- 8 Şubat 2018
- 65
- 84
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen kese boyundan bahsediyorsun sanırım benim dediğim bebeğin boyuKaç haftalıktı bu değer? Benim 4+6 da 5mm'ydi. Daha düşükte duydum daha küçükte. Sanırım bu da kişiden kişiye değişiyor.
10 mm'den sonra yolk sac, 15mm'den sonra bebek görülüyormuş. Günde de ortalama 1 mm büyüyormuş. Hesaplayıp öyle gidicem muayeneye. Hem bebeği görmek hem kalp atışını duymak istiyorum.
Aç gitmen gerek canım :)Günaydın Hanımlar, ben şimdi doktorun istedigi kan ve idrar tahlillerini yaptirim diyorum. Ama doktor aç veya tok bir şey demedi ben de sormayı unuttum heyecandan.. Yaptıran bilgisi olan var mı? Gidip gelene kadar düşüp bayılmıyim
Sadece seker insülin de farkeder ama onları dadsimdiden isticeğini sanmıyorumGünaydın Hanımlar, ben şimdi doktorun istedigi kan ve idrar tahlillerini yaptirim diyorum. Ama doktor aç veya tok bir şey demedi ben de sormayı unuttum heyecandan.. Yaptıran bilgisi olan var mı? Gidip gelene kadar düşüp bayılmıyim
Annemde iki hamileliğini resmen banyoda geçirmiş. Ama ne ablam ne ben hamileliklerimizde yaşamadık çok şükür. Benim bunda biraz bulanıyor ama buradaki arkadaşlara nazaran çok azBenim annem 8 ay bulantı yaşamış her gün serum bağlanıyormuş filan. Benim hiç bulanmadı oğlanda.
Ben hepsini tok karnına yaptırdımSadece seker insülin de farkeder ama onları dadsimdiden isticeğini sanmıyorum
Evet kese boyutundan bahsediyorum. Yanlış anlamışım. Halbuki bebiş kelimesi geçiyormuş :)Sen kese boyundan bahsediyorsun sanırım benim dediğim bebeğin boyu
Çok sağol canım benim en büyük tecrübem her hamileliğin farklı olduğu ve cinsiyetle alakalı olmadığı hep birlikte sonuna kadar gideriz inşaallahÇok geçmiş olsun ve hayırlı olsun canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin, hoşgeldin sen baya tecrübelisindir biz de yararlanırız senin tecrübelerinden inşallah 
Canım hayırlı olsun Saglıkla kucagına alırsın inşallah :)Günaydın Hanımlar, ben şimdi doktorun istedigi kan ve idrar tahlillerini yaptirim diyorum. Ama doktor aç veya tok bir şey demedi ben de sormayı unuttum heyecandan.. Yaptıran bilgisi olan var mı? Gidip gelene kadar düşüp bayılmıyim
Amin amin inşallah canım:)Çok sağol canım benim en büyük tecrübem her hamileliğin farklı olduğu ve cinsiyetle alakalı olmadığı hep birlikte sonuna kadar gideriz inşaallah
Oh ne güzel yapmışsın İnan iyi ki ikinci oldu dedim hep o yüzden galiba üçüncü de geliverdi sağlıkla Doğum yapmak nasip olsun inşaallahSaglikla gelsin insAllah.
Bende 33 yasindayim ama oglum 13 yasinda.
Bende cok ara verdim 2. Yapma konusunda cok kararsiz kaldim.
Esim cok istiyordu ikna etti benide.
Umarim saglikla gelirler sorunsuz bir gebelik donemi yasariz.
Merhaba aynı güm dogumumuz:)) Allah izin verirse dün mü öğrendin?Çok sağol canım benim en büyük tecrübem her hamileliğin farklı olduğu ve cinsiyetle alakalı olmadığı hep birlikte sonuna kadar gideriz inşaallah
Evet canım dün takvime bir baktım adetim baya geçmiş çok koyu çıktı test birazdan kan vermeye gidicem bebeğin var uyanmasını bekliyorum 21 ocak sat seninde mi öyle ne zaman öğrendinMerhaba aynı güm dogumumuz:)) Allah izin verirse dün mü öğrendin?
Evet 21 ocak benimde ben dün öğrendim hcg yaptırdım 31.82 cıktı bugun adetim gecikeli 3.gün yaptır bakalım kan sonucunu bildir olurmu aşagı yukarı aynıyız cünkü vayy be aynı gün :)))Evet canım dün takvime bir baktım adetim baya geçmiş çok koyu çıktı test birazdan kan vermeye gidicem bebeğin var uyanmasını bekliyorum 21 ocak sat seninde mi öyle ne zaman öğrendin
Aynen aynı gün ama hcg de farklılık olabilir çünkü döllenme günü ile alakalı bakalım yazarım burdan inşaallahEvet 21 ocak benimde ben dün öğrendim hcg yaptırdım 31.82 cıktı bugun adetim gecikeli 3.gün yaptır bakalım kan sonucunu bildir olurmu aşagı yukarı aynıyız cünkü vayy be aynı gün :)))
Tabiki kesinlikle farklılık olur ben asagı yukarı bir tahmin almak içinAynen aynı gün ama hcg de farklılık olabilir çünkü döllenme günü ile alakalı bakalım yazarım burdan inşaallah
Nasıl lekelenme kahve lekeler mi?Günaydın kızlar.
Bnmde lekelenmelerim bitse artık cuma dr a gidicem.
Kanamam olacak diye yüreğim ağzımda.
Bnm gibi lekelenmesinolan var mı ?