2018 Ekim Anneleri

Kizlar bol bol su icmek gerektigini biliyorum ama benim su icince midem bulaniyor. Bi kac gundur dogru duzgun su icemiyorum

Benim normalde karnim guruldamaz.
Hani karnimi doyuruyorum 3 saat sonra falan karnimdan guruldama sesleri geliyor.
Oysa ac degilim.
Gaz gibi bisimi nedir anlayamiyorum.

Kizlar ben dusukde cevreme soyledim sonra dusunce kac aylik oldu falan dediler dusugu bilmeden uzuldum.
O sebepden emin olmak istiyorum.

Bu arada 2 arkadasim aradi ruyalarinda beni hamile gorduklerini soyledi.

Icleri temiz insanlar canlarim.
Bende size supriz yapabilirim dedim.
Yine net bisi demedim.

günaydın kızlar bu sabah lavaboya gitmek için kaşktığımda başım öyle bir döndü ki kapı duvar tutmasam düşücem hemen yatağa yattım bi terleme ardından üşüme geldi böyle olan varmı normal midir bu?

Canim selam nasilsinnnn? Ben de idrarda ogrendim yarin kana gidicem. Yakin oldu tarihlerimiz. İnsallah bu defa benimle kalir bebegim. Bu arada bazi doktorlar 2 haftaya cagiriyo benim doktor 1 hafta sonra gel diyodu 10 gune falan gidebilirsin bence.

Bende biraz kansızlık çıktı aynı şeyleri ben de yaşıyorum gözlerim de kararıyor elim ayağım tutmuyor. Öyle bir durumda hemen bulunduğun yere oturman ya da gidebilirsen yatman gerekiyor

Bulantılarım şiddetli başladı maalesef hanımlar oysa bu haftaya kadar hiçbir şeyim yoktu iştah tamamen kesildi zorlayıp iki lokma yiyince de gidip çıkarır oldum 12. Haftaya kadar dayan sonra geçer diyorlar tek umudum bu şimdi. Bebeğim vitaminsiz kalacak diye korkuyorum kendim de zayıfım zaten

Günaydın evet benimse oluyor arada normal yani bunlar korkma baş dönmesi ani kalkmalarda oluyor bende bazen çok üşüyorum sonra birden terleiyorum

Kızlar birşey rica edeceğim
Herkesin hayatında yaşadığı kotu seyler vardır kaybınız vardır kürtaj vardır benim gibi yıllarca uğraşan kaybeden vardır
Ya rica ediyorum her gönderi de kimyasal düşük kürtaj... yazmayalım lütfen. Moralden çok can sıkıcı oluyor. Sayfaya giriyorum ne yazacağım bilmiyorum ha doktora gideriz Allah korusun kötü bişey der konuşuruz o ayrı ama geçmişi bi unutun ya. Sizin bu geçmişteki kötü durumları okudukça kendi yaşadıklarım aklıma geliyor. Yeni bir sayfa açmaya çalışıyorum korkmak istemiyorum sakince hamilelik geçirmek istiyorum. Sizler de öyle yapın önümüze bakalim dua edelim herşey iyi olsun insaallah

Benimde iki gun once basim donup duruyordu ama dusecek kadar deyil

Yaaa ne güzel enimle 37 aylık hala yan odamda uyumuyor illa benim yatağımda uyuyor.

Kizlar yarin kan testine gidicem cumadan beri yaptigim testler en alttaki bugun. Sizce hcg kactir

Eklentiler

• IMG_20180218_091416.png
    240,3 KB · Görüntüleme: 51
Canim cok zor.Benim de ilkinde oyleydi 11. Haftada azaldi 12 de bitti.Bebegin gelisimi de gayet iyiydi.Korkma.Hic yiyememeye devam edersen doktora tekrar git.Serumla falan tedavi ediyorlar.

Kızlar bu arada benim kese dün 4+2 de 0.44cm yazıyor haftaya tekrar kontrol var 1 haftada kese de yükselme takip eden oldumu kaç kat artması lazım beta gibi 2 3 katimi yoksa daha mı farkli
Canım adet tarihine göre mi belirlendi 4 hafta yoksa keseye göre mi bnm de kesem o boyutlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…