2018 Ekim Anneleri

İçebilirsin. Günde iki fincan Türk kahvesi serbest filtre kahve e çay da serbest maksimum iki bardak olacak şekilde.

Ramziyi ilk defa duydum ben nub teorisi olmasın onun adı

Nub genital bölgenin açısı dogrultusunda yapılan bir teori canım.
Ramzi embriyonun keseye giris yönüyle yapılan.
Sayfalarıda var göz gezdirebilirsin.
Tabii ki hepsi işin eğlencesi bence de

İlk kez duydum=)

İlk kez duydum=)

Çin takvimi,rus takvimi,genital nub,kalp atisi,ramzi,yüzük fln o teori bu teori cesitlendirmeleri
Kızıma hamileyken ramzi yoktu sanki dusunuyorumda
Ama kizimin bu haftalardaki ultrason goruntusune baktim doğru cikiyor ama tutmayanda bicok kisi var sonucta :))))
Zaten iki secenek var cogunluk denk gelip tutuyordur

Çin ve rus takvimi dediler baktım bende bakalım doğru çıkacak mi=))

Tamam canım. bir de kasık ağrım var adet ağrısı gibi, yatıyorum hiç kalkmıyorum da oysa ki inşallah bir şey yoktur offf bu endişeler o kadar zor ki

Canım bndede oluyo adet ağrısı gibi hatta bnm adet olacağım zaman bacaklarım ağrır bacaklarım bile ağrıyo bazen.
Ewt kalkmamalıyız dinlenmeliyiz. Birde bol su iç dr um öyle söyledi

Canım bndede oluyo adet ağrısı gibi hatta bnm adet olacağım zaman bacaklarım ağrır bacaklarım bile ağrıyo bazen.
Ewt kalkmamalıyız dinlenmeliyiz. Birde bol su iç dr um öyle söyledi
Bacak ağrısı da var evet.. su içiyorum canım benim doktorum da söyledi 2-2,5 litreye yakın içiyorum.. Tedbiri aldık, Allah’ıma emanetiz biz de miniklerimiz de..

Bacak ağrısı da var evet.. su içiyorum canım benim doktorum da söyledi 2-2,5 litreye yakın içiyorum.. Tedbiri aldık, Allah’ıma emanetiz biz de miniklerimiz de..

Aynen öyle canım. Biz tedbirimizi aldık. Yapacak bişey yok. Dua edelim bol bol.

Bilmediğiniz konularda bu kadar net yorum yapmanız doğru değil. İki ilacın da içeriği aynı. Levatiroksin sodyum. Etki ve yan etkileri aynı. Sadece firma adı farklı.
ben bilmeden yorum yapmadım etkileri farklı eşim tiroid hastası yıllardır içiyor ilk başlarda eutrohx önerdi eczacı levotron yok diye .doktor değiştirdi diğeri aynı etkiyi yapmadı ama ben de kullanıyorum şimdi çoğu kullanan da sinir vs yaptığını söylüyor zaten bünyeden bünyeye değişebilir kafamızdan uydurmuyoruz doktor söyledi içeriği aynı diyorlar ama daha etkili olabiliyor yan etkiler dedi eutroxda

Bnde kalp atışı için haftaya perşembe gidicem
Aynı gün gideceğiz umarım ikimizde duyarız kalp atışlarını ama çok umutlu değilim çünkü geç döllenme oldu benim 29 ocakta döllendi yum benim 10 ocak tı satım oyüzden 1 hafta geriden hesaplanır haftaya 7+1 olacağız sata göre ama 6+1 sayılır muhtwmelen

Kızlar kan testlerini yaptıranlar varmı? Benim birkaçı düşük çıkto hepsini yaptıramadım henüz kollarım delik deşik pzt yaptıracağım kalanını :)

Canım bnm de sat 11 ocaktı. Dr 5.5 - 6 haftalık dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…