How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2018 Ekim Anneleri

Günaydın Hanımlar, ben şimdi doktorun istedigi kan ve idrar tahlillerini yaptirim diyorum. Ama doktor aç veya tok bir şey demedi ben de sormayı unuttum heyecandan.. Yaptıran bilgisi olan var mı? Gidip gelene kadar düşüp bayılmıyim

Kaç haftalıktı bu değer? Benim 4+6 da 5mm'ydi. Daha düşükte duydum daha küçükte. Sanırım bu da kişiden kişiye değişiyor.
10 mm'den sonra yolk sac, 15mm'den sonra bebek görülüyormuş. Günde de ortalama 1 mm büyüyormuş. Hesaplayıp öyle gidicem muayeneye. Hem bebeği görmek hem kalp atışını duymak istiyorum.
Sen kese boyundan bahsediyorsun sanırım benim dediğim bebeğin boyu

Günaydın Hanımlar, ben şimdi doktorun istedigi kan ve idrar tahlillerini yaptirim diyorum. Ama doktor aç veya tok bir şey demedi ben de sormayı unuttum heyecandan.. Yaptıran bilgisi olan var mı? Gidip gelene kadar düşüp bayılmıyim
Sadece seker insülin de farkeder ama onları dadsimdiden isticeğini sanmıyorum

Benim annem 8 ay bulantı yaşamış her gün serum bağlanıyormuş filan. Benim hiç bulanmadı oğlanda.
Annemde iki hamileliğini resmen banyoda geçirmiş. Ama ne ablam ne ben hamileliklerimizde yaşamadık çok şükür. Benim bunda biraz bulanıyor ama buradaki arkadaşlara nazaran çok az

Çok geçmiş olsun ve hayırlı olsun canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin, hoşgeldin sen baya tecrübelisindir biz de yararlanırız senin tecrübelerinden inşallah :anneadayı::KK200::emir_bebek:
Çok sağol canım benim en büyük tecrübem her hamileliğin farklı olduğu ve cinsiyetle alakalı olmadığı hep birlikte sonuna kadar gideriz inşaallah

Canım hayırlı olsun Saglıkla kucagına alırsın inşallah :)

Saglikla gelsin insAllah.
Bende 33 yasindayim ama oglum 13 yasinda.
Bende cok ara verdim 2. Yapma konusunda cok kararsiz kaldim.
Esim cok istiyordu ikna etti benide.
Umarim saglikla gelirler sorunsuz bir gebelik donemi yasariz.
Oh ne güzel yapmışsın İnan iyi ki ikinci oldu dedim hep o yüzden galiba üçüncü de geliverdi sağlıkla Doğum yapmak nasip olsun inşaallah

Merhaba aynı güm dogumumuz:)) Allah izin verirse dün mü öğrendin?
Evet canım dün takvime bir baktım adetim baya geçmiş çok koyu çıktı test birazdan kan vermeye gidicem bebeğin var uyanmasını bekliyorum 21 ocak sat seninde mi öyle ne zaman öğrendin

Evet canım dün takvime bir baktım adetim baya geçmiş çok koyu çıktı test birazdan kan vermeye gidicem bebeğin var uyanmasını bekliyorum 21 ocak sat seninde mi öyle ne zaman öğrendin
Evet 21 ocak benimde ben dün öğrendim hcg yaptırdım 31.82 cıktı bugun adetim gecikeli 3.gün yaptır bakalım kan sonucunu bildir olurmu aşagı yukarı aynıyız cünkü vayy be aynı gün :)))

Evet 21 ocak benimde ben dün öğrendim hcg yaptırdım 31.82 cıktı bugun adetim gecikeli 3.gün yaptır bakalım kan sonucunu bildir olurmu aşagı yukarı aynıyız cünkü vayy be aynı gün :)))
Aynen aynı gün ama hcg de farklılık olabilir çünkü döllenme günü ile alakalı bakalım yazarım burdan inşaallah

Günaydın kızlar.
Bnmde lekelenmelerim bitse artık cuma dr a gidicem.
Kanamam olacak diye yüreğim ağzımda.
Bnm gibi lekelenmesinolan var mı ?

Kızlar ne kadar korkmuyorum desem de şu an ellerim titriyor
Sat a göre 5+9 sanirim döllenmeye göre biraz daha kucuguz bugün ve ilk kontrolümüz var
Kalp atışı için değil bebek için çağırıyorum dedi doktorum
Akşam gideceğim muayenehanesine
Bana lütfen ilk kese kalp atışı ne zaman gördünüz yazarmisiniz

Back