• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

selam arkadaşlar,

benimde normalde adet günlerim 30-32. gün arası oluyor. bu ay yumurtlamam geç olmuş 24. günümde ovulasyon testinde pozitifi aldım. Bugünde 36. günüm ama hala regl olmadım. pazar sabahı gebelik testi yapmıştım ama negatif çıkmıştı. 24. gün yumurtladığım için geç döllenme olabilir mi ? birde bugün sürekli tuvaeletteydim sanki regl olmuşum gibi geliyor tuvalete gidiyorum ama hiç birşey yok. bir de az da olsa akıntım ar normalde bu dönemde adet döneminde kuru dönem olması gerekmiyor mu ? Hamile olabilir miyim acaba ?
Merhaba tabiki geç döllenme olmuştur benimde yumurtlamam adetimin 19.günü oluyor normal 28 gün ılan kadınlarda 14.gün oluyor benimde geç döllenme sizin daha da ileri atabilir ultrasona göre yani benxe biraz daha bekleyin ben yumurtladıktan 11 gün aonra test yaptım 12 çıktı beta idrar testinde silikti çok çok birkaç gün daha bekleyip kan testi yaptırın bence

Merhaba tabiki geç döllenme olmuştur benimde yumurtlamam adetimin 19.günü oluyor normal 28 gün ılan kadınlarda 14.gün oluyor benimde geç döllenme sizin daha da ileri atabilir ultrasona göre yani benxe biraz daha bekleyin ben yumurtladıktan 11 gün aonra test yaptım 12 çıktı beta idrar testinde silikti çok çok birkaç gün daha bekleyip kan testi yaptırın bence
çok teşekkürler canım inşallah hamileyimdir. ara ara sanki regl olcakmışım gibi kasıklarım rahatsızlık veriyo sonra geçiyo anlayamadım pazar günü sabah ta negatif çıkınca idrar da ümidim kesildi bi an

Ve yumurtladıktan 14 gün sonrada adet gelir yani 24.gnünüzden sonra 14 gün sayın yaklaşık adet gününüz o gündür ama o ovulasyon testleri ne kdar doğru sonuç veriyor o da muamma 24.gün bana çok geç geldi ozaman 32 gün de değil neredyse 40 gün olur adet döngünüz

yumurtlamadan 14 gün sonra adet diye düşünürsek ve
24. gün yumurtladiysan ve olmuş olabilir diye şüphen varsa erken gebelik testi yapabilirsin ya da kanda baktirabilirsin. Normal test için erken bence. Geç yumurtladiysan adet tarihin 38.gün olmaz mı bu ay.
ozaman 22 şubata mı atıyor regl günüm ama öyle de olsa 38 gün çok uzun bir dönem değil mi ?

Ve yumurtladıktan 14 gün sonrada adet gelir yani 24.gnünüzden sonra 14 gün sayın yaklaşık adet gününüz o gündür ama o ovulasyon testleri ne kdar doğru sonuç veriyor o da muamma 24.gün bana çok geç geldi ozaman 32 gün de değil neredyse 40 gün olur adet döngünüz
evet canım. geçen ay 18. günde yakalamıştım ovulasyon ile ama bu ay neden böyle oldu bilmiyorum hiç bu kadar uzun sürmemişti sanırım

aynen. Ama sen zaten 24.gün yumurtladiysan 38.gün normal oluyor. Çok az daha sabret ya da benim gibi sabırsızsan bugün erken gebelik testi al yarın sabah yap. Allah gönlüne göre versin inşallah.

aynen. Ama sen zaten 24.gün yumurtladiysan 38.gün normal oluyor. Çok az daha sabret ya da benim gibi sabırsızsan bugün erken gebelik testi al yarın sabah yap. Allah gönlüne göre versin inşallah.
amin canım çok saol. erken gebelik testi alsam yarın çıkar mı ?

evet canım. geçen ay 18. günde yakalamıştım ovulasyon ile ama bu ay neden böyle oldu bilmiyorum hiç bu kadar uzun sürmemişti sanırım

18.gün geçen ay 14 ekleyince 32.gün normal adet olmuşsun o zamanlar. Şimdi de 24.güne yine 14 ekleyip 38. gün adet tarihin bu ay umarım olmazsın.

Ya ben bundan hic anlamiyorum.
Yumurtlama gunu falan.
Nezaman yumurtlama gunum onuda bilmiyorum.
Hesap falan yap deseler nasil yapilir onuda bilmiyorum.

inşallah canım ya. Birde 2-3 gündür sol gögsüm de çok hassas dokunamıyorum. inşallah gebeliktendir. senin belirtilerin nelerdi ?
Belirtiler genelde değişiyor bende sık idrar başladı adetten önce en belrigin olarak göğüs acısı adet geçinxe başladı adetten önce yine kasık ağrısı oldu 2 gün aralıklı ve saçlarım çok çabuk yağlanıyordu hala öyle bel ağrısı üşüme terleme

Belirtiler genelde değişiyor bende sık idrar başladı adetten önce en belrigin olarak göğüs acısı adet geçinxe başladı adetten önce yine kasık ağrısı oldu 2 gün aralıklı ve saçlarım çok çabuk yağlanıyordu hala öyle bel ağrısı üşüme terleme
Benimkilerde benzer seyler
Hele sac yaglanmasi.
Hamile oldugumu ogrenmedrn once yahu sacim yaglanirdi yani yagli bir yapiya sahip ama bu ne aksamina yaglaniyor diyordum demek gebelikle alakaliymis.

çok teşekkür edeirm canım benimde sol gögsüme dokunamıyorum çok ağrıyor kasıklarımda bazen adet olcakmışım gibi geliyor ve dün ilk önce çok üşüdüm sonra çok terledim bir enteresandı hatta eşimde ne oluyor dedi :KK48:

Back