2018 Ekim Anneleri

Dedim bendemi sıkıntimi var acaba
Demek bazilarimiz boyle

Hiç öyle düşünme canım. Ablamın kızıda benimsemedi. hâlâ daha da benimsemiş değil. Erkek en azından en kötü ihtimal istemeyince görmezden gelir, çok muhattap olmaz. Kız öyle olmuyor herşeyin içinde oluyorlar. Dar edebiliyor dünyayı kardeşe. Bu işler bugüne kadar gördüğüm kadarıyla hiç tahmin edildiği gibi olmuyor. Bi komşumuz vardı. Oğlu sürekli kardeş istiyordu. 10 yaşında falan. Neyse çok istiyor diye yaptılar kardeş. Çocuk seviyo herşeyiyle ilgileniyor kardeşinin. Her gören diyo ay nasıl bakıyor kardeşine. Neyse baya zaman geçti çocuk midesinden rahatsızlandı. Meğerse kıskançlıktan stres yapmış oda miğdesini hasta etmiş. Ama bi bakarsın hiç istemiyorum kardeş der senden çok sever. İnan ki bu işler biraz şans kısmet. Oluruna bırakmak lazım. Hiç üzme kendini.

Kizlar usuyen var mi?
Ben normalde de usuyen bir tipim ama simdi extra usuyorum bildiginiz donuyorum yelekler hirkalar isinamiyorum.
Kansizlikda yok.

Ben normalde de cok sicak olmam ama bu resmen bi buzluk haliii :) degisik.
Kizimda da boyleydimm.

Birşey sorabilirmiyim
Ilk kontrolüne benin gibi kalp çarpıntısı ile giden oldu mu
Ya kalbim yerinden çıkacak

Ilk,ikinci,pazartesi var dusundukce bile titriyor icim :))))
İkinci bide ama hic farkı olmuyor.
Öyle güzel birsey ki❤

Sagol canim
Cok vicdanlidir ama banada cok duskun
Ya beni kislaniyor ya duzeni bozulcak zannediyor bilmiyoruz soylemiyor.
Yani onun yine kendi odasi duzeni dunyasi devam edecek neticede.
Ona mudehale etmicez, duzenini bozmicaz.
Ama neden bukadar katı anlayamiyorum.

Umarim bana kiyamadigi gibi kardesinede kiyamayan bir abi olur.

İnanın bu konu hakkında size pek yardımcı olamıcam çünkü ben kardeş diye deliren biriydim. Sanırım bi pedagog size daha iyi yardımcı olabilir. Ona gerekli direktifleri verebilir. Belki cinsiyet öğrenene kadar bilmemesi daha iyi olabilir sadece onu biliyorum.

Seninle satlar ayni sayilir bende bulantim yok diye seviniyorum erkenmi seviniyorum acaba sanki midemde acimsama gibi seyler oluyor
Benimde arada oluyor şimdi iyiyim ama genel olarak iştahlıyımdır birlaçgündüe canım hiçbirşey çekmiyıe ne yapsam diye dğşünüyorum hep eliyorum kafamda her yemeği sen gittinmi muayneue?

Benimde arada oluyor şimdi iyiyim ama genel olarak iştahlıyımdır birlaçgündüe canım hiçbirşey çekmiyıe ne yapsam diye dğşünüyorum hep eliyorum kafamda her yemeği sen gittinmi muayneue?
Yok gitmedim
Bu cumartesi erken mi? Dusunuyorum

Tok karnına yaptırdım
Aç kalmanıza gerek yok öyle bişey belirtmediler

selam kızlar,

bana yardımcı olun lütfen.
benimde normalde adet günlerim 30-32. gün arası oluyor. bu ay yumurtlamam geç olmuş 24. günümde ovulasyon testinde pozitifi aldım. Bugünde 36. günüm ama hala regl olmadım. pazar sabahı gebelik testi yapmıştım ama negatif çıkmıştı. 24. gün yumurtladığım için geç döllenme olabilir mi ? birde bugün sürekli tuvaeletteydim sanki regl olmuşum gibi geliyor tuvalete gidiyorum ama hiç birşey yok. bir de az da olsa akıntım ar normalde bu dönemde adet döneminde kuru dönem olması gerekmiyor mu ? Hamile olabilir miyim acaba ?

selam arkadaşlar,

benimde normalde adet günlerim 30-32. gün arası oluyor. bu ay yumurtlamam geç olmuş 24. günümde ovulasyon testinde pozitifi aldım. Bugünde 36. günüm ama hala regl olmadım. pazar sabahı gebelik testi yapmıştım ama negatif çıkmıştı. 24. gün yumurtladığım için geç döllenme olabilir mi ? birde bugün sürekli tuvaeletteydim sanki regl olmuşum gibi geliyor tuvalete gidiyorum ama hiç birşey yok. bir de az da olsa akıntım ar normalde bu dönemde adet döneminde kuru dönem olması gerekmiyor mu ? Hamile olabilir miyim acaba ?

yumurtlamadan 14 gün sonra adet diye düşünürsek ve
24. gün yumurtladiysan ve olmuş olabilir diye şüphen varsa erken gebelik testi yapabilirsin ya da kanda baktirabilirsin. Normal test için erken bence. Geç yumurtladiysan adet tarihin 38.gün olmaz mı bu ay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…