- 22 Ekim 2017
- 577
- 450
- 53
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pazartesi doktor gidecem canım hiç test yamadım başkaAma genelde gun asiri artisa bakiyorlar. Sen ondan sonra hic yaptirmadin mi
Canim selam nasilsinnnn? Ben de idrarda ogrendim yarin kana gidicem. Yakin oldu tarihlerimiz. İnsallah bu defa benimle kalir bebegim. Bu arada bazi doktorlar 2 haftaya cagiriyo benim doktor 1 hafta sonra gel diyodu 10 gune falan gidebilirsin bence.Merhaba kızlar. Bende ekimde doğum yapıcam Allah nasip kısmet ederse. 5+1'im şu anda. Perşembe günü keseyi gördük. 2 hafta sonra kalp atışı için gel dedi doktor ama çok değil mi yaa. Daha erken gitsem duyamaz mıyım? 6ncı haftalarda duyuluyor diye okudum her yerde.
Bi de çatlak oluşmaması için şimdiden tedbir almaya başlayanınız var mı? Yoksa daha erken mi.
Bende biraz kansızlık çıktı aynı şeyleri ben de yaşıyorum gözlerim de kararıyor elim ayağım tutmuyor. Öyle bir durumda hemen bulunduğun yere oturman ya da gidebilirsen yatman gerekiyorgünaydın kızlar bu sabah lavaboya gitmek için kaşktığımda başım öyle bir döndü ki kapı duvar tutmasam düşücem hemen yatağa yattım bi terleme ardından üşüme geldi böyle olan varmı normal midir bu?
Günaydın evet benimse oluyor arada normal yani bunlar korkma baş dönmesi ani kalkmalarda oluyor bende bazen çok üşüyorum sonra birden terleiyorumgünaydın kızlar bu sabah lavaboya gitmek için kaşktığımda başım öyle bir döndü ki kapı duvar tutmasam düşücem hemen yatağa yattım bi terleme ardından üşüme geldi böyle olan varmı normal midir bu?
Benimde iki gun once basim donup duruyordu ama dusecek kadar deyilgünaydın kızlar bu sabah lavaboya gitmek için kaşktığımda başım öyle bir döndü ki kapı duvar tutmasam düşücem hemen yatağa yattım bi terleme ardından üşüme geldi böyle olan varmı normal midir bu?
Benim 16 ocak ben de baktirmadim. Pazartesi gidicemm
Ahh ahh ilk gebeliğimde aynı senin gibiydim birebir Uzaktan anne yorumları okur, hamilelik belirtilerine bakardım. Adetim gecikip test yapardım akşamına adet görürdüm ama yok yok 2,5 sene olmadı. Sonra geciktim kan testi verdim e 2 gün sonra bidaha artış güzel 2 katından fazla 1500lerde değer. Karından baktı kese yok. Dış gebelik ? Yazdı kağıda. 2 haftaya gel dedi. 1 hafta dayanabildim Özele gittim vajinal baktı gördü hatta kalp atışını bile gördü ama dinlenemiştik. Sonra feraha erdik şimdi uyuyo yan odamda horul horul 13 aylık oldu bile İçini ferah tut dua et iyi düşün korkma. Allah verdi ya şimdi onun keyfini sür.
Ben de zor dayaniyorum valla evde idrar testleri var bitireyim diye yapip duruyorumDayanabilirsem ben de şrşamba gişeyim diyorum.
Ilk kontrol kese için zaten dimiDayanabilirsem ben de şrşamba gişeyim diyorum.
Canim son hcg sonucun kacti ? Ona gore yorum yapayim kese icin sanaIlk kontrol kese için zaten dimi
Benimde çarşamba kontrolum sanirim doktorumu aramadim yarin konuscam
Tam 6.haftada oluyorum erken değil herhalde
Canim cok zor.Benim de ilkinde oyleydi 11. Haftada azaldi 12 de bitti.Bebegin gelisimi de gayet iyiydi.Korkma.Hic yiyememeye devam edersen doktora tekrar git.Serumla falan tedavi ediyorlar.Bulantılarım şiddetli başladı maalesef hanımlar oysa bu haftaya kadar hiçbir şeyim yoktu iştah tamamen kesildi zorlayıp iki lokma yiyince de gidip çıkarır oldum 12. Haftaya kadar dayan sonra geçer diyorlar tek umudum bu şimdi. Bebeğim vitaminsiz kalacak diye korkuyorum kendim de zayıfım zaten
Beta normal görünüyor canım ikizde çok fazla çıkıyormuşAcil cevap verirmisiniz 5 haftalık hamileyim az önce beta baktırdım 7550 cikti ikiz olma ihtimali var mi yumurtlama gec olmustu
geçmiş olsun sanada normal midir bu yani?Bende biraz kansızlık çıktı aynı şeyleri ben de yaşıyorum gözlerim de kararıyor elim ayağım tutmuyor. Öyle bir durumda hemen bulunduğun yere oturman ya da gidebilirsen yatman gerekiyor
Canım adet tarihine göre mi belirlendi 4 hafta yoksa keseye göre mi bnm de kesem o boyutlardaKızlar bu arada benim kese dün 4+2 de 0.44cm yazıyor haftaya tekrar kontrol var 1 haftada kese de yükselme takip eden oldumu kaç kat artması lazım beta gibi 2 3 katimi yoksa daha mı farkli