2018 Ekim Anneleri

Hayrli olsun canim. Catlak icin nemli tutmak onemli. Bu arada ben karnima onem verirken p*poda olustu catlak. Aklinda bulunsun:))
Bende bekarlıktan da var yaa. Aklımda olsun canım çok sağol. Kakaolu vazelini çok metediyorlar ama tüylenmeden korkuyorum onda da. Bi de karartıyormuş.

İyiyim çok şükür canım sen nasılsın? Karşılaştık burda :)
İnşallah canım. Bat'a kaç gün var. Erken öğrenmemişsindir inşallah çok zor geçiyor bat'a kadar olan süreç.

Sanırım dediğini yapıcam öyle 2 hafta bekleyemem ben.

Pazartesi 189
çarşamba 613
Yok canim erken degil. Yarin gorunur kesen. Guzel haberlerini bekliyorum.
Aynen karsilastik. İyi oldu. Yok canim erken ogrenmedim. Bakalim yarin beta kac cikcak. Cuma pozitifi gordum yarin kan vercem.

Aynen karsilastik. İyi oldu. Yok canim erken ogrenmedim. Bakalim yarin beta kac cikcak. Cuma pozitifi gordum yarin kan vercem.
Hadi bakalım. İyi haberlerini bekliyoruz. Yüksek çıkar inşallah. Yoksa kimyasal deyip insanın moralini bozuyor gıcıklar :)

Kalp atışları ne zaman duyulur Allah izin verirse

Cok gecmis olsuunn❤Size de köpüşede
O an stresle kasilmissindir tabii ama darbe fln almadiysan Allahin izniyle bisy olmamistir.

kizlar suan 6+4üm son adet tarihime gore.

cok hafif kahverengi akinti oldu bugün. ama sulu bi akinti degil oyle kuru leke leke.

normal mi bu

Normal sayiliyor ama bunu yine de doktorunun soylemesi daha saglikli olur.

Hamile pantolonu giymek icin erkenmi pantolonlarim karnimi aşırı sıkmaya basladi :)

Beli rahat seylerde bulabilirsin canim.Daha lastikli bol 1 beden buyuk vs :) Tabii sana kalmis.Ama sıkı giymemen önemli.
Ozellikle o dusuk bel cinsi olup alt karnina baski uygulayanlari ele :)

Hayirlisiyla saglikla sıkı sıkı tutunuyordur insallah❤

Kızlar bu arada benim kese dün 4+2 de 0.44cm yazıyor haftaya tekrar kontrol var 1 haftada kese de yükselme takip eden oldumu kaç kat artması lazım beta gibi 2 3 katimi yoksa daha mı farkli

Her gune 1-1bucuk mm gelisirmis bildigim kadariyla.

Keseyi gorduyse sikinti yapma canim.Gozunaydin.Gec dollenme ile alakalida olabilir.Beklemek en guzeli.

Kizlar bol bol su icmek gerektigini biliyorum ama benim su icince midem bulaniyor. Bi kac gundur dogru duzgun su icemiyorum

Canim hoşaf fln yapsan en azindan sivi tuketmis olursun bol bol hemde saglikla :)
Al kaynat bol bol cesitlendirip :)

Beta normal görünüyor canım ikizde çok fazla çıkıyormuş
Cnm benimki 4+3 te 2900 lerdeydi bende suphelendim ve ikiz cikti ins seninkide oyledir 6-7 haftada ultrasonda belli oluyor

1/4 ü bile cok demişti dr um. 1/4 1250mcg ediyor zaten

Bat geçmeden biraz zor o değerler :) ama merak etme. Ben 110 çıktıktan 6 gün sonra 2500lerde gördüm keseyi. Çok hızlı yükseliyor katlaya katlaya gittiği için.
6 gunde 110 dan 2500 e nasil cikmis ya masallah. Benim bat gecti zaten cumaydi. Bakalim ne cikacak.

Cnm benimki 4+3 te 2900 lerdeydi bende suphelendim ve ikiz cikti ins seninkide oyledir 6-7 haftada ultrasonda belli oluyor
Benim 4+6'de 2600. İkiz olma ihtimali yok sanırım. Hem çok istiyordum hem çok korkuyordum. Keseyi de gördüm sonradan değişmez di mi sonuç. Bu arada kese 5mm idi 3 gün önce.

gerçekten elim ayağım tutmuyor açım kalkıp kahvaltı hazırlayamıyorum midem bulanıyor terliyorum. hep öyle mi olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…