Arada ben de üşüyorum pamuk gibi bir battaniyem var hemen ona sarılıyorumKizlar usuyen var mi?
Ben normalde de usuyen bir tipim ama simdi extra usuyorum bildiginiz donuyorum yelekler hirkalar isinamiyorum.
Kansizlikda yok.
Evet ben de çok üşüyorum hafid bulantıda başladı ve cnm hiç birşey çekmiyorKizlar usuyen var mi?
Ben normalde de usuyen bir tipim ama simdi extra usuyorum bildiginiz donuyorum yelekler hirkalar isinamiyorum.
Kansizlikda yok.
Kontrole mi gittin :) bende çok feci heyecanlanmıştım.Birşey sorabilirmiyim
Ilk kontrolüne benin gibi kalp çarpıntısı ile giden oldu mu
Ya kalbim yerinden çıkacak
Seninle satlar ayni sayilir bende bulantim yok diye seviniyorum erkenmi seviniyorum acaba sanki midemde acimsama gibi seyler oluyorEvet ben de çok üşüyorum hafid bulantıda başladı ve cnm hiç birşey çekmiyor
Hiç öyle düşünme canım. Ablamın kızıda benimsemedi. hâlâ daha da benimsemiş değil. Erkek en azından en kötü ihtimal istemeyince görmezden gelir, çok muhattap olmaz. Kız öyle olmuyor herşeyin içinde oluyorlar. Dar edebiliyor dünyayı kardeşe. Bu işler bugüne kadar gördüğüm kadarıyla hiç tahmin edildiği gibi olmuyor. Bi komşumuz vardı. Oğlu sürekli kardeş istiyordu. 10 yaşında falan. Neyse çok istiyor diye yaptılar kardeş. Çocuk seviyo herşeyiyle ilgileniyor kardeşinin. Her gören diyo ay nasıl bakıyor kardeşine. Neyse baya zaman geçti çocuk midesinden rahatsızlandı. Meğerse kıskançlıktan stres yapmış oda miğdesini hasta etmiş. Ama bi bakarsın hiç istemiyorum kardeş der senden çok sever. İnan ki bu işler biraz şans kısmet. Oluruna bırakmak lazım. Hiç üzme kendini.anneadayi53 ya cok endiseliyim nasil olacak hani tam insan rahatami alisiyor ya da buyuk tamamen kendi isinimi hallediyor ne oluyorsa sil bastan baslamak insani biraz korkutuyor.
Aslinda su da var bizde abi, kardes istemiyor ne yazikki.
Yillarca boyle oldu istemiyorum dedi
Hala istemiyorum diyor.
Biz henuz soylemedik cunku doktora gitmek istiyorum once.
Nasil soylicez ne olacak benimsicek mi cok merak ediyorum.
Abi yerine sizin gibi abla olsaydi benimserdi ama erkek cocuklari daha ketum sanki.
Benim sadece akşamları sat 21:00 ile 24:00 arası. Bildiğiniz üzerime kar yağıyor.Arada ben de üşüyorum pamuk gibi bir battaniyem var hemen ona sarılıyorum
Kizlar usuyen var mi?
Kansizlikda yok.
Birşey sorabilirmiyim
Ilk kontrolüne benin gibi kalp çarpıntısı ile giden oldu mu
Ya kalbim yerinden çıkacak
Sagol canimHiç öyle düşünme canım. Ablamın kızıda benimsemedi. hâlâ daha da benimsemiş değil. Erkek en azından en kötü ihtimal istemeyince görmezden gelir, çok muhattap olmaz. Kız öyle olmuyor herşeyin içinde oluyorlar. Dar edebiliyor dünyayı kardeşe. Bu işler bugüne kadar gördüğüm kadarıyla hiç tahmin edildiği gibi olmuyor. Bi komşumuz vardı. Oğlu sürekli kardeş istiyordu. 10 yaşında falan. Neyse çok istiyor diye yaptılar kardeş. Çocuk seviyo herşeyiyle ilgileniyor kardeşinin. Her gören diyo ay nasıl bakıyor kardeşine. Neyse baya zaman geçti çocuk midesinden rahatsızlandı. Meğerse kıskançlıktan stres yapmış oda miğdesini hasta etmiş. Ama bi bakarsın hiç istemiyorum kardeş der senden çok sever. İnan ki bu işler biraz şans kısmet. Oluruna bırakmak lazım. Hiç üzme kendini.
