2018 Ekim Anneleri

Bende ruyana gore kız hıssedıyorum yerım onu oturmus bıde keyfı yerındeydı ahahahh

Merhaba kızlar tuzlu çubuk bile bulantim i geçirmiyor artık. Sürekli uyumak istiyorum evde tek olduğum için de uyuyorum zaten :) Ama yeterince beslenemiyorum içim almıyor. Işte zorla bi kase çorba bir elma ile öğün geçirmeye başladım ne olacak benim bu halim bu arada soran arkadaşlarımız olmuş kafeinden uzak durmamız lazım ama hani bir dozu var yine de doktorlarıniza sorun derim ben haftada bir içiyorum

Bende gece UYKUSU az gunduz sürekli uykum geliyor çok fena

Keseyi gormenize sevindim en azindan.
Doktorun ne dedi?
Bizim hesaplarimiza gore %60-%100 artmasi gerekiyor e az ama seni takip eden doktorun ne dedigi kesenin durumu cok daha onemli

kızlar türk kahvesi içmek zararlı mı hamilelikte zararlı diyor bazı doktorlar

En azından canın isterse sütlü yapmanı tavsiye ederim.Kahve kandaki kalsiyumu idrarla atarmış.En azından destek kuvvet :))
Azaltmakta fayda var

Nerden anlıyorsun

Ramzi teorisi diye bisy var canim.Vajinal ya da karindan bakilan ultrason goruntusune gore degisiyor.İşin eğlencesi bi yandan :)

Bende ruyana gore kız hıssedıyorum yerım onu oturmus bıde keyfı yerındeydı ahahahh

Daha ne pozlar verir ooooo ❤❤❤

Vala yarın gidicem ne dicek bakalim. Hiç ummuyorum iyi bisey ama

Gözün aydın canım Peki doktorun ne diyor bu kanama ve lekelenme durumuna.. inşallah en kısa zamanda biter de biz de rahat nefes alıp normal hamilelik dönemini yaşarız..

İnş canım yaa walla bnde tedirginim her lavaboya gittiğimde.
Dr um yerleşme kanamasıdır diyo.

Benim de devam ediyor hala, yerleşme kanaması bu kadar uzun mu sürermiş acaba bilemiyorum ki ben de bugün banyo yapmak istiyorum ama tedirginim bir şey olur mu diye sen yaptın mı canım?

Bnce de yarın 1 hafta olacak lekelenmelerim başlayalı.
Bnm aktif bi kanamam olmadığı için banyo yapıyorum canım. 1 gün durup diğer gün illa duşa giriyorum napıyım. Normalde günde 2 kez alırdım sabah akşam.

Benimde canim istiyor arada, cay nescafe sevmemde turk kahvesi aklima vuruyor.
Doktoruma sorucam bende.

İçebilirsin. Günde iki fincan Türk kahvesi serbest filtre kahve e çay da serbest maksimum iki bardak olacak şekilde.

Ramziyi ilk defa duydum ben nub teorisi olmasın onun adı

İki gündür duş almıyorum artırır diye bu da beni biraz gerdi sanırım bugün alayım bari cesaret aldım senden Yarın doktor randevum var dua et bana olur mu canım

İki gündür duş almıyorum artırır diye bu da beni biraz gerdi sanırım bugün alayım bari cesaret aldım senden Yarın doktor randevum var dua et bana olur mu canım

Canım dualarım seninle
Ilık duş al ama. Sakın sıcak suyla duş yapma

Tekrar dr a gıdıyrm bakalım

Evet emziriyorum şimdilik bırakmayı düşünmüyorum dinen yada tıbben bir sakıncası olmadığını araştırdım
Kızımı emzirirken hamile kalırsam bırakmam gerekir mi diye ben de çok araştırmıştım canım emzirirken salgıladığımız prolaktin hormonu bazen düşük tehlikesi yarattığı durumda emzirmeyi bırakmak gerekebilirmiş onun dışında herhangi bir sıkıntısı yokmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…