Genelde duzensiz oldugundan belki sayamiyorumAdetinden 14gün öncesi yumurtladığın gündür bu baz alınıyor yani önceki adetlerin düzenliyse anlaşılır zaten
Evet benim yağlı değilbirde her gün yağlanıyor snir oluyorum :)Benimkilerde benzer seyler
Hele sac yaglanmasi.
Hamile oldugumu ogrenmedrn once yahu sacim yaglanirdi yani yagli bir yapiya sahip ama bu ne aksamina yaglaniyor diyordum demek gebelikle alakaliymis.
Olabikir ohalde gebelik ama malesef adet belirtileriyle çokbenzer gebelikbelirtikeriçok teşekkür edeirm canım benimde sol gögsüme dokunamıyorum çok ağrıyor kasıklarımda bazen adet olcakmışım gibi geliyor ve dün ilk önce çok üşüdüm sonra çok terledim bir enteresandı hatta eşimde ne oluyor dedi
Hiç sıkıntı yok alttan da olur. Ama eşim yanımda olacak utanabilirim :)ben bugun duydum :) son adete göre 7 haftalıktı ama ultrasonda 6+3 çıktı bence duyulur :) ama alttan
Evet benimde öyle oluyor mesela ekim 10da olduysam kasım 11 de aralık 9 böyle deşlşyor benimde ama her zaman ekim 10sa adetin başladığı gğn örneğin 14 gün öncesi yumurtladın demekmişGenelde duzensiz oldugundan belki sayamiyorum
Mesela hep 2-3 gun ileri atar benim regl tarihim bekarligimdan beri boyle bazen 1 hafta ileri attigi olur.
Ozamanda yine o ay oldugum zamanin 14 gun gerisinimi sayicam?
İnşallah. Haber ver bize de mutlaka.Evet canim zaman gelse de iyi haber alsam insaallahh
6+6 da gideceğim ben duyabilir miyim acaba.
Anladim canim sagolasinEvet benimde öyle oluyor mesela ekim 10da olduysam kasım 11 de aralık 9 böyle deşlşyor benimde ama her zaman ekim 10sa adetin başladığı gğn örneğin 14 gün öncesi yumurtladın demekmiş
selam kızlar,
bana yardımcı olun lütfen.
benimde normalde adet günlerim 30-32. gün arası oluyor. bu ay yumurtlamam geç olmuş 24. günümde ovulasyon testinde pozitifi aldım. Bugünde 36. günüm ama hala regl olmadım. pazar sabahı gebelik testi yapmıştım ama negatif çıkmıştı. 24. gün yumurtladığım için geç döllenme olabilir mi ? birde bugün sürekli tuvaeletteydim sanki regl olmuşum gibi geliyor tuvalete gidiyorum ama hiç birşey yok. bir de az da olsa akıntım ar normalde bu dönemde adet döneminde kuru dönem olması gerekmiyor mu ? Hamile olabilir miyim acaba ?
Ya ben bundan hic anlamiyorum.
Yumurtlama gunu falan.
Nezaman yumurtlama gunum onuda bilmiyorum.
Hesap falan yap deseler nasil yapilir onuda bilmiyorum.
Inşaallah canim daha gelmedi doktor sanirim heyecandan küçük dilimi yutmak uzereyimİnşallah. Haber ver bize de mutlaka.
Duyarım bence de yaa. Duymazsam da özel ya 10 gün geçerli 2-3 gün sonra tekrar giderim en kötü. Ama niye duyulmuyor diye endişe etmekten korkarım. İyi düşüneyim bari. Çok negatifim bu aralar :)Kuzum herkesin değişiyor sanırım ama benim doktorum 7+3 ü bekledi. Garanti olsun diye, ki alttan baktı.
Ama 6. haftasında bir sürü kişi duyduğunu paylaştı burada. Allahın izniyle sen de duyacaksın :)
Görünecek içini ferah tut. Doktor ekranı çevirmezse bende görebilir miyim de. Unutma heyecandan :)Inşaallah canim daha gelmedi doktor sanirim heyecandan küçük dilimi yutmak uzereyim
inşallah canım ya ama kendimi tutmaya çalışıorum yarın sabah tekrar test yapmamak için :)O zaman piki gordun bide 24-36 saat icinde catladigini dusunsek belki hesaplardan 1-2 gun bile atabilir ileriye.
Her turlu daha cikmaz diye dusunuyorum :)
Insallah seninledir bebegin❤
Ortalama ve tahmini adet gunleri biliyorsundur.
Beklenen adetten hesaplanir genelde.
Ama en onemlisi kadinin anlamasi :) belirtiler :) Yumurta aki gb olan uzayan akinti en bilenendir.Kiminde fazlaca olur.Hatta bu da ovulasyon hesaplamada bi teknik.
Arada ben de üşüyorum pamuk gibi bir battaniyem var hemen ona sarılıyorum
Aynen ya benimde uyumdan önce sıtma tutuyorum patik hırka giyinip uyuyorumBenim sadece akşamları sat 21:00 ile 24:00 arası. Bildiğiniz üzerime kar yağıyor.
Nasıl arttı peki düzenli ölçtürdün müMerhaba tabiki geç döllenme olmuştur benimde yumurtlamam adetimin 19.günü oluyor normal 28 gün ılan kadınlarda 14.gün oluyor benimde geç döllenme sizin daha da ileri atabilir ultrasona göre yani benxe biraz daha bekleyin ben yumurtladıktan 11 gün aonra test yaptım 12 çıktı beta idrar testinde silikti çok çok birkaç gün daha bekleyip kan testi yaptırın bence
ben önce hazırlandım içerde. üzerime örtü örttü sonra eşimi çağırdı.Hiç sıkıntı yok alttan da olur. Ama eşim yanımda olacak utanabilirim :)
Evet canim onlar zeten kan tahlili yapiyor gebeligini de kayit altina aliyorlar.Hamilelik takibi icin saglik ocagina giden bildiren var mi?
Nasil oluyor direk aile hekiminemi gidiyoruz takip nasil ilerliyor merak ediyorumda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?