How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2018 Ekim Anneleri

Canım kahve de gelyo birde kan gibi değilde değişik bi renk peçeteye silince geliyo

canım benim ilk gebeliğimde de devamlı lekelenmem oluyordu ilk 2 ay hatta parça geliyordu, Ablam bi kere öyle düşük yaptığını anlatmış benim iyice morelim bozulmuştu ama çok şükür öyle olmadı Oğlum şimdi Allahıma çok şükür 6 yaşında. Hamilelikte leke 10 kadından 1inde onunda sadece 5 de 1 düşük olabilir diye bana doktorum anlatmıştı soğukkanlı ol. Kayinvaldem kaç ay adet görmüş hamile olduğunu anlamamış mesela uzun bir süre.. Doktoruna bir de Prolutan ampul iğneyi sorabilirsin önerir mi diye. Düşük riskinden kullanılıyor. Ama dediğim gibi moralini hiç bozma. Allah isterse o sen adet bile görsen duracak. Yavrun seninle kalsın sıkısıkı tutunsun inşallah. Dua edelim. Bozma moralini. dediklerimi hatırla

Kac gun once kontrole gittim kese gorundu kalp atisi icin 15 gun sonra gel dedi ultrason kagidinda
1 L 13.1mm
d 6.50cm
L 0.0 mm yazıyor bu ne demek

Günaydın kızlar.
Bnmde lekelenmelerim bitse artık cuma dr a gidicem.
Kanamam olacak diye yüreğim ağzımda.
Bnm gibi lekelenmesinolan var mı ?
Canım bende de ara ara oluyor lekelenmelerin en büyük ilacı ayaklarının altına yastık koyup dinlenmek, ağır hareket etmek, yani ilk aylar biraz dikkat edeceğiz ;)

Canım bende de ara ara oluyor lekelenmelerin en büyük ilacı ayaklarının altına yastık koyup dinlenmek, ağır hareket etmek, yani ilk aylar biraz dikkat edeceğiz :KK66:

Cnm sendeki lekelenmelerin rengi ve miktarı nasıl.
Dr un ne diyo bu lekelenmelerine

Kızlar ne kadar korkmuyorum desem de şu an ellerim titriyor
Sat a göre 5+9 sanirim döllenmeye göre biraz daha kucuguz bugün ve ilk kontrolümüz var
Kalp atışı için değil bebek için çağırıyorum dedi doktorum
Akşam gideceğim muayenehanesine
Bana lütfen ilk kese kalp atışı ne zaman gördünüz yazarmisiniz
Canım bende dün gittim 5+5 betam 6400 dü sadece kese gördük geç döllenme gibi görünüyor yine dedi haftaya perşembe çağırdı bebek için ama normal dedi şuan kese görmemiz yeterli bizim için dedi

canım benim ilk gebeliğimde de devamlı lekelenmem oluyordu ilk 2 ay hatta parça geliyordu, Ablam bi kere öyle düşük yaptığını anlatmış benim iyice morelim bozulmuştu ama çok şükür öyle olmadı Oğlum şimdi Allahıma çok şükür 6 yaşında. Hamilelikte leke 10 kadından 1inde onunda sadece 5 de 1 düşük olabilir diye bana doktorum anlatmıştı soğukkanlı ol. Kayinvaldem kaç ay adet görmüş hamile olduğunu anlamamış mesela uzun bir süre.. Doktoruna bir de Prolutan ampul iğneyi sorabilirsin önerir mi diye. Düşük riskinden kullanılıyor. Ama dediğim gibi moralini hiç bozma. Allah isterse o sen adet bile görsen duracak. Yavrun seninle kalsın sıkısıkı tutunsun inşallah. Dua edelim. Bozma moralini. dediklerimi hatırla

Canım çok tşk ederim çok korkuyorum düşecek diye.
İlk o minik kanı gördüğümde o kadar korkmuştum ki karnım bacaklarım ağrıdı soğuk soğuk terler boşandı sanki adet olacakmışım gibiydi. Lavaboya gitmeye korkuyorum. Birde keseyi ve kalp atışını hayırlısıyla bi görseydim.

Hayırlı olsun. bebeği görebildiniz mi. Bi de kaç haftalıksın?

Dün 7+4 de duyduk canım. Bebeşi görüyorsun atan kalbi pır pır titriyor. Nasıl güzel, nasıl büyük bir mucize. Allah her isteyene tez vakitte nasip etsin sağlıkla. Sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah hepimiz sıra sıra.

turuncu_girl turuncu_girl canım sakin olmaya çalış bence bebeğini düşün zaten tehlikeli bir durum olsa doktorun söylerdi bu şekilde olup doğum yapan çok kadın var sen sadeve kendine daha çok dikkat etmen gerekşyor ilk haftalar sürekli yat dinlen

turuncu_girl turuncu_girl canım sakin olmaya çalış bence bebeğini düşün zaten tehlikeli bir durum olsa doktorun söylerdi bu şekilde olup doğum yapan çok kadın var sen sadeve kendine daha çok dikkat etmen gerekşyor ilk haftalar sürekli yat dinlen

Canım lekelenmem sabah kalktığımda yok öğlen peçeteye sildiğimde geliyo kahverengiye yakın kırmızı. Akşamda kahverengi renge dönüyo azcık yine peçeteye sildiğimde geliyo. Dr um aktif kanama değil kese büyüyordur tahminimce dedi. Cuma günü de keseyi görmeye gidicem Allah kısmet ederse bakalım. Yatıyorum sürekli.

