• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Arkadaslar Rabbim korusun bebeklerimizi öyle başlarına .Bişey gelse tak diye ne mide bulantısı kesiliyor nede göğüs ağrısı bu durumlarda yavaş yavaş belirti çekiliyor vücuttan.şuan si evham yaptığınız için bişey hissetmiyorsnz anı yaşayın tadını çıkarın oranızı buranızı kurcakamayın bırakın rahat nefes alsın miniklerimi z stres yok:KK49:

Arkadaslar Rabbim korusun bebeklerimizi öyle başlarına .Bişey gelse tak diye ne mide bulantısı kesiliyor nede göğüs ağrısı bu durumlarda yavaş yavaş belirti çekiliyor vücuttan.şuan si evham yaptığınız için bişey hissetmiyorsnz anı yaşayın tadını çıkarın oranızı buranızı kurcakamayın bırakın rahat nefes alsın miniklerimi z stres yok:KK49:
Evet ben hic dikkat etmezdim ama burda gogus agrisi birden kesilir vs yazılımca ondan evham yaptim sanirim hemde planli olmayan bi hamilelik rabbim onu rahme koyunca artik istenmesede isteniyomus

Evet ben hic dikkat etmezdim ama burda gogus agrisi birden kesilir vs yazılımca ondan evham yaptim sanirim hemde planli olmayan bi hamilelik rabbim onu rahme koyunca artik istenmesede isteniyomus
Bende onu düşündüm ama demedim bişey baya küçük yaşın. Ama erken annelik güzel bişey tabi. İnşallah sonuna kadar sağlıkla devam eden bir gebeliğin olur.

Buraya bende dusuk hikayemi yazdigimdan uzerime alindim.
Ben haziran annelerindeydim ozaman.
Orada okuyarak ogrendim.
Bunu bize veren Allah alan Allah.

O anlari yasayanlardan da neler oldugunu anladim kendimde iyiki yazmislar iyiki okumusum bilmiyordum.
Basima gelmemisti.
Ogrendim.

Ne sacma yazmayin demek.

Iyi Allah korusun risk olanda yazmasin.
Degeri dusuk olanda yazmasin.
Yuksek olanda yazmasin
Sizce risk var mi falanda diyede sormasin ozaman kimse.

Allah herkesin kucagina almayi nasip etsin yavrusunu.

Ama ben yazmicam artik

Sevgiler...

Geçen sene kimyasal gebelik geçirdiğimde bütün belirtilerim vardı şuan tam 1 sene sonra yine Allah’ıma şükür gebe kaldım ve o belirtilerimden eser yok farklı farklı olabiliyor ve herkes farklı yaşıyor bünyeye göre o yüzden güç düşünmeyin kızlar ...
Ayrıca acil doktorları ruh hastası it gibi davranıyorlar resmen kaile almayın kendi doktorunuzdan başkasına da güvenmeyin bence ben 14 şubatta hamile olduğumu öğrendim ve doktorum haftaya Perşembe’ye randevü verdi görebilmek adına kendinizde dinlemeyin bol bol tadını çıkaralım hep beraber allah hepimize sonuna kadar güzel günlerde yürümeyi bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin :))))

Cbm maşaşşah sana cidden cidden maşallah dünyanın tadı yemekmiş:KK43:ben sadece muz yiyebiliyorum aşırı bulantım var su içemiyorum en çok ona üzülüuorım. İşkembe filan nerdeeee,keşke bende yesem yemeye devam et keyfine bak
Valla kuzum yiyorum yemesine de kac kiloyla biter bu hamilelik onun derdindeyim :))))

Buraya bende dusuk hikayemi yazdigimdan uzerime alindim.
Ben haziran annelerindeydim ozaman.
Orada okuyarak ogrendim.
Bunu bize veren Allah alan Allah.

O anlari yasayanlardan da neler oldugunu anladim kendimde iyiki yazmislar iyiki okumusum bilmiyordum.
Basima gelmemisti.
Ogrendim.

Ne sacma yazmayin demek.

Iyi Allah korusun risk olanda yazmasin.
Degeri dusuk olanda yazmasin.
Yuksek olanda yazmasin
Sizce risk var mi falanda diyede sormasin ozaman kimse.

Allah herkesin kucagina almayi nasip etsin yavrusunu.

Ama ben yazmicam artik

Sevgiler...
Bence herşey dozunda olmalı. İyilik timsali gibi hiç kötü birşey olmuyormuş bu dünyada gibi konuşmakta iyi değil. Hep aklına kötü şeyler getirmekte iyi değil. Ama tedbirli olmak adına yaşadıklarından örnekler vermek güzel bence. Bunu yazan biri başkaları da benim gibi üzülmesin bilinçli olsun diye yazıyordur. Burda ki kimsenin art niyetli bişey yapacağına inanmıyorum. Hepimiz yaşadığımız şeyleri ve duygularımızı paylaşıyoruz. Yoksa bu site ne işe yarar?
Ama şuna bende karşıyım ciddi bir durum olmadığı sürece ufak bişeyde hemen koş acile ilaç al bilmem ne diye abartarak konuşulmamalı. Zaten stresli bir süreçteyiz mümkün olduğunca panik yapmadan destek olalım birbirimize.

