Kimyasal olursa çok yükselmeden düşüyor zaten. Bir iki düzenli artış görürsen rahat nefes alabilirsin. Ama doktorlar çok abartıyor ben bunu öğrendim. Ayın 2sinde kan testi verdim yerleşme kanamam oldu diye normalde yapmam. Negatif çıktı. 6sında tekrar kanamam oldu acile gittim acildeki doktorun bi dövmediği kaldı. Daha yeni kan vermişsin gebe değilsin uydurmayın kafanıza göre diye sayıyor adam. İdrar testi yaptım silik çıktı dedim. Ben yapsam ben de de pozitif olur güvenmeyin o testlere bilmem ne dedi. Çok canım sıkıldı. gönlün olsun kan alalım dedi. 14.77 çıktı. Bu sefer kesin kimyasal adet olursun dedi. Hasbinallah. Sabrımı denedi resmen. Allahtan arkadaşlar o abartmış dediler de sakinleştirdiler. Ondan sonra hangi doktora gittiysem kimyasal dedi. Özeldeki doktor bile kesin kimyasal adetle atarsın dedi. Ama noldu, keseyi gördüm Perşembe günü. 10 gün sonra falan da kalp atışlarını dinliycez Allah'ın izniyle. Yani doktorların laflarıyla moralini bozma diye böyle uzun uzun anlattım. Çok abartıyorlar. Geç döllenme olmuş ama kimsenin ağzından geç döllenme kelimesi duymadım. Bu nasıl saçmalıksa.