bende bugün keseyi gördüm yolk kesesi de oluşmuş, haftaya kalp atışı için tekrar gidecegim . Bende senin gibi kullanıyorum hayırlısı olur hepimiz için canimEvet
cankm bende clexan kullanyrm progestan folik asit aynı sen ne yaptın gittin mi dr a
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende bugün keseyi gördüm yolk kesesi de oluşmuş, haftaya kalp atışı için tekrar gidecegim . Bende senin gibi kullanıyorum hayırlısı olur hepimiz için canimEvet
cankm bende clexan kullanyrm progestan folik asit aynı sen ne yaptın gittin mi dr a
Saol canım sağlıklı hamileliklerYok canım. Herşey yolunda. İçini ferah tut.
Maşallah canım ne güzel ben de lierac kullandım ama çatlamayan yerim kalmadı resmen alt baldırlarıma kadar her yerim çatladı. Cildim hiç elastik değil anneme benzemişim maalesef o da çook çatlamışBe çatlaklar için uzun süre hakiki zeytin yağı sürdüm son ay karnım çok büyüdüğü için lierac kullandım. Olan çatlakların hariç hiç çatlak olmadı.
Canım sen paylaşınca aklıma geldi cidden tost bana da iyi gelmişti hatta bir dönemi kaşarlı domatesli beyaz peynirli tost ve yeşil zeytinle geçirmiştim
Galiba benim testlerde de idrar yolumda enfeksiyon çıkmıştı yarın öğleden sonra idrar kültür testi vericem. Bende ilaç kullandım mı hatırlamıyorum ya@MelbayBelis
Bu idrar enfeksiyonu oglumda da cikmisti ama bende hatirliyorum.
Ilac kullanmismiydim onu hatirlayamiyorum ama.
Bu sefer bir de zeytin yağı dene istersen. Bence şok faydasını görürsün en azından yeni çatlaklar oluşmamış olur. Ama dediğin gibi gerçekten genetik.Maşallah canım ne güzel ben de lierac kullandım ama çatlamayan yerim kalmadı resmen alt baldırlarıma kadar her yerim çatladı. Cildim hiç elastik değil anneme benzemişim maalesef o da çook çatlamış
Hayırlı olsun. İnşallah sağlıkla devam eder gebeliğin. Bat ne zaman geçti mi ? Yoksa erken öğrenenlerden misin :)Ben de geldim, bugün kan testiyle kesinleşti bebişim. İnşallah sağlık mutlulukla gelir kuzularımız
15 şubattı bat 2 gün önce idrar testinden öğrendim bugün de kan testi yaptırdım 545 çıktı sonucum. 10 gün önceden tahmin etmiştim göğüslerimde hassasiyet başlamıştı.çarşamba da doktor randevum var bakalım ne diyecekHayırlı olsun. İnşallah sağlıkla devam eder gebeliğin. Bat ne zaman geçti mi ? Yoksa erken öğrenenlerden misin :)
Çok güzel sabretmişsin. Önceden öğrenenler çok zorlanıyor. Bende de öyle oldu. 2-3 güne görürsün sen keseyi :) süpermiş. Biz 10 güne yakın bekledik.15 şubattı bat 2 gün önce idrar testinden öğrendim bugün de kan testi yaptırdım 545 çıktı sonucum. 10 gün önceden tahmin etmiştim göğüslerimde hassasiyet başlamıştı.çarşamba da doktor randevum var bakalım ne diyecek
BEn de böyle sabırlı bir insan olmayı çok isterdim ama maalesef adetten beş gün önce test yapanlardanım sonra zaman geçmek bilmedi şu an bile çok sabırsızım doğsa da kucağıma alsam diye ne olacak bu sabırsızlığım bilmem :)Çok güzel sabretmişsin. Önceden öğrenenler çok zorlanıyor. Bende de öyle oldu. 2-3 güne görürsün sen keseyi :) süpermiş. Biz 10 güne yakın bekledik.
