• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

böyle şeyler okuyup nasıl iyi olalım allah askına benim göğsüm yumuşak ama herkes aynı değildir ki

Canım kiyamam yaa zaten kafanda birsuru vardir yenilerini cidden ekleme.
Ilk dolgunluk regl olmayip vucudumuzda kalan.Sonrasi bazilarinin daha cok goguslerinde olur bazilarinin midesinde vs .
Daha goguslerimiz buyumuyor bile oyle dusun.
Zaten sert olmasi gerekmez bu acı verir inan bana.Sut kanalları gelisir hamilelikte sadece sonlara dogru ve ozellikle emzirmeye baslayinca bir buyuyecekler kiiiiii :))))
Guzel seyler dusun lutfen❤
Hatta cok etkileniyorsan kontrolune kadar bakma sayfaya cok.Cunku inan hic aklinda olmayan birseye takilip kalir kendine eziyet edersin bosuna.

Ve sunu unutma dogumdan sonra daha da lazim olacak.Bu sizin hikayeniz ve size özgü❤ hersey herkes bir olamaz.

Canım kiyamam yaa zaten kafanda birsuru vardir yenilerini cidden ekleme.
Ilk dolgunluk regl olmayip vucudumuzda kalan.Sonrasi bazilarinin daha cok goguslerinde olur bazilarinin midesinde vs .
Daha goguslerimiz buyumuyor bile oyle dusun.
Zaten sert olmasi gerekmez bu acı verir inan bana.Sut kanalları gelisir hamilelikte sadece sonlara dogru ve ozellikle emzirmeye baslayinca bir buyuyecekler kiiiiii :))))
Guzel seyler dusun lutfen❤
Hatta cok etkileniyorsan kontrolune kadar bakma sayfaya cok.Cunku inan hic aklinda olmayan birseye takilip kalir kendine eziyet edersin bosuna.

Ve sunu unutma dogumdan sonra daha da lazim olacak.Bu sizin hikayeniz ve size özgü❤ hersey herkes bir olamaz.
aynen öyle hiç aklımda yoktu öyle bişey göğüs ağrım yok kendimi hamile gibi hissetmiyorum bile. pazartesi gününe kadar böyle olacağım belli ki :(

pazartesi. kan değerim artacak mı keseyi görecek miyim derken bide böyle şeyler okuyorum moralim bozuluyor. :KK43:( kasık ve hafif bel ağrım var sadece
Her doktor herkes farklı birley söylüyor bunlar kesin net bilgiler değildir diye düşünüyoeum ben duymadım daha önce böyle birşey bence sizde üzülmeyin bunları bebeğinizide üzmeyin boşyere benimde var bel ağrım hepsi normal bende pzt günü gideceğim doktora bakalım hakkımızda hayırlısı inşallah heppimizin

böyle şeyler okuyup nasıl iyi olalım allah askına benim göğsüm yumuşak ama herkes aynı değildir ki
Canım herkesinki başka tabiki.bizim kaybimiz var.onun icin sürekli korkuyoruz.
Seninki daha çok.yeniymis.
Benim kaybim 6.haftadaydi.ancak 7.haftada farkettim.
Bide göğüs bazen aksam yada sabah daha az dolgun ve agrisiz olabiliyor.gecen göğsüm sabah kalkinca yumjsakti ve agri yoktu.kendi kendime aha bu da öldü dedim.aksama göğüs agrim geldi.
Benim sabahlari agri olmuyor.aksam oluyor.

aynen öyle hiç aklımda yoktu öyle bişey göğüs ağrım yok kendimi hamile gibi hissetmiyorum bile. pazartesi gününe kadar böyle olacağım belli ki :KK43:
Ben ilk hamileliğimde mesela 10-12gğn geötikten sonra artık bir test yap baskısıyla öğrenmiştim şok olmuştum hiç bir belirtim de yoktu gayet sağlıklıda bir kızım oldu :) her hamilelik bile değiliyor yani takılma oyüzden bunlara

