• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Bende dün yoktum. Ama yazıları okudum. Senin hiç yorum yapmadığını görünce dedim heralde miğde tümden gitti. Çok geçmiş olsun. O bahsettiğin ilaç için çok iyi diyorlar
Valla hem mide bulantısı hem baş ağrısı çok kötü durumdaydım. Bugün iyi oldum çok şükür ama pek vakit bulup size yetişemiyorum canım :)

Son altı gündür bayağı rahatsız edici derecede. BU ikinci hamileliğim ilkinde 7. Haftada başlamıştı
Ben de seninle ayniyim canim. Ilk bebegim kiz sanirim 7. Haftada falan baslamisti ondan once hic birsey yoktu 12. Haftada da Bitti. Bunda daha 7. Haftata bile girmedim yaklasik 2 haftadir bulanti var kusmuyorum ama cok rahatsiz edici bulanti tiksinme var. insallah 12. Haftada biter ayni sekilde :/

Sizinkinde negatif çıkmış zaten pozitif ciksa bile gebeliği etkiliyen bişey değil merak etmeyin sadece idrarda çıkan enfeksiyon tabiki tedavi edilmesi gereken bir durum kiminde gebelik boyunca görülüyormuş kiminde bol su içerek geciyomus kiminde de ilaçla tedavi mümkün ama şuan benim için çok erken gebelik haftasında sadece bol bol su içmek te fayda var ilaç kullanmam bu dönemde pek normal olmaz doktorumda sunada önermedi zaten gece yatarken 1 bardak ılık suya biraz limon sıkıp balla karıştırıp içicem şifa niyetine limon birebirmis enfeksiyon atılımını bakalim artık
Bakan dahiliye doktoru da bol su ic demisti.
Bilmis gibi (haberim yoktu hamilelikden) idrar, kan(kolestrol,tsh,aclik kan sekeri,glikoz) tahlili yaptirip hepsine baktirmistim.
Digerlerinin hepsi normaldi

Çok zor yaa. Allah kolaylık versin. Annemde 4ncü aylarda 1-2 hafta olmuş hep. Bende de öyle olacak gibi görünüyor. Annem ne yaşadıysa birebir aynısını yaşıyorum. Lekelenme ağrılar belirtiler dahil herşeyi yaşıyorum birebir.
Buna ben de inaniyorum artik
Bazi seyler genetik.
Annem kardesimde de bende de bulanti vs hic bisi yasamamis bende oyleyim.
Biz bebekken sakinmisiz oglumda cok sakindi.
Ben yaglar vs kullandim catlak olustu annemde de catlak var.

Bazi seyler gercekden genetik bence.

Bakan dahiliye doktoru da bol su ic demisti.
Bilmis gibi (haberim yoktu hamilelikden) idrar, kan(kolestrol,tsh,aclik kan sekeri,glikoz) tahlili yaptirip hepsine baktirmistim.
Aynen en iyisi şuanda bol su içmek gerçekten doktorunun içine doğmuş demekki :) benimde diğerleri temiz çok şükür bir tek idrar onuda bir şekilde normala indirmez bakalim nasispe

Bazi seyler genetik.

Ayy o çatlak annemde de var hemde baya derin. O yüzden mümkün olduğunca az çatlakla kurtarmaya çalışcam:)
Önerebileceğin bir marka, yağ vs bişey var mı canım?

Hadi ya 1.23 cm yaziyo simdi baktim peki bu nasol sizce
1.23 olur. Ama mm olarak yazmak istersen 12.3 mm olur. Yolk sac'ı görmen normal 10 dan sonra görülüyor. 15 mm'den sonra da yani 3-4 gün sonra da bebeği görürsünüz büyük ihtimalle.
Okuyunca korktum bu boyutta bir bebek niye görünmüyor diye ama normalmiş :) hatta çok normal :)

Ayy o çatlak annemde de var hemde baya derin. O yüzden mümkün olduğunca az çatlakla kurtarmaya çalışcam:)
Bebe yagi kullanmistim ama ben catladim yinede.
Teyzem hic bisi kullanmadi catlamadi.
Yani catlayacagin varsa catliyorsun sanirim deri elastikiyetiyle alakali olsa gerek.

Ben hindistan cevizi yagi ve badem yagi kullanicam 4. Aydan itibaren.

Bebe yagi kullanmistim ama ben catladim yinede.
Teyzem hic bisi kullanmadi catlamadi.
Yani catlayacagin varsa catliyorsun sanirim deri elastikiyetiyle alakali olsa gerek.

Ben hindistan cevizi yagi ve badem yagi kullanicam 4. Aydan itibaren.
Doktorum arkadaşıma 6-7 haftalıkken başla dedi. Bana da öyle diyecek büyük ihtimalle. Anca elastikiyet kazanıyormuş. Karın büyüdükten sonra bir işe yaramazmış. Hindistan cevizi bende kullanıcam da badem yağı tüylenme yapar cesaret edemem. Bi de vazelini duydum o da aklımda.

1.23 olur. Ama mm olarak yazmak istersen 12.3 mm olur. Yolk sac'ı görmen normal 10 dan sonra görülüyor. 15 mm'den sonra da yani 3-4 gün sonra da bebeği görürsünüz büyük ihtimalle.
Okuyunca korktum bu boyutta bir bebek niye görünmüyor diye ama normalmiş :) hatta çok normal :)
Çok teşekkür ederim bende korktum bian daha önce 2 düşüğün oldu o yzuden

Ben oğlumda ilk aydan son aya kadar kakao yağı kullandım sıfır çatlak :) bu hafta başlayacağım bende sürmeye ;)

Bazi seyler genetik.

Benim annem 8 ay bulantı yaşamış her gün serum bağlanıyormuş filan. Benim hiç bulanmadı oğlanda.

Back