Bebeğe zarar verecek kadar stres yapma yeter. Zaman bi şekilde geçiyor:)BEn de böyle sabırlı bir insan olmayı çok isterdim ama maalesef adetten beş gün önce test yapanlardanım sonra zaman geçmek bilmedi şu an bile çok sabırsızım doğsa da kucağıma alsam diye ne olacak bu sabırsızlığım bilmem :)
Hoşgeldin hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahBen de geldim, bugün kan testiyle kesinleşti bebişim. İnşallah sağlık mutlulukla gelir kuzularımız
Seni cok iyi anliyorum shu anda. Butun gun yiyorum ve yediklerim gitmesi gereken yerine varmiyor sanki. 5 dk geciyo tekrar acikiyorum. Ben bu kdr cok yeemek yemeyi seven birisi de degilim. shu an gece 11.30 olmus oturmus muz yiyorum aclik hissini bastirsin diye. Buna da shukur, yiyememek daha da kotu. Yeterki bebislerimiz saglikli gelsinler.Ben yine karnimin guruldamasina uyandim.
Yaa eger saglikliysa (insallah), tombik olcak benim minnağım :)
Insan karninin kazinmasina uyanirmi ya cok erken degil mi? Boyle seyler icin.
Bildiginiz midemde davullar caliyor
Çok geçmiş olsun ve hayırlı olsun canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin, hoşgeldin sen baya tecrübelisindir biz de yararlanırız senin tecrübelerinden inşallah Bende geldim bu saat oldu uyuyamadım gece bir üşüme birde baktım adetim bir hafta geçmiş evde test var git yap dedi eşim kopkoyu çift çizgi birde takvime baktım hesapladım ki 24. Gün adet olan ben 30. Gün olmuş tık Yok bu gün çarşıda başım dönünce çok şaşırmıştım demek ondanmış bu arada 9 yaşında bir oğlum 15 aylık bir oğlum daha var ikinciyi çok aradık iki düşükten sonra geldi ve şimdi hiç hesapta yokken 3. Allahım sen çok büyüksün yaş oldu 35 nasıl olacak bizi neler bekliyor bakalım
Tabiki bulanti yok bisi yok buna sukur ama canim yemek yemekde istemiyor yani kendimi ac hissetmiyorumm.Seni cok iyi anliyorum shu anda. Butun gun yiyorum ve yediklerim gitmesi gereken yerine varmiyor sanki. 5 dk geciyo tekrar acikiyorum. Ben bu kdr cok yeemek yemeyi seven birisi de degilim. shu an gece 11.30 olmus oturmus muz yiyorum aclik hissini bastirsin diye. Buna da shukur, yiyememek daha da kotu. Yeterki bebislerimiz saglikli gelsinler.
Saglikla gelsin insAllah.Bende geldim bu saat oldu uyuyamadım gece bir üşüme birde baktım adetim bir hafta geçmiş evde test var git yap dedi eşim kopkoyu çift çizgi birde takvime baktım hesapladım ki 24. Gün adet olan ben 30. Gün olmuş tık Yok bu gün çarşıda başım dönünce çok şaşırmıştım demek ondanmış bu arada 9 yaşında bir oğlum 15 aylık bir oğlum daha var ikinciyi çok aradık iki düşükten sonra geldi ve şimdi hiç hesapta yokken 3. Allahım sen çok büyüksün yaş oldu 35 nasıl olacak bizi neler bekliyor bakalım
Maşallah Allah bağışlasın ne güzel işte Allah yardım ederBende geldim bu saat oldu uyuyamadım gece bir üşüme birde baktım adetim bir hafta geçmiş evde test var git yap dedi eşim kopkoyu çift çizgi birde takvime baktım hesapladım ki 24. Gün adet olan ben 30. Gün olmuş tık Yok bu gün çarşıda başım dönünce çok şaşırmıştım demek ondanmış bu arada 9 yaşında bir oğlum 15 aylık bir oğlum daha var ikinciyi çok aradık iki düşükten sonra geldi ve şimdi hiç hesapta yokken 3. Allahım sen çok büyüksün yaş oldu 35 nasıl olacak bizi neler bekliyor bakalım