How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2018 Ekim Anneleri

Inşallah canim bana da 4.6 mm dedi keseye, sanki küçük mu dedim ama değilmiş gayet normalmiş, stres olmamak lazim
Ah stres hep var bende dr odasında agladım ya kese gözükmzse diye şimdide günler gecsin de bebği göreyim diyorum sag salim

Evet
Evet canım kan pıhtılaşması cıktı ama fazla değil iğne kullnyrm folibol ve progestan kullanıyorum sen kullaniyomusun amin ins burdan yazarım canım
cankm bende clexan kullanyrm progestan folik asit aynı sen ne yaptın gittin mi dr a

Doktorum arkadaşıma 6-7 haftalıkken başla dedi. Bana da öyle diyecek büyük ihtimalle. Anca elastikiyet kazanıyormuş. Karın büyüdükten sonra bir işe yaramazmış. Hindistan cevizi bende kullanıcam da badem yağı tüylenme yapar cesaret edemem. Bi de vazelini duydum o da aklımda.
Vazalini ben kirpik kaş icin kullaniyordum o da tuyleri besler bence.
Ama yapacak bisi yok nemli tutmak lazim.

Kakao yağı bekarken almıştım ama kullanmak çok zor. Benmari usulü eritip kullanılandan diyorsun dimi.
Yok hayır aktarlarda küçük sise halinde satılıyor. Hem de harika kokuyor ben onu kullandım hiç çatlağın olmadi. Tabi benimki sadece öneri çok güzel markaların ürünleri var onları da kullanabilirsin

Akıntıyla birlikte peçeye sildiğinde gelen leke dimi 1-2 damla oluyor. Büyük bi ihtimalle yerleşmeden kalan lekelenme içerde kalmış onlar geliyor. Tamamen kesilene kadar kendini yorma yine de. İstirahat et.

Aynen canım peçeteye sılınce akıntılı ınsallah oyledır cok sagol ıcımı ferahlattın

Yok hayır aktarlarda küçük sise halinde satılıyor. Hem de harika kokuyor ben onu kullandım hiç çatlağın olmadi. Tabi benimki sadece öneri çok güzel markaların ürünleri var onları da kullanabilirsin
Yüksek meblalar verilip alınan o katkılı kremleri kullanmak istemiyorum. Hele ki böyle bir süreçte. Doğal şeylere yönelmek istiyorum. Önerin için teşekkür ederim. İlk fırsatta alacağım.

Günydın canım sen de benim gibi henüz kalp atışı duymayangillerden misin? Ben cumartesi gittiğimde bebeğin ölçülerine bakarak cumadan önce gelmeyin yine göremeyebiliriz demişti inş sen görür ve duyarsın bebişini. Gidersen bilgilendir bizleri de canım olur mu
Yarin gidicem mutlaka bilgilendiririm tatlim :))

Be çatlaklar için uzun süre hakiki zeytin yağı sürdüm son ay karnım çok büyüdüğü için lierac kullandım. Olan çatlakların hariç hiç çatlak olmadı.

Back