• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Kese boyu soran arkadaşlar vardı. Belki yardımcı olur. 23 Aralık SAT, 16 aralıkta kan verdim 49, 18 aralıkta 100 çıktı beta hcg, 02.02.2018 ilk muayene tam 6 haftalıktı, bebeğin kalp atışını gördüm sesi duyamadım. 1.27 cm kese ölçüldü, 0.216 cm bebek 2.Muayene 14.02.2018 7+5 haftalık bebek 1.44 cm ölçüldü. Keseyi anlıyamadım 3.9/12.3 cm yazıyor o mu bilemedim. 2.de farklı Dr a gittim verdiği kağıtta çözemedim.

Aynıyız senle nezaman bılanto olcago belırsız kasık ahroso barmbıkac gndr sanco degılde kasık ağrısı bebek buyudugu ıcınmı acaba ebet acım aserıyorum maalesef
Ben diğerlerinde bukadar kasık ağrısı çekmişmiydim hiç hatırlamıyorum. Offf ne çabuk unutuyorum

Kızlar merhaba. Bugun kontrole gttım 5+3 deyız. Kesemiz 9 mm cıktı acık kahve akıntılarım oluyo doktor ilac yazdı yarın eczaneden alacağım. Varmı akıntısı olan boyle

Kızlar bende bugün keseyi gördüm yolk kesesi de oluşmuş, haftaya kalp atışı için tekrar gidecegim . Rabbim hepimize sağ salim doğumlar versin kese 1 cm 23mm olmus :-)
Hayırlı olsun canım. Ama o ölçüde bi yanlışlık var. 23 mm 2.3 cm demek zaten :) küsüratı kendinden büyük. Ayrıca bu ölçüde bebeği de çok rahat görmeniz lazımdı. Hareketlerini bile izlersiniz hatta.

Yalnız değilsin canım maalesef sürekli bir şeyler yemek istiyorum ve şişiyorum doğal olarak yedikçe. Bulantım olsun diye dua edeceğim neredeyse yoksa kilo konusunda önünü alamayacağım:KK43:
Bulanti berbat iki likma yiyorsun tuvalete kosuyorsun gece gunduz hic farketmiyor tatlim ins olmaz benim cok fena

Kızlar merhaba. Bugun kontrole gttım 5+3 deyız. Kesemiz 9 mm cıktı acık kahve akıntılarım oluyo doktor ilac yazdı yarın eczaneden alacağım. Varmı akıntısı olan boyle
Kese boyutu çok güzel. 6+2 de bebeği görürsün.
Bende başlarda oldu 4-5 gün sonra geçti. Progestan mı yazdı doktor ?

Yalnız değilsin canım maalesef sürekli bir şeyler yemek istiyorum ve şişiyorum doğal olarak yedikçe. Bulantım olsun diye dua edeceğim neredeyse yoksa kilo konusunda önünü alamayacağım:KK43:
Aşermediğim için oğlumda çok kilo almıştım. Sanırım bunda da aynı şekilde alıcam. Miğdem bulanıyor ama çok az. Bastırsın diye yiyorum birde. Miğde bulantısı zor, iştah açıklığı da zor

Kese boyutu çok güzel. 6+2 de bebeği görürsün.
Bende başlarda oldu 4-5 gün sonra geçti. Progestan mı yazdı doktor ?

Sagol canım. Bılmıyorum sanıyorum kı oyle yazdı eczaneden alamadım sadece recete numarası yazyor kagtta ılgılenmedı doktor bır de ozel olacak. Leke korkuttu yanı benı agrım sızım yok maşallah. dun aksam lekem geldı bır de bu aksam geldı :(( cok az ama

Ya siz simdi lokosit yazinca aklima geldi.
Ben ayin 2sinde idrar ve kan tahlili yaptirmistim gebelikden haberim yoktu genel bir tahlil vermistim.
Lokosit ne anlama geliyor bilmiyorum ama 3+ negatif yaziyor bende.
Ozaman doktor kan tahlillerin falan genel olarak iyi ama bi kadin dogumcuylada gorusmelisin demisti.
Bende kagitlarima baktim simdi gebeligi etkeyen bisimidir bu pek anlamamda.
Sizinkinde negatif çıkmış zaten pozitif ciksa bile gebeliği etkiliyen bişey değil merak etmeyin sadece idrarda çıkan enfeksiyon tabiki tedavi edilmesi gereken bir durum kiminde gebelik boyunca görülüyormuş kiminde bol su içerek geciyomus kiminde de ilaçla tedavi mümkün ama şuan benim için çok erken gebelik haftasında sadece bol bol su içmek te fayda var ilaç kullanmam bu dönemde pek normal olmaz doktorumda sunada önermedi zaten gece yatarken 1 bardak ılık suya biraz limon sıkıp balla karıştırıp içicem şifa niyetine limon birebirmis enfeksiyon atılımını bakalim artık

Sagol canım. Bılmıyorum sanıyorum kı oyle yazdı eczaneden alamadım sadece recete numarası yazyor kagtta ılgılenmedı doktor bır de ozel olacak. Leke korkuttu yanı benı agrım sızım yok maşallah. dun aksam lekem geldı bır de bu aksam geldı :KK43:( cok az ama
Akıntıyla birlikte peçeye sildiğinde gelen leke dimi 1-2 damla oluyor. Büyük bi ihtimalle yerleşmeden kalan lekelenme içerde kalmış onlar geliyor. Tamamen kesilene kadar kendini yorma yine de. İstirahat et.

Son altı gündür bayağı rahatsız edici derecede. BU ikinci hamileliğim ilkinde 7. Haftada başlamıştı
Çok zor yaa. Allah kolaylık versin. Annemde 4ncü aylarda 1-2 hafta olmuş hep. Bende de öyle olacak gibi görünüyor. Annem ne yaşadıysa birebir aynısını yaşıyorum. Lekelenme ağrılar belirtiler dahil herşeyi yaşıyorum birebir.

Back