
İki gündür duş almıyorum artırır diye bu da beni biraz gerdi sanırım bugün alayım bari cesaret aldım sendenYarın doktor randevum var dua et bana olur mu canım
Tekrar dr a gıdıyrm bakalımKeseyi gormenize sevindim en azindan.
Doktorun ne dedi?
Azaltmakta fayda var
Kızımı emzirirken hamile kalırsam bırakmam gerekir mi diye ben de çok araştırmıştım canım emzirirken salgıladığımız prolaktin hormonu bazen düşük tehlikesi yarattığı durumda emzirmeyi bırakmak gerekebilirmiş onun dışında herhangi bir sıkıntısı yokmuşEvet emziriyorum şimdilik bırakmayı düşünmüyorum dinen yada tıbben bir sakıncası olmadığını araştırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?