Saat 5 de randevumKontrole mi gittin :) bende çok feci heyecanlanmıştım.
Az kalmış. Keseyi görmek için mi :)Saat 5 de randevum
İnanın bu konu hakkında size pek yardımcı olamıcam çünkü ben kardeş diye deliren biriydim. Sanırım bi pedagog size daha iyi yardımcı olabilir. Ona gerekli direktifleri verebilir. Belki cinsiyet öğrenene kadar bilmemesi daha iyi olabilir sadece onu biliyorum.anneadayi53 ya cok endiseliyim nasil olacak hani tam insan rahatami alisiyor ya da buyuk tamamen kendi isinimi hallediyor ne oluyorsa sil bastan baslamak insani biraz korkutuyor.
Aslinda su da var bizde abi, kardes istemiyor ne yazikki.
Yillarca boyle oldu istemiyorum dedi
Hala istemiyorum diyor.
Biz henuz soylemedik cunku doktora gitmek istiyorum once.
Nasil soylicez ne olacak benimsicek mi cok merak ediyorum.
Abi yerine sizin gibi abla olsaydi benimserdi ama erkek cocuklari daha ketum sanki.
Benimde arada oluyor şimdi iyiyim ama genel olarak iştahlıyımdır birlaçgündüe canım hiçbirşey çekmiyıe ne yapsam diye dğşünüyorum hep eliyorum kafamda her yemeğiSeninle satlar ayni sayilir bende bulantim yok diye seviniyorum erkenmi seviniyorum acaba sanki midemde acimsama gibi seyler oluyor
Yok gitmedimBenimde arada oluyor şimdi iyiyim ama genel olarak iştahlıyımdır birlaçgündüe canım hiçbirşey çekmiyıe ne yapsam diye dğşünüyorum hep eliyorum kafamda her yemeğisen gittinmi muayneue?
ben bugun duydum :) son adete göre 7 haftalıktı ama ultrasonda 6+3 çıktı bence duyulur :) ama alttan6+6 da gideceğim ben duyabilir miyim acaba.
Tok karnına yaptırdımGünaydın Hanımlar, ben şimdi doktorun istedigi kan ve idrar tahlillerini yaptirim diyorum. Ama doktor aç veya tok bir şey demedi ben de sormayı unuttum heyecandan.. Yaptıran bilgisi olan var mı? Gidip gelene kadar düşüp bayılmıyim
selam arkadaşlar,
benimde normalde adet günlerim 30-32. gün arası oluyor. bu ay yumurtlamam geç olmuş 24. günümde ovulasyon testinde pozitifi aldım. Bugünde 36. günüm ama hala regl olmadım. pazar sabahı gebelik testi yapmıştım ama negatif çıkmıştı. 24. gün yumurtladığım için geç döllenme olabilir mi ? birde bugün sürekli tuvaeletteydim sanki regl olmuşum gibi geliyor tuvalete gidiyorum ama hiç birşey yok. bir de az da olsa akıntım ar normalde bu dönemde adet döneminde kuru dönem olması gerekmiyor mu ? Hamile olabilir miyim acaba ?
Ben dün gittim ama erken oldu doktorum çağırdığı için gittim mecbur kese göründü sadece 10gün sonraya çağırdı tekrar nasıl geçecek bilmiyorum günlerYok gitmedim
Bu cumartesi erken mi? Dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?