İçebilirsin. Günde iki fincan Türk kahvesi serbest filtre kahve e çay da serbest maksimum iki bardak olacak şekilde.
Ramziyi ilk defa duydum ben nub teorisi olmasın onun adı
İlk kez duydum=)Keseyi gormenize sevindim en azindan.
Doktorun ne dedi?
Bizim hesaplarimiza gore %60-%100 artmasi gerekiyor e az ama seni takip eden doktorun ne dedigi kesenin durumu cok daha onemli
En azından canın isterse sütlü yapmanı tavsiye ederim.Kahve kandaki kalsiyumu idrarla atarmış.En azından destek kuvvet :))
Azaltmakta fayda var
Ramzi teorisi diye bisy var canim.Vajinal ya da karindan bakilan ultrason goruntusune gore degisiyor.İşin eğlencesi bi yandan :)
Daha ne pozlar verir ooooo ❤❤❤
Su oldukça ılık olsun sıcak suya girme.İki gündür duş almıyorum artırır diye bu da beni biraz gerdi sanırım bugün alayım bari cesaret aldım sendenYarın doktor randevum var dua et bana olur mu canım
İlk kez duydum=)
Tamam canım. bir de kasık ağrım var adet ağrısı gibi, yatıyorum hiç kalkmıyorum da oysa ki inşallah bir şey yoktur offf bu endişeler o kadar zor kiCanım dualarım seninle
Ilık duş al ama. Sakın sıcak suyla duş yapma
Çin ve rus takvimi dediler baktım bende bakalım doğru çıkacak mi=))Çin takvimi,rus takvimi,gebital nub,kalp atisi,ramzi,o teori bu teori cesitlendirmeleri
Kızıma hamileyken yoktu sanki dusunuyorumda
Ama kizimin bu haftalardaki ultrason goruntusune baktim doğru cikiyor ama tutmayanda bicok kisi var sonucta :))))
Zaten iki secenek var cogunluk denk gelip tutuyordur
O sancı normal çok çok şiddetli değilse=) bende 2 aydır geçmedi=)Tamam canım. bir de kasık ağrım var adet ağrısı gibi, yatıyorum hiç kalkmıyorum da oysa ki inşallah bir şey yoktur offf bu endişeler o kadar zor ki
Tamam canım. bir de kasık ağrım var adet ağrısı gibi, yatıyorum hiç kalkmıyorum da oysa ki inşallah bir şey yoktur offf bu endişeler o kadar zor ki
Adet ağrısına benziyor canım bir de yaklaşık 5 gündür lekelenme bazen kanamaya çeviren akıntım varO sancı normal çok çok şiddetli değilse=) bende 2 aydır geçmedi=)
Bacak ağrısı da var evet.. su içiyorum canım benim doktorum da söyledi 2-2,5 litreye yakın içiyorum.. Tedbiri aldık, Allah’ıma emanetiz biz de miniklerimiz de..Canım bndede oluyo adet ağrısı gibi hatta bnm adet olacağım zaman bacaklarım ağrır bacaklarım bile ağrıyo bazen.
Ewt kalkmamalıyız dinlenmeliyiz. Birde bol su iç dr um öyle söyledi
Bacak ağrısı da var evet.. su içiyorum canım benim doktorum da söyledi 2-2,5 litreye yakın içiyorum.. Tedbiri aldık, Allah’ıma emanetiz biz de miniklerimiz de..
ben bilmeden yorum yapmadım etkileri farklı eşim tiroid hastası yıllardır içiyor ilk başlarda eutrohx önerdi eczacı levotron yok diye .doktor değiştirdi diğeri aynı etkiyi yapmadı ama ben de kullanıyorum şimdi çoğu kullanan da sinir vs yaptığını söylüyor zaten bünyeden bünyeye değişebilir kafamızdan uydurmuyoruz doktor söyledi içeriği aynı diyorlar ama daha etkili olabiliyor yan etkiler dedi eutroxdaBilmediğiniz konularda bu kadar net yorum yapmanız doğru değil. İki ilacın da içeriği aynı. Levatiroksin sodyum. Etki ve yan etkileri aynı. Sadece firma adı farklı.
Bende çin farklı rus farklı çıkıyor çift yum ikizi olaxak heralde benim:)))Çin ve rus takvimi dediler baktım bende bakalım doğru çıkacak mi=))
Bende çin farklı rus farklı çıkıyor çift yum ikizi olaxak heralde benim:)))
Gitmiştim pZt günü sadece keseyi gördük haftaya perşembe tektar gideceğim senin tekrar ne zaman ?Canım sen naptın dr a gittin mi?
Gitmiştim pZt günü sadece keseyi gördük haftaya perşembe tektar gideceğim senin tekrar ne zaman ?
Aynı gün gideceğiz umarım ikimizde duyarız kalp atışlarını ama çok umutlu değilim çünkü geç döllenme oldu benim 29 ocakta döllendi yum benim 10 ocak tı satım oyüzden 1 hafta geriden hesaplanır haftaya 7+1 olacağız sata göre ama 6+1 sayılır muhtwmelenBnde kalp atışı için haftaya perşembe gidicem
Aynı gün gideceğiz umarım ikimizde duyarız kalp atışlarını ama çok umutlu değilim çünkü geç döllenme oldu benim 29 ocakta döllendi yum benim 10 ocak tı satım oyüzden 1 hafta geriden hesaplanır haftaya 7+1 olacağız sata göre ama 6+1 sayılır muhtwmelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?