Psikolojikmen göğüs yumuşaklığı hisseder oldum yazıları okuyunca.ağrıyor halbuki göğsüm:///
sanırım cidden psikolojik. herkesin bünyesi farklı bunu bilmek gerek. benim kasık ağrım dizlerim çok ağırıyor. bide temizlik yapmayın yatın uzanın diyenler oluyor ama dikkat ettikten sonra birşey olmaz allah’ın izniyle

sanırım cidden psikolojik. herkesin bünyesi farklı bunu bilmek gerek. benim kasık ağrım dizlerim çok ağırıyor. bide temizlik yapmayın yatın uzanın diyenler oluyor ama dikkat ettikten sonra birşey olmaz allah’ın izniyle
Benim de kasık ağrım var devamlı. Göğüslerimde ağrıyor. Aynen dikkat et takdir Allahın. Çok şükür şimdilik bi sıkıntımiz yok yatmayi gerektirecek.

aynen öyle hiç aklımda yoktu öyle bişey göğüs ağrım yok kendimi hamile gibi hissetmiyorum bile. pazartesi gününe kadar böyle olacağım belli ki :KK43:

Benim kızımda hicbirseyim yoktu :) Sadece 8.haftada bildigin ayakta uyudum,kafami tutamiyordum koltugun minderini diklestirip kafami yaslayip oyle oturuyordum fln :)
Sonra gebeligim boyuncada rutin sikintilar disinda oyle sikintim olmamisti cok sukur.Cok seyler canim istemisti sadece :)
Gece kalkip esimi kokladigimi bilirim pide gb kokuyordu hala guleriz :))))))
Simdi resmen duvara toslamıs gibiyim :)
O tamamen buyuk bir şans resmen prenseslikmiş :)))))
Kontrolunde yakinmis ne mutlu❤

Bende sürekli göğsümü kontrol ediyoum.ömcekinde göğsüm yumusamisti.bi aksam dikkatimi cekti.ağrı yoktu.esime dedimki gögsüm yumusadi.sonra anladik ki kalbi durmus.
Zaten bi doktor da öyle söylemisti.göğüs yumusamasini bebegin kalbinin durmasina bağlariz diye.

Herkes ayni degil zaten. Sadece kayip yasayanlar bu konuda daha hassas oluyor. Allah kimseye yasatmasin. O yuzden insan baskalarinda da oldugunu duyunca rahatliyor. Ben obur dusuklerimde cok gordum ama onlarin devam etti. Benim dustu. Allah bilir ne olacagini. Kayip yasamak psikolojik olarak bilincaltini olumsuzluga surukluyor ondan kurtulmaya calisiyoruz. Sen kendini uzme bu kadar herkes farkli.
Canım herkesinki başka tabiki.bizim kaybimiz var.onun icin sürekli korkuyoruz.
Seninki daha çok.yeniymis.
Benim kaybim 6.haftadaydi.ancak 7.haftada farkettim.
Bide göğüs bazen aksam yada sabah daha az dolgun ve agrisiz olabiliyor.gecen göğsüm sabah kalkinca yumjsakti ve agri yoktu.kendi kendime aha bu da öldü dedim.aksama göğüs agrim geldi.
Benim sabahlari agri olmuyor.aksam oluyor.
Aynen canim. Kayiptan sonra paranoyak oluyo insan. Hele bi de sayi 5 olunca. Allah bize de saglikli bebekler nasip etsin.

