• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Selam kızlar. Uzaktan sizin yaşantılarınıza ortak oldum , aklımdakilere cevap oldunuz . Hatta hüngür hüngür ağlarken sizin yorumlarınızla teselli buldum. İlk hamileliğim.( 5+4) Dr. Karın ultrasonda kese görmedi hemen dış gebelik olabilir diye vajinal yolla kontrol eti. Keseyi gördü fakat Yine de net bişey demedi. Bir hafta sonra tekrar gel dedi. Korkuyorum

Kizlar regl olamayinca nasil sisiyor insan o sislik oluyor ödem oluyor.

Hic karni gobegi olmayan belki hemen okadar sismez ama benim gobegim biraz vardi zaten regl donemlerimde de karnim baya siser ben de pek bisi yemememe ragmen sistim.

Esofmanla takiliyorum spor beli lastikli esofman tarzi pantolonum var.
Yazin sicaginda napariz bilmem.
Oglumda kişa gelmisti esimin kazaklarini giyiyordum
Bakalim yazin hamislik nasil oluyor bol bol yanicizz
Elbiselere kuvvet.

Bugun halamlardaydik cay kahve icmedim israr ettiler carpinti yapiyor bu ara dedim.
Yeni dusuk yaptim yeni ya soylemek istemiyorum kimseye.
Dr. Falan gidip emin olmadan
Bende kümseye söylemedim eşim ve sizler biliyorsunuz :) kalp atışlrını duymadan kimseye söylemeyeceğiz
Benim daha önce hamileliklerimde bukadar şişmemişti karnım 3 aylık gibiim tuhaf anlamadım benim adet zamanıda şişmez karnım ve göğüslerim

Benimde öyle ya birtek benmiyim diyordum çok acıtıyor pant giyemiyorum taytlarım bile sıkıyor bel krın kısmı daha 5+2 bugün neden bukadar genişledi anlmadım rahim bende almak zorunsa kalacağım sanırım haftaya
İlk hamileliğimde 5.haftada karnım çıkmıştı bunda da öyle oldu sanırım şişkinlik oluyor şuan pantolonlar dar geliyor 9.hafta hamile pantolonu giymeye başlamıştım doktorumun önerisiyle bu defa lastik falan tutturarak idare etmeye çalışıcan

Kızlar dün 422 çıktı bhcg kaçlarda ilken görünüyordu diğerinde 5+4 te görmüştüm keseyi ana bunda göremedim değer yemi yükseliyor galiba

Inşallah canım, benim sat 21 ocaktı bende doktora bir ay bekleyip öyle gitmek istiyorum açıkcası belki kese bebek kalp atışı hepsini birlikte görürüm sonra hepsini tek tek düşünmeme gerek kalmaz :halay:

Benim simdi 4 ocakta kanamam basladi kimyasal gebelik oldu ya sat ta o tarih sayılıyor degilmi canim.
Sali aksam testte cift cizgi cikti ama halen inanamiyorum konduramiyorum daha doğrusu o testlere inanamiyorum sanki ondan emin olamıyorum meme agrim cok yok hatta nerdeyse hic yok ama arasira kasik agrim oluyor gecen ay daha şiddetliydi ağrılarım bu ay o kadar degil ya unsalah hamileyimdir

Bende kümseye söylemedim eşim ve sizler biliyorsunuz :) kalp atışlrını duymadan kimseye söylemeyeceğiz
Benim daha önce hamileliklerimde bukadar şişmemişti karnım 3 aylık gibiim tuhaf anlamadım benim adet zamanıda şişmez karnım ve göğüslerim
valal ben kan testi verir vermez sülale öğrendi:halay: daha pazartesi gideceğim tekrar kan verip kese görünecek mi ona bakacağım. sanırım acele ettim biraz:KK48:

valal ben kan testi verir vermez sülale öğrendi:halay: daha pazartesi gideceğim tekrar kan verip kese görünecek mi ona bakacağım. sanırım acele ettim biraz:KK48:
İlk gebelik sizin dimi? İlk ve sonrakileri bende öyle yapmıştım ama ilkinden sonra 3 düşüğüm oldu oyüzden artık emin olmadan söylemek istemiyeıum kimseye totem yaptım :))

İlk gebelik sizin dimi? İlk ve sonrakileri bende öyle yapmıştım ama ilkinden sonra 3 düşüğüm oldu oyüzden artık emin olmadan söylemek istemiyeıum kimseye totem yaptım :))
en iyisi sizinki bende tam emin olmadan söylemicem diyordum dayanamadım. insallah hayal kırıklığı olmaz :))

