• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Benim 4+6'de 2600. İkiz olma ihtimali yok sanırım. Hem çok istiyordum hem çok korkuyordum. Keseyi de gördüm sonradan değişmez di mi sonuç. Bu arada kese 5mm idi 3 gün önce.
Hayirlisi olsun saglikla dogsunlarda tek ikiz hic onemli degil allah gonlune gore versin 5 te tek kese vardi 6 da iki kese 7 de iki kalp atisi cikti biri cok iyi gelismis digeri onun yarisi kadar dedi dr

Hayirlisi olsun saglikla dogsunlarda tek ikiz hic onemli degil allah gonlune gore versin 5 te tek kese vardi 6 da iki kese 7 de iki kalp atisi cikti biri cok iyi gelismis digeri onun yarisi kadar dedi dr
Öyle tabi önce sağlık. Doktorum değerin çok katlıyor dedi ama ikiz olabilir demedi heralde heyecanlandırmamak için.
Rabbim gönlüne göre versin. Sağlıkla devam etsin inşallah gebeliğin.

Hamileliğin bu kadar zor olduğunu tahmin etmezdim ya benim resmen kanım iligim çekildi elimi kaldıracak halim yok midem zAten kötü, kusuyorum. Allah yardimcimiz olsun.

Evde test yaptım adetime 5 gün kala kanda test verdim bir gün sonra 19.65 çıktı çok düşük çıktı :110::110:
Ben de evde test yapıyorum kan vermeye gitmedim bunlar bugün az önce yaptım ilk idrar değiller 3 gün önce öğrendim zaten.

Eklentiler

• 80172779-461C-4670-8569-71FDFA487306.jpeg
    80172779-461C-4670-8569-71FDFA487306.jpeg
    24,5 KB · Görüntüleme: 34
Kızlar birşey rica edeceğim
Herkesin hayatında yaşadığı kotu seyler vardır kaybınız vardır kürtaj vardır benim gibi yıllarca uğraşan kaybeden vardır
Ya rica ediyorum her gönderi de kimyasal düşük kürtaj... yazmayalım lütfen. Moralden çok can sıkıcı oluyor. Sayfaya giriyorum ne yazacağım bilmiyorum ha doktora gideriz Allah korusun kötü bişey der konuşuruz o ayrı ama geçmişi bi unutun ya. Sizin bu geçmişteki kötü durumları okudukça kendi yaşadıklarım aklıma geliyor. Yeni bir sayfa açmaya çalışıyorum korkmak istemiyorum sakince hamilelik geçirmek istiyorum. Sizler de öyle yapın önümüze bakalim dua edelim herşey iyi olsun insaallah
Kesinlikle katılıyorum sana ben girmemeye çalışıyorum resmen siteye yakın da da üyeliğimi iptal edicem açıkcası

Bekleyecez dedi artışa bakacak 2 gün sonra 40 olması gerekiyomuş en az
Ben de senin değerlerindeyken 3 farklı doktor kimyasal dedi ama öyle çıkmadı çok şükür. Artar inşallah. Kimyasal derlerse sıkma canını. He hee de geç.

Son düzenleme:
Canım sat 10 ocak keseye göre belirledi doktor gelişimin e göre yakalar hafatsini şimdilik kese gelişimine göre takip edicez dedi
Canım bnm de 0.46 cm cıktı kese ama bana 5+1 günlük dedi anlamadım aramızda fark yok ama sana farklı hafta hesabı yapmış doktor

Kesinlikle katılıyorum sana ben girmemeye çalışıyorum resmen siteye yakın da da üyeliğimi iptal edicem açıkcası
Aynı şeyleri ben de düşünüyorum ve artık fazla girmemeye çalışıyorum internette arayıp bulabileceğimiz hamilelikle ilgili sıradan şeyler bile öyle mi böyle mi diye soruluyor ekstrem durumlarda arkadaşlar telaş yapıyor. Birazcık daha sakin kalmaya çalışarak yazmayı deneyelim lütfen arkadaşlar

Al benden de o kadar canim dün takmayin diye soyluyordum burda bir arkadasa simdi diyorum benim niye midem bulanmiyor dün mide bulantisiyla ilgili biri bişey yazmisti takmisim demekki dediginiz gibi çok sık girmemek lazım doktorlarda kiziyor zaten burdan öğrendiklerimizi sorunca birde ne kadar okursak okuyalım takdir ilahi büyükler der ya yiyecek ekmegi alacağı nefes varsa kimse engel olamaz Allah herkese sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin

Back