Bence herşey dozunda olmalı. İyilik timsali gibi hiç kötü birşey olmuyormuş bu dünyada gibi konuşmakta iyi değil. Hep aklına kötü şeyler getirmekte iyi değil. Ama tedbirli olmak adına yaşadıklarından örnekler vermek güzel bence. Bunu yazan biri başkaları da benim gibi üzülmesin bilinçli olsun diye yazıyordur. Burda ki kimsenin art niyetli bişey yapacağına inanmıyorum. Hepimiz yaşadığımız şeyleri ve duygularımızı paylaşıyoruz. Yoksa bu site ne işe yarar?
Ama şuna bende karşıyım ciddi bir durum olmadığı sürece ufak bişeyde hemen koş acile ilaç al bilmem ne diye abartarak konuşulmamalı. Zaten stresli bir süreçteyiz mümkün olduğunca panik yapmadan destek olalım birbirimize.
Katiliyorum canim.

Yukarida bir bayan daha kimyasal gebelik gecirdigini yazmi
Nolcak peki?
Onadami cemkirilcek?
Bence birilerine yazmayin demek yerine hassas olan yazmasin ozaman.

Bu arada kimseye "yazma" demek kimseninde haddine diil.

Herkese acik bir platform burasi

Gebelik geregi herkesin hormonlari yeterince tavan zaten.

Bende katılıyorum size burası bir platform herkes bildiğini yazmalı bence herkes yaşadıklarını yazıyor bu çok normal bunlardan etkilenmemek gerekir sonuçta olacağı varsa zaten oluyor birisi bir soru aordğunda bildiğimiz cevap kötüyse veremeyeceksek ne anlamı varki neden buradayız ?cevabını bilsekte üzülmesin diye yok bişey üzme kendini demekte saçma geliyor bana açıkçası herkes bildiğini paylaşmalıdır ona göre önlemimizi alırız bizlerde ama şuda varki bazı şeylerde kişiden kişiye değişir her söylenene üzülüp streste yapmayalım zaten birkaç hafta sonra herkesinkafası rahatlayacak belirsizlik var hepimizde şuan oyüzden sanırım herşeyin hayırlısı hepimiz için

Bende katılıyorum size burası bir platform herkes bildiğini yazmalı bence herkes yaşadıklarını yazıyor bu çok normal bunlardan etkilenmemek gerekir diye sonuçta olacağı varsa zaten oluyor birisi bir soru aordğunda bildiğimiz cevap kötüyse veremeyeceksek ne anlamı varki neden buradayız ?cevabını bilsekte üzülmesin diye yok bişey üzme kendini demekte saçma geliyor bana açıkçası herkes bildiğini paylaşmalıdır ona göre önlemimizi alırız bizlerde ama şuda varki bazı şeylerde kişiden kişiye değişir her söylenene üzülüp streste yapmayalım zaten birkaç hafta sonra herkesinkafası rahatlayacak belirsizlik var hepimizde şuan oyüzden sanırım herşeyin hayırlısı hepimiz için
Canim cok haklisin.

Ama bizler dusuk yapmak istemedik ki kim ister.
Rabbim herkesin bebegini korusun insAllah.
Ama kanama onemlidir hamililikde tabiki burda bizim yazdiklarimizla diil doktorla birebir irtibatda olunmasi gerekir.

Şu yazilabilir anlarim "kizlar moralinizi bozmayin dusuklerinizden bahsedip Allah korusun bir daha gostermesin" denir ben anlarim bunu.
Iyi niyetdir bu.

Benim uzulmemem icindir.

Ama diyen kendini dusunup gormek duymak bilmek istemedigi icin yazdi bariz.

Ben merakdan takip edicem sadece topigi.

Yukarida bir bayan daha kimyasal gebelik gecirdigini yazmi
Nolcak peki?
Onadami cemkirilcek?
Bence birilerine yazmayin demek yerine hassas olan yazmasin ozaman.

Bu arada kimseye "yazma" demek kimseninde haddine diil.

Herkese acik bir platform burasi

Gebelik geregi herkesin hormonlari yeterince tavan zaten.
Hassas olan girmesin okumasın bencede. Ben şahsen duymak istiyorum. Tedbirli olmak istiyorum. Doktor bişey söyleyince ama böyle de olabilir mi demek istiyorum. Ben bana kimyasal dediklerinde bi topik hariç başka yere girmedim. Etkilendim çünkü o süreçte. Şöyle yazın böyle yazmayın demek, ya da iyi bişey söylemeyeceksen sus demek çok gereksiz. Evet etkileniyoruz zaman zaman. Acaba diye aklımıza şüpheler düşüyor ama kim etkileniyorsa kendini soyutlasın herşey yolunda gidene kadar. Ya da girsin ama kimseyi yargılamasın.
Ben gebeliği besbelli olmayan birine yine de olur diye umut verenlere de kızdım. Ya da gebelik olabilecek birine besbelli gebelik yok adet olmayı bekle söktürücü iç diyenlere de kızdım. Ama haddime değil herkes yorum yapabilir burada onlarında hakkı. Ama birileri gereksiz yere üzülünce ya da umutlanınca kendim yaşamış gibi oluyorum, napıyo bunlar Allah aşkına diyorum içimden.
Bazen nerde ne diyeceğimizi bilemiyoruz.

