How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2018 Ekim Anneleri

seninkinde yanlışlık var canım. birkaç hesaplayıcıdan baktım benimki 5+6 görünüyor u durumda seninki 5+1 olmalı sata göre

darısı başıma inşallah bhcg kaçken bebek görünüyor

bana da keseyi ve çocuğu görmemiz lazım kalp atışı için tekrar geleceksin dedi ama
Bhcg bilmiyorum ama 7+2 gittim ben bu bebeğimde geçen hafta çarşamba kalp atışını duyduk tıkır tıkır. Merak etmeyin çok okudum ben 8+larda kalp atışını duyanları daha erken. Tabii sabırsızlık biz gebe kadınların baş belası ❤️❤️ 1 hafta bekleyin duyulur kalninizi ferah tutun ❤️❤️

seninkinde yanlışlık var canım. birkaç hesaplayıcıdan baktım benimki 5+6 görünüyor u durumda seninki 5+1 olmalı sata göre

bana da keseyi ve çocuğu görmemiz lazım kalp atışı için tekrar geleceksin dedi ama
Benim geç döllebmedir ama kızımdada 5eylüldü sat 20 ekimde keseyi 1 kasımda kalp atışını duyduk yani haftaya bebeği görsek razıyım şuan :)

Canım bnm çok moralimi bozuyo. Bn de normalde çalışıyorum ama izinliyim 2 haftadır . Bnde lekelenmelerimin bir an evvel geçmesini bekliyorum.
İnş. tüm bebeişleri rabbim korusun. Kokusunu duyabilecek miyim acaba.
Aaaaaaaaa ama kızarım şimdi :( şimdi böyle düşününce daha mı iyi yani, kendini üzdükçe belki lekelenmen geçmicek. Çok ayıp anne oluyosun şekerim anne. İçinde insan büyüyo. Tabiiki kokusunu duyucaksın yaa böylr yapma kendini ve bebeğini üzme. Bak ben ilk gebeliğimde senin gibiydim sonra böyle burda yaza yaza yaza yaza okudum %60 kişi lekelenme yaşıyoki ben 9uncu hafta da mı 10da mı yaşadım tam hatırlamıyorum yani ben ölüyodum korkudan ama hamd olsun şimdi içerde terör estiriyo sıpa ❤️❤️❤️

Aaaaaaaaa ama kızarım şimdi :KK43: şimdi böyle düşününce daha mı iyi yani, kendini üzdükçe belki lekelenmen geçmicek. Çok ayıp anne oluyosun şekerim anne. İçinde insan büyüyo. Tabiiki kokusunu duyucaksın yaa böylr yapma kendini ve bebeğini üzme. Bak ben ilk gebeliğimde senin gibiydim sonra böyle burda yaza yaza yaza yaza okudum %60 kişi lekelenme yaşıyoki ben 9uncu hafta da mı 10da mı yaşadım tam hatırlamıyorum yani ben ölüyodum korkudan ama hamd olsun şimdi içerde terör estiriyo sıpa ❤️❤️❤️

Doğru söylüyosun çok üzüldüm çok yıprattım şu 3 günde. Sadece dua ediyorum bebeğimi sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağıma alıyım diye. Çok korkuyorum onu kaybetmekten.

Aslında en güzelibeklemek 7.haftalara kadar böyle insan sabredemiyor stres oluyor :KK43:
Aynen en güzeli sabretmek mecburuz çünkü her gittiğimizde gördük göremedik ay biley mi var diye kendimizi yerdik. Ben oğlumla meşgale oldum zaman geçsin diye bi baktım öğrendikten sonra 2 hafta geçmiş hemen kalp atışlarını dydun 7+2ydim bugün bile 8+1 olmuşum bile ☺️☺️☺️❤️❤️❤️

Hayır benim yanlıs degil canım dgru ultrasona göre dedi doktor 5+4 üm ben

Doğru söylüyosun çok üzüldüm çok yıprattım şu 3 günde. Sadece dua ediyorum bebeğimi sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağıma alıyım diye. Çok korkuyorum onu kaybetmekten.
Korkma, Allahtan gelene amenna belki şu anda “ALLAH KORUSUN” bebeğine bişey olsa doğduktan sonra bi sıkıntısı olucağına işarettir herşeyde bir hayır vardır. Ama merak etme sen keyfine bak yaa hamilesin sen diyorum ya insan büyümeye çalışıyo içinde yer açıyo genişletiiyo ya en basiti senin organlarını yerinden oynatıyo minik mucize. Bunları düşün yani şimdi bi organın bile yerinden oynaması gebe insanlar için demiyorum normal insanlar için diyorum ölümcül sonuçlat doğurabilirken, bizim için aksine hayat başlangıcı demek oluyo. Ay sana kızmıcam ben hıh ❤️❤️❤️

