• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Dün 7+4 de duyduk canım. Bebeşi görüyorsun atan kalbi pır pır titriyor. Nasıl güzel, nasıl büyük bir mucize. Allah her isteyene tez vakitte nasip etsin sağlıkla. Sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah hepimiz sıra sıra.
6+6 da gideceğim ben duyabilir miyim acaba.

Kizlar merhaba. Mide bulantisi gibi olup ta aslinda tam olarak bulanti degil, sanki gida zehirlenmesi yasadiktan sonraki gun gibi, ne yapiyorsunuz? Ben aglayacak durumu gectim coktan. :(

Kizlar merhaba. Mide bulantisi gibi olup ta aslinda tam olarak bulanti degil, sanki gida zehirlenmesi yasadiktan sonraki gun gibi, ne yapiyorsunuz? Ben aglayacak durumu gectim coktan. :KK43:
7 aylık hamile arkadaşım var 5nci haftadan beri mide bulantısı başlamış. Gittiği profesör internetten bi ürün almasını söylemiş. O gün bugün midem bulanmıyor kusmadım hiç dedi. Eğer normalde birinden duysam insan bileklik takarak nasıl mide bulantısı geçer uydurmadır o deyip gülerdim ama bizzat yaşayan görünce inandım. Bilektikte bu incelemek isteyen olursa yorumları falan okuyabilirsiniz kızlar. Memnun kalmayan yok nerdeyse.
IMG_9815.jpg

7 aylık hamile arkadaşım var 5nci haftadan beri mide bulantısı başlamış. Gittiği profesör internetten bi ürün almasını söylemiş. O gün bugün midem bulanmıyor kusmadım hiç dedi. Eğer normalde birinden duysam insan bileklik takarak nasıl mide bulantısı geçer uydurmadır o deyip gülerdim ama bizzat yaşayan görünce inandım. Bilektikte bu incelemek isteyen olursa yorumları falan okuyabilirsiniz kızlar. Memnun kalmayan yok nerdeyse.
Eki Görüntüle 2113625
Cok tesekkur ediyorum. Muhtemelen akapunktur temelli birseydir. Yani zarari sifir olmali diye dusunuyorum. Inceleyecegim. Alinabilir tabiki. Ben buna bir gun dayanamadim 7 ay? Allah korusun.

Kızlar peki hastaneye nereye gidiyorsunuz ben acil durum olunca devlete gitti işyerine yakın özel var onu da sordum tavsiye etmediler medipolda da istediğm doktor hep dolu avrupa yakasındayım İstanbul

Cok tesekkur ediyorum. Muhtemelen akapunktur temelli birseydir. Yani zarari sifir olmali diye dusunuyorum. Inceleyecegim. Alinabilir tabiki. Ben buna bir gun dayanamadim 7 ay? Allah korusun.
Evden dışarı adım atamıyordu. Çıktığı an her kokuyu alıp olduğu yere çıkarıyordu. Hastaneye muayene giderken ölüp ölüp diriliyordu. Öyle bi hamilelik yok yaa. Hatta bilekliğin işe yaradığını farkedince doktoruna kızmış. Herkeste bu kadar belirgin etki etmiyor azaltıyor ama kesmiyor herkeste demiş doktor :) bünyeden bünyeye de etkisi değişiyor.
Bencede bileğe yapılan basınçla ilgili bir durum olsa gerek. Senin de mide bulantın varmış madem bi denesene bileğinin iç tarafına basınç uygulamayı. Belki Yeni bişey keşfederiz :)
Ama yarım saat 1 saat sonra etki ediyormuş bu kadar süre baskı uygulanmaz ki insanın eli uyuşur valla

Yok tıbbi açıdan bakmadım ben. Matematikçi olunca direkt hesaplama ihtiyacı hissettim :) ifade ediş şeklinde hata var ya 1 m 23 mm'de

Pekii :) takilan cok oluyor ya ondan dedim bende :))))

Buarada buyuk ihtimalle gorursun❤sevindirir insallah miniş❤

anneadayi53 anneadayi53 ya cok endiseliyim nasil olacak hani tam insan rahatami alisiyor ya da buyuk tamamen kendi isinimi hallediyor ne oluyorsa sil bastan baslamak insani biraz korkutuyor.

Aslinda su da var bizde abi, kardes istemiyor ne yazikki.

Yillarca boyle oldu istemiyorum dedi
Hala istemiyorum diyor.
Biz henuz soylemedik cunku doktora gitmek istiyorum once.

Nasil soylicez ne olacak benimsicek mi cok merak ediyorum.

Abi yerine sizin gibi abla olsaydi benimserdi ama erkek cocuklari daha ketum sanki.

Kizlar usuyen var mi?
Ben normalde de usuyen bir tipim ama simdi extra usuyorum bildiginiz donuyorum yelekler hirkalar isinamiyorum.
Kansizlikda yok.
Ben varım. Normalde yangın ayşe ben acayip üşüyorum kan değerlerim de çok düşmüş onun etkisi de var tabi

Birşey sorabilirmiyim
Ilk kontrolüne benin gibi kalp çarpıntısı ile giden oldu mu ;) ;)
Ya kalbim yerinden çıkacak

Kizlar usuyen var mi?
Ben normalde de usuyen bir tipim ama simdi extra usuyorum bildiginiz donuyorum yelekler hirkalar isinamiyorum.
Kansizlikda yok.

Ben Ben Ben. Pessinus un da dediği gibi bana da yangın Ayşe derlerdi hiç üşümem normalde kolay kolay. Şimdi geceleri eşim tshirtle ben pijama üzerine hırkayla yatıyorum :))

Ben varım. Normalde yangın ayşe ben acayip üşüyorum kan değerlerim de çok düşmüş onun etkisi de var tabi

yanlız olmadığıma sevindim doğrusu

Back