• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Amin canim
Kayibin 1 i de kötü 5 i de.
Hamile kalinca bile tam olarak sevinemiyor insan.hep bi kusku.ama artik korkmamak lazim.
Bu arada sende binsorun cikti mi.bebislerin düsme nedeni ne.
Düstü mü kürtaj mi oldun.ben kürtaj oldum.
Aynen canim ne korkuuuu hem dee. Biri kurtaj 4u dusuk. Esimde sperm dna hasari cikti. İnsallah dusmez duzelttik.

kizlar suan 6+4üm son adet tarihime gore.

cok hafif kahverengi akinti oldu bugün. ama sulu bi akinti degil oyle kuru leke leke.

normal mi bu

kizlar suan 6+4üm son adet tarihime gore.

cok hafif kahverengi akinti oldu bugün. ama sulu bi akinti degil oyle kuru leke leke.

normal mi bu
Çok az gelen kahverengi lekeye normal deniliyor için rahat olsun ama yine de doktorunu bi arayıp sorabilirsin

Kizlar 4 ocakta kimyasal gebelik geçirmiştim.Bu ay adet olmadim 10 gun den fazla oldu geciktim ama yine geçen ay ki gibi olur diye en azindan keseyi görmek istiyorum.Onceki hamilelikte 10 gun gecikmis kan testi yaptırıp hcg 250 küsür cikmisti.
10 gun sonrada kanamam basladi.
Bu hafta eczaneden test aldim cift cizgi cikti ara sira kasık agrim oluyor haftaya dr gidicem insallah bende hamileyimdir eger saglikli bir şekilde devam ederse hersey ekim annesi olacagim bende :nazar::KK200:

Kizlar 4 ocakta kimyasal gebelik geçirmiştim.Bu ay adet olmadim 10 gun den fazla oldu geciktim ama yine geçen ay ki gibi olur diye en azindan keseyi görmek istiyorum.Onceki hamilelikte 10 gun gecikmis kan testi yaptırıp hcg 250 küsür cikmisti.
Bu hafta eczaneden test aldim cift cizgi cikti ara sira kasık agrim oluyor haftaya dr gidicem insallah bende hamileyimdir eger saglikli bir şekilde devam ederse hersey ekim annesi olacagim bende :nazar::KK200:
İnş hayırlı haberlerini alırız canım hoşgeldin

aynen öyle hiç aklımda yoktu öyle bişey göğüs ağrım yok kendimi hamile gibi hissetmiyorum bile. pazartesi gününe kadar böyle olacağım belli ki :KK43:

Meme ağrısı bende ne şimdi var ne de oğlumda oldu. İnan hiç hatırlamıyorum olsa kesin hatırlardım. Bence topic lere çok kötü şeyler yazmamak lazım. Herkes hamile herkesin hormonları tavan ve neredeyse ağlamaya yer arıyoruz e büyük stress oluyoruz.

Meme ağrısı bende ne şimdi var ne de oğlumda oldu. İnan hiç hatırlamıyorum olsa kesin hatırlardım. Bence topic lere çok kötü şeyler yazmamak lazım. Herkes hamile herkesin hormonları tavan ve neredeyse ağlamaya yer arıyoruz e büyük stress oluyoruz.
Kotu bisey yazmadim dusuklerden dolayi korktugum icin gogus agrisi arada azaliyor mu sizin de diye sordum sadece teselli icin. Buradan bir yerlere cekildi malesef.

Inşallah sağlıklı bir gebelik olur canım moralini yüksek tut, bende keseyi görmeyi bekleyenlerdenim, inşallah bebişlerimiz güzel yerlere tutunmuştur ve sağlıklı bir şekilde gelişirler :dua:

Cnm yanlız erkek bebekte hemen gebelik testinde çıkar eli kolu şekli hemen olur derler senn ilkşn kızdı değil mi bu erkek bence
Aayy gercekten mii :)))) bakalim insallah oyledir randevumu taaa 13 marta vermisler uyuz oldum bekle babam bekle hayirlisi olsun bakalim tesekkur ederim xxx

Back