Cnm sendeki lekelenmelerin rengi ve miktarı nasıl.
Dr un ne diyo bu lekelenmelerine
Kahverengi oluyor bazen de pembe geliyor başlarda çok canımı sıkıyordu ama doktorum tutunma dönemlerinde bunun olabileceğini, bol bol dinlenmem gerektiğini, suyu çok içmemi söyledi. Bir de sen de doktorun ile bir görüş canım çünkü ilaç da verebiliyorlar benimki de verdi

Hayırlı olsun canım. Ama o ölçüde bi yanlışlık var. 23 mm 2.3 cm demek zaten :) küsüratı kendinden büyük. Ayrıca bu ölçüde bebeği de çok rahat görmeniz lazımdı. Hareketlerini bile izlersiniz hatta.

Toplamda yine de en son 27mm e kadar beklenir;)

Kahverengi oluyor bazen de pembe geliyor başlarda çok canımı sıkıyordu ama doktorum tutunma dönemlerinde bunun olabileceğini, bol bol dinlenmem gerektiğini, suyu çok içmemi söyledi. Bir de sen de doktorun ile bir görüş canım çünkü ilaç da verebiliyorlar benimki de verdi

Canım bn dr umla görüştüm bnden bhcg istedi. Bhcg yükselmiş dr progestan verdi hatta. Birde bebeğin kesesini bile daha görmedik . Dr um küçük daha diyo. Bn nden oluyo lekelenmelerim diye soruncada kese genişliyordur bundan dolayıda olabilir tahminimce dedi. Aktif kanama olmadığı için endişelenme dedi.

Saglikla gelsin insAllah.
Bende 33 yasindayim ama oglum 13 yasinda.
Bende cok ara verdim 2. Yapma konusunda cok kararsiz kaldim.
Esim cok istiyordu ikna etti benide.
Umarim saglikla gelirler sorunsuz bir gebelik donemi yasariz.
Ayy kardeşimle aramda 13 yaş var odaa kız ☺️ inanın kardeş gibi değil annesi gibi oldum ya doğumdan çıkınca bile ilk ben aldım kucağıma :) yani hayatımın een mutlu günüydü diyebilirim oğlumu kucağıma aldığımda demiştimki ben nu duyguyu hatırlıyorum. Evet fazla bi ara gibi gözüküyo ama inanın ilk çocuğunuz onun herşeyi olucak herşeyi. Kardeşten öte oluyo yaş farkı için. Annemde kardeşime 33-34 yaşında falan hamile kalmıştı be çıkta güzel bi gebelik yaşamıştı darısı başınıza :) Allaha emanet olun ❤️❤️❤️
Günaydın Hanımlar, ben şimdi doktorun istedigi kan ve idrar tahlillerini yaptirim diyorum. Ama doktor aç veya tok bir şey demedi ben de sormayı unuttum heyecandan.. Yaptıran bilgisi olan var mı? Gidip gelene kadar düşüp bayılmıyim
Ben aç gitmiştim ama yaptırdıktan sonra sormuştum aç tok fark ederimiydi ben açtım demiştim, fatketmez bu testlerin açlık-toklukla alakası yok demişti ☺️❤️❤️

Canım bn dr umla görüştüm bnden bhcg istedi. Bhcg yükselmiş dr progestan verdi hatta. Birde bebeğin kesesini bile daha görmedik . Dr um küçük daha diyo. Bn nden oluyo lekelenmelerim diye soruncada kese genişliyordur bundan dolayıda olabilir tahminimce dedi. Aktif kanama olmadığı için endişelenme dedi.
Canım ilk gebeliğimde bende yaşamıştım lekelenme, ilacı içtiğimde azalma oluyodu 2-3 haftaya kalmadan geçmişti ayrıca çalışıyodumm sabah 6da kalkıp 7:30da iş başı yapıyodum akşam 6da eve geliyodum yatamamıştım bile yani. rabbim korur meleğini sen üzülme bi doğsun bu anları “ahh ahh boşuna kafaya takmışım şu kokusunu parfüm yapiim” diye düşünüceksin rabbim korusun ❤️❤️❤️

Canım benim 15 ocak ben 5+4 üm .
seninkinde yanlışlık var canım. birkaç hesaplayıcıdan baktım benimki 5+6 görünüyor u durumda seninki 5+1 olmalı sata göre

5+1de keseyi 6+2de bebişimi gördüm
darısı başıma inşallah bhcg kaçken bebek görünüyor

Canım bende dün gittim 5+5 betam 6400 dü sadece kese gördük geç döllenme gibi görünüyor yine dedi haftaya perşembe çağırdı bebek için ama normal dedi şuan kese görmemiz yeterli bizim için dedi
bana da keseyi ve çocuğu görmemiz lazım kalp atışı için tekrar geleceksin dedi ama

Testler normalse tok olunabilir kizlar,arasinda aclik sekeri vs olcturulecekse ac gitmek lazim;)

Canım ilk gebeliğimde bende yaşamıştım lekelenme, ilacı içtiğimde azalma oluyodu 2-3 haftaya kalmadan geçmişti ayrıca çalışıyodumm sabah 6da kalkıp 7:30da iş başı yapıyodum akşam 6da eve geliyodum yatamamıştım bile yani. rabbim korur meleğini sen üzülme bi doğsun bu anları “ahh ahh boşuna kafaya takmışım şu kokusunu parfüm yapiim” diye düşünüceksin rabbim korusun ❤️❤️❤️

Canım bnm çok moralimi bozuyo. Bn de normalde çalışıyorum ama izinliyim 2 haftadır . Bnde lekelenmelerimin bir an evvel geçmesini bekliyorum.
İnş. tüm bebeişleri rabbim korusun. Kokusunu duyabilecek miyim acaba.

Back