Kızlar selam, bugün bebişin kalp atışını duyamadık ama gördük. Karından baktı doktor. 6+2deyim. Darısı bekleyen herkesin başına inşallah :)
Günlerimiz aynı canım ben de gittim dr a ben de keseyi gördüm bebek görünüyor gibi ama haftaya tekrar bakalım kalp atışını o zaman duyarız muhtemelen şimdilik haftasıyla uyumlu dedi. 6+2 haftalığız sata göre ama ultrasonda 5+3 çıktı grç yumurtlamışsındır dedi adetim 31-35 gün arasında olur normalde. İnş haftaya kalp atışını da duyarız canım

Günlerimiz aynı canım ben de gittim dr a ben de keseyi gördüm bebek görünüyor gibi ama haftaya tekrar bakalım kalp atışını o zaman duyarız muhtemelen şimdilik haftasıyla uyumlu dedi. 6+2 haftalığız sata göre ama ultrasonda 5+3 çıktı grç yumurtlamışsındır dedi adetim 31-35 gün arasında olur normalde. İnş haftaya kalp atışını da duyarız canım

Ben de geç yumurtlamışım normalde 8+1 olmam gerekiyor ama 6+2yim ultrasyon ölçümlerine göre. Doktor da unut son adet tarihini ona bakmayacağız artık dedi. Sen de haftaya duyarsın kalp atışlarını canım, insanın üzerinden bir yük kalkıyor gerçekten duyunca. Rabbim herkese nasip etsin

Ben de geç yumurtlamışım normalde 8+1 olmam gerekiyor ama 6+2yim ultrasyon ölçümlerine göre. Doktor da unut son adet tarihini ona bakmayacağız artık dedi. Sen de haftaya duyarsın kalp atışlarını canım, insanın üzerinden bir yük kalkıyor gerçekten duyunca. Rabbim herkese nasip etsin
Amin canım. Benim bir kızım var çok şükür ama her çocuğun heyecanı farklı oluyormuş demek ki.

Kızlar bu arada biz dr kontrolüne gittik bugün ve gün içinde de gittiğimiz yerde gezindik falan tam dönüş yoluna geçmiştik ki küçük çapta bir kaza yaptık bir köpeğe çarptık çok üzgünüm:KK61:arabada da maddi hasar oluştu ben de nefesimi baya tutmuşum kötü oldum birden. Karnıma da o sırada ağrılar girdi direk bebeğe bir şey olmuş mudur diye düşündüm. endişeliyim biraz

Herkes ayni degil zaten. Sadece kayip yasayanlar bu konuda daha hassas oluyor. Allah kimseye yasatmasin. O yuzden insan baskalarinda da oldugunu duyunca rahatliyor. Ben obur dusuklerimde cok gordum ama onlarin devam etti. Benim dustu. Allah bilir ne olacagini. Kayip yasamak psikolojik olarak bilincaltini olumsuzluga surukluyor ondan kurtulmaya calisiyoruz. Sen kendini uzme bu kadar herkes farkli.

Aynen canim. Kayiptan sonra paranoyak oluyo insan. Hele bi de sayi 5 olunca. Allah bize de saglikli bebekler nasip etsin.
Amin canim
Kayibin 1 i de kötü 5 i de.
Hamile kalinca bile tam olarak sevinemiyor insan.hep bi kusku.ama artik korkmamak lazim.
Bu arada sende binsorun cikti mi.bebislerin düsme nedeni ne.
Düstü mü kürtaj mi oldun.ben kürtaj oldum.

Kızlar bu arada biz dr kontrolüne gittik bugün ve gün içinde de gittiğimiz yerde gezindik falan tam dönüş yoluna geçmiştik ki küçük çapta bir kaza yaptık bir köpeğe çarptık çok üzgünüm:KK61:arabada da maddi hasar oluştu ben de nefesimi baya tutmuşum kötü oldum birden. Karnıma da o sırada ağrılar girdi direk bebeğe bir şey olmuş mudur diye düşündüm. endişeliyim biraz
Canım çok geçmiş olsun kalbini ferah tut hiçbir şey olmamıştır Allah’ın izniyle rahat ol insanlar düşüyorlar, kazalar geçiriyorlar yine de birşey olmuyor aslında kendimizi hep boşa üzüyoruz ama anne yüreği işte titizleniyoruz korkuyoruz hepimiz

Back