6+6 da gideceğim ben duyabilir miyim acaba.Dün 7+4 de duyduk canım. Bebeşi görüyorsun atan kalbi pır pır titriyor. Nasıl güzel, nasıl büyük bir mucize. Allah her isteyene tez vakitte nasip etsin sağlıkla. Sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah hepimiz sıra sıra.
Yok tıbbi açıdan bakmadım ben. Matematikçi olunca direkt hesaplama ihtiyacı hissettim :) ifade ediş şeklinde hata var ya 1 m 23 mm'deToplamda yine de en son 27mm e kadar beklenir
Duyulur canım6+6 da gideceğim ben duyabilir miyim acaba.
İnşallah canım yaa. Bu kadar bekleyip gidip duyamazsam göremezsem üzülürüm. İnternette 6+4'ten sonra duyulur ama 7den önce duyulmaması normaldir diye bişey yazıyordu da o kafamı karıştırdı.Duyulur canım
7 aylık hamile arkadaşım var 5nci haftadan beri mide bulantısı başlamış. Gittiği profesör internetten bi ürün almasını söylemiş. O gün bugün midem bulanmıyor kusmadım hiç dedi. Eğer normalde birinden duysam insan bileklik takarak nasıl mide bulantısı geçer uydurmadır o deyip gülerdim ama bizzat yaşayan görünce inandım. Bilektikte bu incelemek isteyen olursa yorumları falan okuyabilirsiniz kızlar. Memnun kalmayan yok nerdeyse.Kizlar merhaba. Mide bulantisi gibi olup ta aslinda tam olarak bulanti degil, sanki gida zehirlenmesi yasadiktan sonraki gun gibi, ne yapiyorsunuz? Ben aglayacak durumu gectim coktan.
Cok tesekkur ediyorum. Muhtemelen akapunktur temelli birseydir. Yani zarari sifir olmali diye dusunuyorum. Inceleyecegim. Alinabilir tabiki. Ben buna bir gun dayanamadim 7 ay? Allah korusun.7 aylık hamile arkadaşım var 5nci haftadan beri mide bulantısı başlamış. Gittiği profesör internetten bi ürün almasını söylemiş. O gün bugün midem bulanmıyor kusmadım hiç dedi. Eğer normalde birinden duysam insan bileklik takarak nasıl mide bulantısı geçer uydurmadır o deyip gülerdim ama bizzat yaşayan görünce inandım. Bilektikte bu incelemek isteyen olursa yorumları falan okuyabilirsiniz kızlar. Memnun kalmayan yok nerdeyse.
Eki Görüntüle 2113625
Evden dışarı adım atamıyordu. Çıktığı an her kokuyu alıp olduğu yere çıkarıyordu. Hastaneye muayene giderken ölüp ölüp diriliyordu. Öyle bi hamilelik yok yaa. Hatta bilekliğin işe yaradığını farkedince doktoruna kızmış. Herkeste bu kadar belirgin etki etmiyor azaltıyor ama kesmiyor herkeste demiş doktor :) bünyeden bünyeye de etkisi değişiyor.Cok tesekkur ediyorum. Muhtemelen akapunktur temelli birseydir. Yani zarari sifir olmali diye dusunuyorum. Inceleyecegim. Alinabilir tabiki. Ben buna bir gun dayanamadim 7 ay? Allah korusun.
Yok tıbbi açıdan bakmadım ben. Matematikçi olunca direkt hesaplama ihtiyacı hissettim :) ifade ediş şeklinde hata var ya 1 m 23 mm'de
En oğlanda 6+3 ye duymuştum galibaİnşallah canım yaa. Bu kadar bekleyip gidip duyamazsam göremezsem üzülürüm. İnternette 6+4'ten sonra duyulur ama 7den önce duyulmaması normaldir diye bişey yazıyordu da o kafamı karıştırdı.
İnşallah yaa. Babasına benzerse inat edip göstermeyebilir kendiniPekii :) takilan cok oluyor ya ondan dedim bende :))))
Buarada buyuk ihtimalle gorursun❤sevindirir insallah miniş❤
Ayy inşallah bende duyarım:) eşim çok heyecanlı gün sayıyor.En oğlanda 6+3 ye duymuştum galiba
Ben varım. Normalde yangın ayşe ben acayip üşüyorum kan değerlerim de çok düşmüş onun etkisi de var tabiKizlar usuyen var mi?
Ben normalde de usuyen bir tipim ama simdi extra usuyorum bildiginiz donuyorum yelekler hirkalar isinamiyorum.
Kansizlikda yok.
Okudugum kadariylada hamilelikde usume olabiliyormus.Ben varım. Normalde yangın ayşe ben acayip üşüyorum kan değerlerim de çok düşmüş onun etkisi de var tabi
Kizlar usuyen var mi?
Ben normalde de usuyen bir tipim ama simdi extra usuyorum bildiginiz donuyorum yelekler hirkalar isinamiyorum.
Kansizlikda yok.
Ben varım. Normalde yangın ayşe ben acayip üşüyorum kan değerlerim de çok düşmüş onun etkisi de var tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?