- 19 Ekim 2011
- 7.754
- 8.268
- 398
- 41
Anlatamam nasıl geçtiğini7 yıl çok uzun bir süre. Nasıl geçtiğini sen bilirsin. Yol da az değilmiş... Fakat başka bir dönem başlıyor şimdi. İstersen; Ya Mübdi ismi şerifini okuyabilirsin. Bebek eşyaları falan bak. olumsuz yada seni düşündürecek şeyler okuma. tamamen yokmuş gibi davran. Allah hepimizi korusun. :)
Ultrasobda duyulmuyomus cnm o alette devlete gttm yoksa duyulurdyBende yarin gidicem ama duyamam o zaman sizin benden once 4 gün ben her hafta gidiyorum gerci :)
nette sıkıntı var canım oyuzden ben kafayı kaldıramıyorum uykudan kişiden kişiye değişiyo tabi sağlıkla alırız inşallah kucamizaUyku problemi yaşayan var mi kızlar? Birkaç gündür 2 3 saat uyuduktan sonra gece uyanıyorum uyuyamiyorum tekrar =(
Bende sağlık ocağına verdim bir kısmını ama hepsini yapmıyorlarmış kalanı özelde vereceğim mecburBenden birsey istemiyor bu doktor gayet rahat yarin sorayim bir olmadi saglik ocaginda yaptirayim özelde cok tutar belki hem muayene veriyoruz hem tahlillere doguma kadar anamiz aglayacak daha bir sürü testi var ikilisi üclüsü
Bende sadece yemek bulaşık bide üstten süpürme. İki seferdir ağır işler için kadın aldım. Çünkü kimse yok yakınımda. Dr kesinlikle 12.haftaya kadar izin vermedi. Oğlumda böyle şeyler hiç yaşamamıştım. Ama şuan yaşım 37 daha ağır geçiyoHAFİF İŞLER TOZ ALMA MUTFAK TOPLAMA VS YAPIYORUM AĞIR İŞ YOK DEDİ BANA KANAMA VAR KESE ETRAFINDA ÇÜNKÜ
Ben 6.2 de duydum duyarsınız belkiBende yarin gidicem ama duyamam o zaman sizin benden once 4 gün ben her hafta gidiyorum gerci :)
Canın inşallah bebeğine kavuşursun inşallahAnlatamam nasıl geçtiğini
Gozyaslarim ilk dışına akardı sonra çevremden utandım icime akıttım. Kucagima cocuk vermeyenden hamileligini saklayana kadar neler yaşadım. Tüp bebekle hamile kaldım kaybettim. Kurtajdan sonra evime gelenler tüp bebekti değil mi? Dediler bana çünkü benim çocuğum olmuyordu ve SaskinAnne nın tüp bebekten başka şansı yoktu. Haa kürtaj oldum bebegimde aritmi vardı ona rağmen suçlu ben oldum sinirliydi çocuğu düşürdü dediler.
Rabbim yıllar sonra kendiliğinden nasip etti bunu veren Allah yiyecek ekmeğini verecekse ömrunu de verecektir. Bende bebeğim de ona emanetiz
eklemiştim ama kimse bişey yazmamıştı. tam olarak kaç haftalıksın ben 5+3 oldumbuse smile usg fotoğrafını eklesene bakalim
Evet yolk kesesi oluşmamış daha ama erken yaeklemiştim ama kimse bişey yazmamıştı. tam olarak kaç haftalıksın ben 5+3 oldum
daha önce gebelik geçirmedim amatörüm tamamen. kaç ta oluşuyor ? 7.99 mm diyor. kese boyutu için. senin oluşmuş muydu?Evet yolk kesesi oluşmamış daha ama erken ya
Ben 6+0 ama usg ye göre 5+1 oldum bugun
10 da görülüyor sanırım yanlış bilmiyorsamdaha önce gebelik geçirmedim amatörüm tamamen. kaç ta oluşuyor ? 7.99 mm diyor. kese boyutu için. senin oluşmuş muydu?
Dedim ya benimki de oluşmamış kenarından başlamış oluşmaya doktor öyle dedidaha önce gebelik geçirmedim amatörüm tamamen. kaç ta oluşuyor ? 7.99 mm diyor. kese boyutu için. senin oluşmuş muydu?
bana bu konu ile ilgili bişey demedi bende sormadım bilmiyordum çünkü. senin kesenin mm kaç peki?Dedim ya benimki de oluşmamış kenarından başlamış oluşmaya doktor öyle dedi
10mm de olusuyormus
İnşallah canim duyarimBen 6.2 de duydum duyarsınız belki
Sağlıkla kucağiniza alirsiniz inşallah bende insanlardan bunaldigim bir anda Rabbim nasip etti bazi insanlar bilerek yanımda hamilelik konusu açıyordu hamileler yanimda 2. Cocuk plani yapiyordu ama Rabbimden bu bir sinavdi inşallah sonuda güzel olur kayinvalidemin dirdiri hele her ortamda çocuk da çocuk 1.5 yildir istiyordum Allah kimseyi vicdansiz etmesin...Anlatamam nasıl geçtiğini
Gozyaslarim ilk dışına akardı sonra çevremden utandım icime akıttım. Kucagima cocuk vermeyenden hamileligini saklayana kadar neler yaşadım. Tüp bebekle hamile kaldım kaybettim. Kurtajdan sonra evime gelenler tüp bebekti değil mi? Dediler bana çünkü benim çocuğum olmuyordu ve SaskinAnne nın tüp bebekten başka şansı yoktu. Haa kürtaj oldum bebegimde aritmi vardı ona rağmen suçlu ben oldum sinirliydi çocuğu düşürdü dediler.
Rabbim yıllar sonra kendiliğinden nasip etti bunu veren Allah yiyecek ekmeğini verecekse ömrunu de verecektir. Bende bebeğim de ona emanetiz
Kağıtta 4+5 yazıyo ben de gitsem götürü. Keseyi pazartesi günüeklemiştim ama kimse bişey yazmamıştı. tam olarak kaç haftalıksın ben 5+3 oldum
Anlatamam nasıl geçtiğini
Canimmm çok tesekkur ederim insaallah sonu da iyi olurÇok duygulandırdın beni, o patavatsız, ne dediğini bilmeyen insanların sözlerini kafana takma lütfen. Çok sevindim senin adına, hayırlısı ile kucağına alırsın. Hiçbir şeyi düşünme; mesela ben çok güzel beşikler gördüm, bebek arabası bak çok zor alışverişler bunlar :))) Kuaföre git, alışveriş vs Kafanı boşalt, bebeğin karnında ve kalbi seninle
Rabbim sana bağışlasınAnlatamam nasıl geçtiğini
Rabbim kucağına almayı nasip etsin aynı benzer durum benimde başıma geldi etraftaki cahil insanların söylediklerini takıp kendini üzmeAnlatamam nasıl geçtiğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?