Ben yakında kalp atışlarını duycam. Ama duymayadabilirim. Her duruma kendimi hazırlamak istiyorum. Bence herkes öyle yapmalı yoksa bu süreç çok zorlu geçer.

Arkadaşlar kimse arkadaş bulma meraklısı değil die düşünüyorum şahsen Burda olma amacımız zaten ilk günden itibaren birşeyler öğrenebilmek sorularımıza cevap aramak paylaşmak tabi ki herkes doktor değil ve tabiki herkes herşeyi çok iyi bilmiyor akıl fikir sahibi insanlarınız mantık doğrultusunda ilerliyor destek oluyor öğreniyoruz .. daha bir insan evladının kötü bişey dediğini duymadım kendi şahsıma Herkes dizginliyor birbirini keza ufak tefek şeyler mutlaka çıkıyor ama buranın amacı arkadaşlık değil kısaca ...
En azından Benim için ..
Ama bu süreçte edinirsem çokta mutlu olur ilerlerim bu süreçte birilerine bir şeyler vermek alabilmek bence çok önemli ...
Hepimiz sağlıkla alalım bebeklerimizi kucaklarımıza ...

Hassas olan girmesin okumasın bencede. Ben şahsen duymak istiyorum. Tedbirli olmak istiyorum. Doktor bişey söyleyince ama böyle de olabilir mi demek istiyorum. Ben bana kimyasal dediklerinde bi topik hariç başka yere girmedim. Etkilendim çünkü o süreçte. Şöyle yazın böyle yazmayın demek, ya da iyi bişey söylemeyeceksen sus demek çok gereksiz. Evet etkileniyoruz zaman zaman. Acaba diye aklımıza şüpheler düşüyor ama kim etkileniyorsa kendini soyutlasın herşey yolunda gidene kadar. Ya da girsin ama kimseyi yargılamasın.
Ben gebeliği besbelli olmayan birine yine de olur diye umut verenlere de kızdım. Ya da gebelik olabilecek birine besbelli gebelik yok adet olmayı bekle söktürücü iç diyenlere de kızdım. Ama haddime değil herkes yorum yapabilir burada onlarında hakkı. Ama birileri gereksiz yere üzülünce ya da umutlanınca kendim yaşamış gibi oluyorum, napıyo bunlar Allah aşkına diyorum içimden.
Bazen nerde ne diyeceğimizi bilemiyoruz.

Ben yakında kalp atışlarını duycam. Ama duymayadabilirim. Her duruma kendimi hazırlamak istiyorum. Bence herkes öyle yapmalı yoksa bu süreç çok zorlu geçer.
Canim hamile her insanin her daim acabalari vardir.
Ben daha kalp atisi duymadim kese gormedim nasil ilerleyecek neler olacak 2li testler vs herseyi dusunuyorum.

Buradaki herkesde de bu vardir eminim.
Bu anne ic gudusu.
Koruma ic gudusu.

Gebe her insan cinsiyetine kadar merak ediyor suan eminim.

Tabiki once saglikli olsun.
Allah her isteyene nasip etsin.

Canim cok haklisin.

Ama bizler dusuk yapmak istemedik ki kim ister.
Rabbim herkesin bebegini korusun insAllah.
Ama kanama onemlidir hamililikde tabiki burda bizim yazdiklarimizla diil doktorla birebir irtibatda olunmasi gerekir.

Şu yazilabilir anlarim "kizlar moralinizi bozmayin dusuklerinizden bahsedip Allah korusun bir daha gostermesin" denir ben anlarim bunu.
Iyi niyetdir bu.

Benim uzulmemem icindir.

Ama diyen kendini dusunup gormek duymak bilmek istemedigi icin yazdi bariz.

Ben merakdan takip edicem sadece topigi.
Kendini düşündüğü için yazmamıştır sanıyorum tedirgin olan birkaç kişi oldu göğüs sertleşme muhabbetine oyüzden yazmıştır mutlaka ..
Bende yaşadım birçokşey ama her aefer aynı olacal değilya hepimiz sağlıklı kadınlarız hepimizin sağlıklı bebekleri olacak inşallah şimdi yada sonra ..
Biri değerini söylüyor bir başkasıda aynı değerde çıktıysa kendinde yaşadığını anlatıyor iyi niyetle kimse kimsenşn bebeği düşsün istermi yahu zaten :) bugünlerimizin tadını çıkaralım bence çok fazla da girip canımızı sıkmayalım en güzeli çünkü kimse kimseyle kıyas yapmamalı kendini hepimiz farklıyız belirtilerimiz kese boyutlarımız vs aynı olamaz zaten paylaşalım sevinçlerimizi üzüntülerimizi kaygılarımızı ama kıyas yapmayalım:KK200:

Back