How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2018 Ekim Anneleri

C
Kızlar ne kadar korkmuyorum desem de şu an ellerim titriyor
Sat a göre 5+9 sanirim döllenmeye göre biraz daha kucuguz bugün ve ilk kontrolümüz var
Kalp atışı için değil bebek için çağırıyorum dedi doktorum
Akşam gideceğim muayenehanesine
Bana lütfen ilk kese kalp atışı ne zaman gördünüz yazarmisiniz
anım sen 6+3 falansın kese senin gözükür rahat bebeği de görme ihtimalin var kalp atısını duyamayabilirsin 7. Haftada duyan cok çünkü telaş yapma ben keseyi 5+0da grdüm sıra nasipse bebeği görmekte

Bende geldim bu saat oldu uyuyamadım gece bir üşüme birde baktım adetim bir hafta geçmiş evde test var git yap dedi eşim kopkoyu çift çizgi birde takvime baktım hesapladım ki 24. Gün adet olan ben 30. Gün olmuş tık Yok bu gün çarşıda başım dönünce çok şaşırmıştım demek ondanmış bu arada 9 yaşında bir oğlum 15 aylık bir oğlum daha var ikinciyi çok aradık iki düşükten sonra geldi ve şimdi hiç hesapta yokken 3. Allahım sen çok büyüksün yaş oldu 35 nasıl olacak bizi neler bekliyor bakalım
Hayırlı olsun canım. Rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin. Güzel bi sürpriz yapmış size:) belki eve minnak bi kız bebiş gelir :)
Ama bebeğin küçükmüş sütten kesmiş miydin sütün kesilecek çünkü hamile olduğun için.

C

anım sen 6+3 falansın kese senin gözükür rahat bebeği de görme ihtimalin var kalp atısını duyamayabilirsin 7. Haftada duyan cok çünkü telaş yapma ben keseyi 5+0da grdüm sıra nasipse bebeği görmekte
Son adet tarihim 10 ocak canim 6+3 degilim

Günaydın Hanımlar, ben şimdi doktorun istedigi kan ve idrar tahlillerini yaptirim diyorum. Ama doktor aç veya tok bir şey demedi ben de sormayı unuttum heyecandan.. Yaptıran bilgisi olan var mı? Gidip gelene kadar düşüp bayılmıyim
Hormon tahliliyse tok olur.

Kızlar ne kadar korkmuyorum desem de şu an ellerim titriyor
Sat a göre 5+9 sanirim döllenmeye göre biraz daha kucuguz bugün ve ilk kontrolümüz var
Kalp atışı için değil bebek için çağırıyorum dedi doktorum
Akşam gideceğim muayenehanesine
Bana lütfen ilk kese kalp atışı ne zaman gördünüz yazarmisiniz
5+1de keseyi 6+2de bebişimi gördüm

Kan Tahlillerimi verdim, İdrarı için kap verdi yarın ilk idrar istedi. Devlet Hastanesinin semt polikliniğinde verdim. Özel gittiğim Doktorum dışarıda yaptır diye önermişti zaten.
Kadın doğumcu girişi yapmak için hamile olup olmadığıma bakmak istedi :) Ben de tabi hemen dedim açtım karnımı gördüm mercimeğimi yine nasıl mutlu oldum.. Çok şükür bu mutluluğa

Haftaya kendi doktorumda randevum umarım kalp atışını da duyarım

Ca

nm ne zamn duydun kalp atısını amin allhım inş bizede nasip etsin

Amiin canım inşallah, dün 7+4 te duyduk canım. Alttan bakıldığı için kolaylıkla duydu. Ama karından bakmak için biraz daha bekleyebiliyorlar sanırım. Sağlıkla duy da geç olsun, güç olmasın Allah2ın izniyle.

Back