Korkma, Allahtan gelene amenna belki şu anda “ALLAH KORUSUN” bebeğine bişey olsa doğduktan sonra bi sıkıntısı olucağına işarettir herşeyde bir hayır vardır. Ama merak etme sen keyfine bak yaa hamilesin sen diyorum ya insan büyümeye çalışıyo içinde yer açıyo genişletiiyo ya en basiti senin organlarını yerinden oynatıyo minik mucize. Bunları düşün yani şimdi bi organın bile yerinden oynaması gebe insanlar için demiyorum normal insanlar için diyorum ölümcül sonuçlat doğurabilirken, bizim için aksine hayat başlangıcı demek oluyo. Ay sana kızmıcam ben hıh ❤️❤️❤️

Canım herşeyin hayırlısı ama yinede korkuyorum bişi olacak diye. Tek duam sağlıklı olarak kucağıma almak. Bnm için bu ay hamile kalmam mucizeydi. Tam ümidimi kestiğim anda öğrendim. Şu kısacık zamanda çok alıştım ona. Cuma günü keseyi görüp ve kalp atışını duyuyum rahatlıcam

Canım herşeyin hayırlısı ama yinede korkuyorum bişi olacak diye. Tek duam sağlıklı olarak kucağıma almak. Bnm için bu ay hamile kalmam mucizeydi. Tam ümidimi kestiğim anda öğrendim. Şu kısacık zamanda çok alıştım ona. Cuma günü keseyi görüp ve kalp atışını duyuyum rahatlıcam
Hadi bakalım hayırlısı ❤️

Bhcg bilmiyorum ama 7+2 gittim ben bu bebeğimde geçen hafta çarşamba kalp atışını duyduk tıkır tıkır. Merak etmeyin çok okudum ben 8+larda kalp atışını duyanları daha erken. Tabii sabırsızlık biz gebe kadınların baş belası ❤️❤️ 1 hafta bekleyin duyulur kalninizi ferah tutun ❤️❤️

Benim geç döllebmedir ama kızımdada 5eylüldü sat 20 ekimde keseyi 1 kasımda kalp atışını duyduk yani haftaya bebeği görsek razıyım şuan :)
Inşaallah bakalim bugün bi gideyim de hayırlısı ile

Hayır benim yanlıs degil canım dgru ultrasona göre dedi doktor 5+4 üm ben
Tamam o zaman ultrason göre ise erken döllenme falan olmuştur benimki geç dollenme

Canım bnm çok moralimi bozuyo. Bn de normalde çalışıyorum ama izinliyim 2 haftadır . Bnde lekelenmelerimin bir an evvel geçmesini bekliyorum.
İnş. tüm bebeişleri rabbim korusun. Kokusunu duyabilecek miyim acaba.

Duyarsın Allah'ın izniyle❤
Sıkıntı yapma gercekten surekli yasayanda var.Suan stresin sizi ayrica etkiler.Isin icinde olunca oyle kolay olmuyor biliyorum zihnen yoruluyor insan ama en iyi ilaç bol bol iyi dusunmen,her leke sorun degil❤

Aslında en güzelibeklemek 7.haftalara kadar böyle insan sabredemiyor stres oluyor :KK43:

Ondan sonra gececeği bilsek:KK48:

Meraba Arkadaslar bende ekim annesiyim bugün 6.0 haftam ama kalp atısını duyamadık normal mi sizce varmı benim gibi hala duyamamıs olan 6.haftayı geçipte
ben acile gitmek zorunda kaldığım için doktor kalp atışı var demişti geçen çarşamba 6+6 dedi ben duyamadım hoparlör yoktu belki de diğer gün polikliniğe gittim yine var dediler yarın bakalım yine gideceğim duyarım inşallah ufak olabiliyor bebek geç döllenme vs duyarsın canım inşallah

Duyarsın Allah'ın izniyle❤
Sıkıntı yapma gercekten surekli yasayanda var.Suan stresin sizi ayrica etkiler.Isin icinde olunca oyle kolay olmuyor biliyorum zihnen yoruluyor insan ama en iyi ilaç bol bol iyi dusunmen,her leke sorun degil❤

Ondan sonra gececeği bilsek:KK48:

Ewt canım tşk ederm. Dua edin bana .

Back