• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Inşallah sağlıklı bir gebelik olur canım moralini yüksek tut, bende keseyi görmeyi bekleyenlerdenim, inşallah bebişlerimiz güzel yerlere tutunmuştur ve sağlıklı bir şekilde gelişirler :dua:

Aminn insallah canim cok karisik duygular yasiyorum

Inşallah sağlıklı bir gebelik olur canım moralini yüksek tut, bende keseyi görmeyi bekleyenlerdenim, inşallah bebişlerimiz güzel yerlere tutunmuştur ve sağlıklı bir şekilde gelişirler :dua:

Senin son adet günün ne zaman kuzum aynen bu hafta bi is toplantisi icin sehir disina cikmam gerekti esim hastaneye gitmeyi cok istiyordu ama ben gecen seferki gibi olmasindan korktugum icin 1 hafta daha beklemek istedimm
Insallah saglikla kucağımiza almayi nasip eder rabbim.

Kotu bisey yazmadim dusuklerden dolayi korktugum icin gogus agrisi arada azaliyor mu sizin de diye sordum sadece teselli icin. Buradan bir yerlere cekildi malesef.
Tabiki birbirimize sorucaz canim sayfa ne için var benimde ilk hamileligimde meme hassaysiyetimm kasik agrım hiç yoktu ama şimdi göğüslerim okadar aciyoki ve kasiklarim özellikle evde iş yaptığım zamanlarda amann diyorum yavaştan al kendime kendi bünyemiz bile farklılık gösteriyorki kişiler arasında bu farktan bağlantı kurmak bizi sterese sokar o yüzden napiyoruz birbirimize hep destek ve yaşayan arkadaşların sıkıntılarını aklımızın bir köşesine not ediyoruz psikoloji olarak olmayan şeyleri oluyor gibi hissetmek sanırım biz kadınların yapısında var herkese sağlıklı mutlu stresten uzak bir gebelik süreci diliyorum ❤

Kızlar bu arada benim kese dün 4+2 de 0.44cm yazıyor haftaya tekrar kontrol var 1 haftada kese de yükselme takip eden oldumu kaç kat artması lazım beta gibi 2 3 katimi yoksa daha mı farkli

Eklentiler

• 20180217_223611.jpg
    20180217_223611.jpg
    16,7 KB · Görüntüleme: 34
Kotu bisey yazmadim dusuklerden dolayi korktugum icin gogus agrisi arada azaliyor mu sizin de diye sordum sadece teselli icin. Buradan bir yerlere cekildi malesef.
Şahsi algılamayın benim de var kürtajım. Sizin yazdığınızı da okumadım zaten. Allah hepimize bir tane daha nasip etmiş. Sorun olmaz inşallah güzel düşünerek strese girmeden rahat rahat geçirelim gebeliğimizi inşallah.

Senin son adet günün ne zaman kuzum aynen bu hafta bi is toplantisi icin sehir disina cikmam gerekti esim hastaneye gitmeyi cok istiyordu ama ben gecen seferki gibi olmasindan korktugum icin 1 hafta daha beklemek istedimm
Insallah saglikla kucağımiza almayi nasip eder rabbim.
Inşallah canım, benim sat 21 ocaktı bende doktora bir ay bekleyip öyle gitmek istiyorum açıkcası belki kese bebek kalp atışı hepsini birlikte görürüm sonra hepsini tek tek düşünmeme gerek kalmaz :halay:

Tabiki birbirimize sorucaz canim sayfa ne için var benimde ilk hamileligimde meme hassaysiyetimm kasik agrım hiç yoktu ama şimdi göğüslerim okadar aciyoki ve kasiklarim özellikle evde iş yaptığım zamanlarda amann diyorum yavaştan al kendime kendi bünyemiz bile farklılık gösteriyorki kişiler arasında bu farktan bağlantı kurmak bizi sterese sokar o yüzden napiyoruz birbirimize hep destek ve yaşayan arkadaşların sıkıntılarını aklımızın bir köşesine not ediyoruz psikoloji olarak olmayan şeyleri oluyor gibi hissetmek sanırım biz kadınların yapısında var herkese sağlıklı mutlu stresten uzak bir gebelik süreci diliyorum ❤
Aynen oyle canim cok zor bi surec. İnsan destek ariyo ozellikle sureci yasayanlar iyi geliyo. Vakit guzel geciyo bu forumda. Birbirimizu rahatlatirsak cok daha guzel olcak hersey :KK200: aynen herkes kucagina alir insallah saglikli bi sekilde
Şahsi algılamayın benim de var kürtajım. Sizin yazdığınızı da okumadım zaten. Allah hepimize bir tane daha nasip etmiş. Sorun olmaz inşallah güzel düşünerek strese girmeden rahat rahat geçirelim gebeliğimizi inşallah.
İnsallah insallah. Cok zor surecler. Allah yardimcimiz olsun. İnsallah hersey cok guzel olur hepimiz icin. Burada destek olmak icin variz.:anneadayı:

Hamile pantolonu giymek icin erkenmi pantolonlarim karnimi aşırı sıkmaya basladi :)
Benimde öyle ya birtek benmiyim diyordum çok acıtıyor pant giyemiyorum taytlarım bile sıkıyor bel krın kısmı daha 5+2 bugün neden bukadar genişledi anlmadım rahim bende almak zorunsa kalacağım sanırım haftaya

Benimde öyle ya birtek benmiyim diyordum çok acıtıyor pant giyemiyorum taytlarım bile sıkıyor bel krın kısmı daha 5+2 bugün neden bukadar genişledi anlmadım rahim bende almak zorunsa kalacağım sanırım haftaya
Ya Ben de utaniyorum soylemeye ama pant larin beli dar geliyor resmen iki haftadir rezalet

Canım günlerimiz çok yakın ben daha hcg bile baktırmadım:))
Senin sat ne zaman peki canım, Rabbim bir sıkıntı olmadığı sürece baktırmayı bende düşünmüyorum sonra hem biz hemde bebek strese giriyor yükseldi mi normal mi sonra da devam ediyor endişeler bana hep stres kaynağı gibi geliyor :eek:

Kizlar regl olamayinca nasil sisiyor insan o sislik oluyor ödem oluyor.

Hic karni gobegi olmayan belki hemen okadar sismez ama benim gobegim biraz vardi zaten regl donemlerimde de karnim baya siser ben de pek bisi yemememe ragmen sistim.

Esofmanla takiliyorum spor beli lastikli esofman tarzi pantolonum var.
Yazin sicaginda napariz bilmem.
Oglumda kişa gelmisti esimin kazaklarini giyiyordum
Bakalim yazin hamislik nasil oluyor bol bol yanicizz
Elbiselere kuvvet.

Bugun halamlardaydik cay kahve icmedim israr ettiler carpinti yapiyor bu ara dedim.
Yeni dusuk yaptim yeni ya soylemek istemiyorum kimseye.
Dr. Falan gidip emin olmadan

İlk kez böyle oluyor anlmadım bende bu sefer baya büyüywcek karnım sanırım südyenlerde göğüslerimi acıtmaya başladı sanırım emzirme südyenleri almam gerekecek birde:KK43:
2. Bebelerde karnin daha cabuk ortaya ciktigini okumustum bir yerde

Back