Benim simdi 4 ocakta kanamam basladi kimyasal gebelik oldu ya sat ta o tarih sayılıyor degilmi canim.
Sali aksam testte cift cizgi cikti ama halen inanamiyorum konduramiyorum daha doğrusu o testlere inanamiyorum sanki ondan emin olamıyorum meme agrim cok yok hatta nerdeyse hic yok ama arasira kasik agrim oluyor gecen ay daha şiddetliydi ağrılarım bu ay o kadar degil ya unsalah hamileyimdir
Bu konuda peki bilgim yok canım ama burdan okuduğum kadarıyla dediğin gibi sayılıyor, dua et bol bol Rabbim en güzelini en hayırlısını bilir ve bizlere de nasip etsin inşallah

en iyisi sizinki bende tam emin olmadan söylemicem diyordum dayanamadım. insallah hayal kırıklığı olmaz :))
Evet bende sabırsızlanıyorum pylaşmayıncada zor oluyor böyle paylaşıldıkça mutluluklar heyecanlar daha mutlu oluyor insan ama kimseyi üzmek te istemiyorum heveslendirip oyüzden bekliyorum hayırlısı ne ise o olsun inşallah

Bende
Evet bende sabırsızlanıyorum pylaşmayıncada zor oluyor böyle paylaşıldıkça mutluluklar heyecanlar daha mutlu oluyor insan ama kimseyi üzmek te istemiyorum heveslendirip oyüzden bekliyorum hayırlısı ne ise o olsun inşallah
Aynı fikirdeyim kalp atışını duyuncaya kadar kimseye söylemeyeceğim :KK20:

Slm ekim anneleri kac haftaliksiniz valahi biz oyrenir oyrenmez herkese soyledik esimin anne babasi yasli bisey olupta oyrenmeseler cok uzuluruz kimseden saklamadik haydi hepimizin bebeyi hayirli olsun insalah saglikla kucagimiza aliriz hatta ben daha inanamiyorum cok bekledik bu bebeyi hala inanamiyorum benim gibi duruma alismayana var mi

Ay ben çarşamba kalp atışını duydum hala kimseye söylemedim ya her etafımızda bilenler var ama tam anlamıyla söylemedim herkese sosyal medyaya da duyururken oğlumla yeni bıdığın usg fotoğrafını koymayı düşünüyorum ❤️❤️

Selam kızlar. Uzaktan sizin yaşantılarınıza ortak oldum , aklımdakilere cevap oldunuz . Hatta hüngür hüngür ağlarken sizin yorumlarınızla teselli buldum. İlk hamileliğim.( 5+4) Dr. Karın ultrasonda kese görmedi hemen dış gebelik olabilir diye vajinal yolla kontrol eti. Keseyi gördü fakat Yine de net bişey demedi. Bir hafta sonra tekrar gel dedi. Korkuyorum
Ahh ahh ilk gebeliğimde aynı senin gibiydim birebir ☺️☺️ Uzaktan anne yorumları okur, hamilelik belirtilerine bakardım. Adetim gecikip test yapardım akşamına adet görürdüm ama yok yok 2,5 sene olmadı. Sonra geciktim kan testi verdim e 2 gün sonra bidaha artış güzel 2 katından fazla 1500lerde değer. Karından baktı kese yok. Dış gebelik ? Yazdı kağıda. 2 haftaya gel dedi. 1 hafta dayanabildim Özele gittim vajinal baktı gördü hatta kalp atışını bile gördü ama dinlenemiştik. Sonra feraha erdik şimdi uyuyo yan odamda horul horul 13 aylık oldu bile ❤️❤️ İçini ferah tut dua et iyi düşün korkma. Allah verdi ya şimdi onun keyfini sür. ❤️❤️

Merhaba kızlar. Bende ekimde doğum yapıcam Allah nasip kısmet ederse. 5+1'im şu anda. Perşembe günü keseyi gördük. 2 hafta sonra kalp atışı için gel dedi doktor ama çok değil mi yaa. Daha erken gitsem duyamaz mıyım? 6ncı haftalarda duyuluyor diye okudum her yerde.

Bi de çatlak oluşmaması için şimdiden tedbir almaya başlayanınız var mı? Yoksa daha erken mi.

Slm ekim anneleri kac haftaliksiniz valahi biz oyrenir oyrenmez herkese soyledik esimin anne babasi yasli bisey olupta oyrenmeseler cok uzuluruz kimseden saklamadik haydi hepimizin bebeyi hayirli olsun insalah saglikla kucagimiza aliriz hatta ben daha inanamiyorum cok bekledik bu bebeyi hala inanamiyorum benim gibi duruma alismayana var mi
13 yıldan sonra olunca herkese söyledik
Çünkü herkes bu haberi bekliyordu
Hastaneye gittiğimizi ve mücadele ettiğimizi biliyorlardı
Rabbimizin emaneti onlar
Rabbim muhafaza etsin inşallah

Bende halen inanamiyorum
USG fotosuna bakıp bakıp agliyorum
Resmen içimde yaşayan bir minik mucizem var

Merhaba kızlar. Bende ekimde doğum yapıcam Allah nasip kısmet ederse. 5+1'im şu anda. Perşembe günü keseyi gördük. 2 hafta sonra kalp atışı için gel dedi doktor ama çok değil mi yaa. Daha erken gitsem duyamaz mıyım? 6ncı haftalarda duyuluyor diye okudum her yerde.

Bi de çatlak oluşmaması için şimdiden tedbir almaya başlayanınız var mı? Yoksa daha erken mi.
Hayrli olsun canim. Catlak icin nemli tutmak onemli. Bu arada ben karnima onem verirken p*poda olustu catlak. Aklinda bulunsun:))

Back