Maşallah hayırlı olsun canımKızlar bende bugün keseyi gördüm yolk kesesi de oluşmuş, haftaya kalp atışı için tekrar gidecegim . Rabbim hepimize sağ salim doğumlar versin kese 1 cm 23mm olmus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah hayırlı olsun canımKızlar bende bugün keseyi gördüm yolk kesesi de oluşmuş, haftaya kalp atışı için tekrar gidecegim . Rabbim hepimize sağ salim doğumlar versin kese 1 cm 23mm olmus
Ben diğerlerinde bukadar kasık ağrısı çekmişmiydim hiç hatırlamıyorum. Offf ne çabuk unutuyorumAynıyız senle nezaman bılanto olcago belırsız kasık ahroso barmbıkac gndr sanco degılde kasık ağrısı bebek buyudugu ıcınmı acaba ebet acım aserıyorum maalesef
Nekaaaa tanıdıkSürekli açımm az önce yemek yedim tekrar açlık hissediyorum
Canım bide biyokimya şeker kolestrol falan olan.haberdar edersin beniGecmis olsun canim ben de yarin yaptircam. Bilgi veririm cikarsa. Tam olarak yaptirdiklarin bunlar mi baska varsa bana listeler misin isteyeyim ben de
Varsa ekran goruntusunu atsana ben bazi testleri yazdim da eksik var mi diyebakicamCanım bide biyokimya şeker kolestrol falan olan.haberdar edersin beni
gözün aydın. yolk kesesi ne oluyor bilmiyorum daKızlar bende bugün keseyi gördüm yolk kesesi de oluşmuş, haftaya kalp atışı için tekrar gidecegim . Rabbim hepimize sağ salim doğumlar versin kese 1 cm 23mm olmus
Hayırlı olsun canım. Ama o ölçüde bi yanlışlık var. 23 mm 2.3 cm demek zaten :) küsüratı kendinden büyük. Ayrıca bu ölçüde bebeği de çok rahat görmeniz lazımdı. Hareketlerini bile izlersiniz hatta.Kızlar bende bugün keseyi gördüm yolk kesesi de oluşmuş, haftaya kalp atışı için tekrar gidecegim . Rabbim hepimize sağ salim doğumlar versin kese 1 cm 23mm olmus
Bebeğin eşi diye bildiğimiz şey. Bebeğin yaşam fonksiyonları için gerekli olan şeyleri üreten bebeğin hemen yanında olan bir kese.gözün aydın. yolk kesesi ne oluyor bilmiyorum da
Bulanti berbat iki likma yiyorsun tuvalete kosuyorsun gece gunduz hic farketmiyor tatlim ins olmaz benim cok fenaYalnız değilsin canım maalesef sürekli bir şeyler yemek istiyorum ve şişiyorum doğal olarak yedikçe. Bulantım olsun diye dua edeceğim neredeyse yoksa kilo konusunda önünü alamayacağım
Kese boyutu çok güzel. 6+2 de bebeği görürsün.Kızlar merhaba. Bugun kontrole gttım 5+3 deyız. Kesemiz 9 mm cıktı acık kahve akıntılarım oluyo doktor ilac yazdı yarın eczaneden alacağım. Varmı akıntısı olan boyle
Aşermediğim için oğlumda çok kilo almıştım. Sanırım bunda da aynı şekilde alıcam. Miğdem bulanıyor ama çok az. Bastırsın diye yiyorum birde. Miğde bulantısı zor, iştah açıklığı da zorYalnız değilsin canım maalesef sürekli bir şeyler yemek istiyorum ve şişiyorum doğal olarak yedikçe. Bulantım olsun diye dua edeceğim neredeyse yoksa kilo konusunda önünü alamayacağım
Kese boyutu çok güzel. 6+2 de bebeği görürsün.
Bende başlarda oldu 4-5 gün sonra geçti. Progestan mı yazdı doktor ?
Gittikçe kötüleşiyorum. Allah yardımcımız olsunHayırlı olsun canım ben varım bende çok kötüyüm aynı şekil 6 hafta 4 günlük ama 1 haftayı geçik süredir var çok erken başladı ne yapacağımı bende şaşırmış durumdayım Allah yardımcımız olsun
Sizinkinde negatif çıkmış zaten pozitif ciksa bile gebeliği etkiliyen bişey değil merak etmeyin sadece idrarda çıkan enfeksiyon tabiki tedavi edilmesi gereken bir durum kiminde gebelik boyunca görülüyormuş kiminde bol su içerek geciyomus kiminde de ilaçla tedavi mümkün ama şuan benim için çok erken gebelik haftasında sadece bol bol su içmek te fayda var ilaç kullanmam bu dönemde pek normal olmaz doktorumda sunada önermedi zaten gece yatarken 1 bardak ılık suya biraz limon sıkıp balla karıştırıp içicem şifa niyetine limon birebirmis enfeksiyon atılımını bakalim artıkYa siz simdi lokosit yazinca aklima geldi.
Ben ayin 2sinde idrar ve kan tahlili yaptirmistim gebelikden haberim yoktu genel bir tahlil vermistim.
Lokosit ne anlama geliyor bilmiyorum ama 3+ negatif yaziyor bende.
Ozaman doktor kan tahlillerin falan genel olarak iyi ama bi kadin dogumcuylada gorusmelisin demisti.
Bende kagitlarima baktim simdi gebeligi etkeyen bisimidir bu pek anlamamda.
Akıntıyla birlikte peçeye sildiğinde gelen leke dimi 1-2 damla oluyor. Büyük bi ihtimalle yerleşmeden kalan lekelenme içerde kalmış onlar geliyor. Tamamen kesilene kadar kendini yorma yine de. İstirahat et.Sagol canım. Bılmıyorum sanıyorum kı oyle yazdı eczaneden alamadım sadece recete numarası yazyor kagtta ılgılenmedı doktor bır de ozel olacak. Leke korkuttu yanı benı agrım sızım yok maşallah. dun aksam lekem geldı bır de bu aksam geldı ( cok az ama
Son altı gündür bayağı rahatsız edici derecede. BU ikinci hamileliğim ilkinde 7. Haftada başlamıştıbende yok çok şükür inşallahta olmaz. kaçıncı haftada başladı mide bulantıları. 5+1'im ben. olsaydı başlardı heralde. hiç gelemem mide bulantısına inşallah olmaz yaa
Çok zor yaa. Allah kolaylık versin. Annemde 4ncü aylarda 1-2 hafta olmuş hep. Bende de öyle olacak gibi görünüyor. Annem ne yaşadıysa birebir aynısını yaşıyorum. Lekelenme ağrılar belirtiler dahil herşeyi yaşıyorum birebir.Son altı gündür bayağı rahatsız edici derecede. BU ikinci hamileliğim ilkinde 7. Haftada başlamıştı