- 7 Nisan 2016
- 750
- 783
- 53
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pazartesi 189Canim son hcg sonucun kacti ? Ona gore yorum yapayim kese icin sana
Bende bekarlıktan da var yaa. Aklımda olsun canım çok sağol. Kakaolu vazelini çok metediyorlar ama tüylenmeden korkuyorum onda da. Bi de karartıyormuş.Hayrli olsun canim. Catlak icin nemli tutmak onemli. Bu arada ben karnima onem verirken p*poda olustu catlak. Aklinda bulunsun:))
Benimde dün oldu. Arabadaydım ve araba duruyordu sanki bi arkaya bi öne gitmiş gibi oldu. Gözüm karardı bi anhala devam ediyor baş dönmem kalkıp kahvaltı yapamıyorum
Progestan mı kullanıyorsun?hala devam ediyor baş dönmem kalkıp kahvaltı yapamıyorum
İyiyim çok şükür canım sen nasılsın? Karşılaştık burda :)Canim selam nasilsinnnn? Ben de idrarda ogrendim yarin kana gidicem. Yakin oldu tarihlerimiz. İnsallah bu defa benimle kalir bebegim. Bu arada bazi doktorlar 2 haftaya cagiriyo benim doktor 1 hafta sonra gel diyodu 10 gune falan gidebilirsin bence.
Yok canim erken degil. Yarin gorunur kesen. Guzel haberlerini bekliyorum.Pazartesi 189
çarşamba 613
Aynen karsilastik. İyi oldu. Yok canim erken ogrenmedim. Bakalim yarin beta kac cikcak. Cuma pozitifi gordum yarin kan vercem.İyiyim çok şükür canım sen nasılsın? Karşılaştık burda :)
İnşallah canım. Bat'a kaç gün var. Erken öğrenmemişsindir inşallah çok zor geçiyor bat'a kadar olan süreç.
Sanırım dediğini yapıcam öyle 2 hafta bekleyemem ben.
Hadi bakalım. İyi haberlerini bekliyoruz. Yüksek çıkar inşallah. Yoksa kimyasal deyip insanın moralini bozuyor gıcıklar :)Yok canim erken degil. Yarin gorunur kesen. Guzel haberlerini bekliyorum.
Aynen karsilastik. İyi oldu. Yok canim erken ogrenmedim. Bakalim yarin beta kac cikcak. Cuma pozitifi gordum yarin kan vercem.
Soyle bi 500 gorsem keske keseye az kalmis olurHadi bakalım. İyi haberlerini bekliyoruz. Yüksek çıkar inşallah. Yoksa kimyasal deyip insanın moralini bozuyor gıcıklar :)
Kalp atışları ne zaman duyulur Allah izin verirseYok canim erken degil. Yarin gorunur kesen. Guzel haberlerini bekliyorum.
Aynen karsilastik. İyi oldu. Yok canim erken ogrenmedim. Bakalim yarin beta kac cikcak. Cuma pozitifi gordum yarin kan vercem.
Doktorlar genelde keseden 1 hafta 10gun veya 2 hafta sonra cagiriyorKalp atışları ne zaman duyulur Allah izin verirse
Kızlar bu arada biz dr kontrolüne gittik bugün ve gün içinde de gittiğimiz yerde gezindik falan tam dönüş yoluna geçmiştik ki küçük çapta bir kaza yaptık bir köpeğe çarptık çok üzgünümarabada da maddi hasar oluştu ben de nefesimi baya tutmuşum kötü oldum birden. Karnıma da o sırada ağrılar girdi direk bebeğe bir şey olmuş mudur diye düşündüm. endişeliyim biraz
kizlar suan 6+4üm son adet tarihime gore.
cok hafif kahverengi akinti oldu bugün. ama sulu bi akinti degil oyle kuru leke leke.
normal mi bu
Hamile pantolonu giymek icin erkenmi pantolonlarim karnimi aşırı sıkmaya basladi :)
Kizlar 4 ocakta kimyasal gebelik geçirmiştim.Bu ay adet olmadim 10 gun den fazla oldu geciktim ama yine geçen ay ki gibi olur diye en azindan keseyi görmek istiyorum.Onceki hamilelikte 10 gun gecikmis kan testi yaptırıp hcg 250 küsür cikmisti.
10 gun sonrada kanamam basladi.
Bu hafta eczaneden test aldim cift cizgi cikti ara sira kasık agrim oluyor haftaya dr gidicem insallah bende hamileyimdir eger saglikli bir şekilde devam ederse hersey ekim annesi olacagim bende
Kızlar bu arada benim kese dün 4+2 de 0.44cm yazıyor haftaya tekrar kontrol var 1 haftada kese de yükselme takip eden oldumu kaç kat artması lazım beta gibi 2 3 katimi yoksa daha mı farkli
Selam kızlar. Uzaktan sizin yaşantılarınıza ortak oldum , aklımdakilere cevap oldunuz . Hatta hüngür hüngür ağlarken sizin yorumlarınızla teselli buldum. İlk hamileliğim.( 5+4) Dr. Karın ultrasonda kese görmedi hemen dış gebelik olabilir diye vajinal yolla kontrol eti. Keseyi gördü fakat Yine de net bişey demedi. Bir hafta sonra tekrar gel dedi. Korkuyorum
Kizlar bol bol su icmek gerektigini biliyorum ama benim su icince midem bulaniyor. Bi kac gundur dogru duzgun su icemiyorum
Cnm benimki 4+3 te 2900 lerdeydi bende suphelendim ve ikiz cikti ins seninkide oyledir 6-7 haftada ultrasonda belli oluyorBeta normal görünüyor canım ikizde çok fazla çıkıyormuş
1/4 ü bile cok demişti dr um. 1/4 1250mcg ediyor zatenkızlar gittiğim tüm doktorların ortak fikri folbiolun folik asit miktarı çok çok fazla onu kullanma diye uyardılar. 400mcg folik asit barındıran markaları kullanmamız gerekiyormuş. Lütfen siz de ona dikkat edin evinizde folbiol varsa yarısını kırıp için en azından. Sizi de uyarmak istedim
Bat geçmeden biraz zor o değerler :) ama merak etme. Ben 110 çıktıktan 6 gün sonra 2500lerde gördüm keseyi. Çok hızlı yükseliyor katlaya katlaya gittiği için.Soyle bi 500 gorsem keske keseye az kalmis olur
Canım ben de dün 6+1de duyamadım biz de gördük. Bebişinin boyutlarını soyledi mi drKızlar selam, bugün bebişin kalp atışını duyamadık ama gördük. Karından baktı doktor. 6+2deyim. Darısı bekleyen herkesin başına inşallah :)
6 gunde 110 dan 2500 e nasil cikmis ya masallah. Benim bat gecti zaten cumaydi. Bakalim ne cikacak.Bat geçmeden biraz zor o değerler :) ama merak etme. Ben 110 çıktıktan 6 gün sonra 2500lerde gördüm keseyi. Çok hızlı yükseliyor katlaya katlaya gittiği için.
Benim 4+6'de 2600. İkiz olma ihtimali yok sanırım. Hem çok istiyordum hem çok korkuyordum. Keseyi de gördüm sonradan değişmez di mi sonuç. Bu arada kese 5mm idi 3 gün önce.Cnm benimki 4+3 te 2900 lerdeydi bende suphelendim ve ikiz cikti ins seninkide oyledir 6-7 haftada ultrasonda belli oluyor
4-5 kat arttı benim hep 2 kat artmadı hiç.6 gunde 110 dan 2500 e nasil cikmis ya masallah. Benim bat gecti zaten cumaydi. Bakalim ne cikacak.