Benimde benimde yarın herkes kontrole gidıyor galibaKizlar yarin doktor kontrolu var dua edin inşallah hersey yolundadir hamislerin duasi kabul olur
Off hemde nasıl barut gibiyim acayip sinir hali var bende + halsizlik + yorgunluk+ağrı akıntı ne ararsan mevcut :)) hormonlardandir hormonlardanKızlar sizde de sinir stres var mı? İki gündür duygusallık da başladı
Masallah ufaklığa sağlıkla gelsin insallahh❤Kızlar bebeği gördük kalp atışını duyduk hamdolsun
Bebek 7 mm kalbi de dakikada 141 atiyormus
Dr amcamiz şimdilik hersey yolunda dedi
Benim lekelenmeler devam ediyor sıkıntı yok dedi
Masallah ufaklığa sağlıkla gelsin insallahh❤Kızlar bebeği gördük kalp atışını duyduk hamdolsun
Bebek 7 mm kalbi de dakikada 141 atiyormus
Dr amcamiz şimdilik hersey yolunda dedi
Benim lekelenmeler devam ediyor sıkıntı yok dedi
Muz evde varsa yiyorum.ama kabizim.elmay ve suyu cok tüketiyorum.cigköfteyi de 1 kere yedim.6 sıkım.olsa yerdim diyorum.cipsi de sade yiyorum.mide bulantima iyi geliyor.Cnm cips ve çiğlöfte yemesen olmazmı aşırı baharatlı zararlı ikisi demuz da mı yemiyorsun o da güzel
Belki midende bir sorun vardır canım doktora görünmek de fayda var geçmiş olsunAyy imdaaaaaatttt!!! Mide gazindab olcem cok rahatsiz ediyor boylr gastrit gibi soda icmektrn soda dan tiksindim. Ne yesem gaz yapiyor karnim sisiyor kizimda boyle olmamisti hafif mide eksimesi ve tiksinme olmustu o da bukadar erken olmamisti. Her hamilelik farkli diyorlar dogruymus. Henuz randevu bile alamadim ebe ilr konustum randevu gonderecem dedi okadar. Niye bukadar mide. Hassaslasti ki anlamadim. Bu gece okadar rahatsiz oldum ki sabaha kadar uyuyamadim.
Merhabalar benimki sadce sezgi daha gitmedim doktora. Bat a 10 gun varken evde yaptigim testte cift cizgi gordum yani cok erken ogrendim. Cok kilolu degilim ama gobegim simdiden cikti bir de kizima hamile iken mide rahatsizligi bukadar etken baslamamisti 4. Haftada basladi. Tabi oylesine bi his benimki bu belirtiler tek bebekte de olabiliyor :))canım merhaba öncelikle inş sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.ikiz hissediyorum demişssin değerlerin nasıl çıktı kaç hafta kaç günlük hamilesin merak ettim.bende ikiz hissediyorum.doktorumda başta şüphe etti ama daha kesyi yeni gördük.sat benim 12 ocaktı
Bende öyle hep aperatif. Elma yoğurt kuruyemiş bu şekilde gidiyor. Bu arada ben her gün kivi yiyorum düşük tehlikesi olan arkadaşlar bol yesin bebeğin tutunmasını sağlıyormuş. Tüp bebekle hamile kalan bi arkadaşıma doktoru söylemişti o da kasa kasa yedi resmen bende ondan biliyorum.Canim al benden de o kadar.güya hamile kalinca saglikli beselenecektim.
Sana yedigim seyleri söyluyim mi.
Hic yemek yemiyorum.
Elma
Su
Cips
Patates kizartmasi
Cigköfte.
Baska bisey yok.
Sadece bugün esim profiterol almis onu yiyebildim.
Aksama et kavurma oirinc pulavi yaptim.sofraya bile oturmadim.öglend3 sonra yatana kadar bisey yiyemiyorum.herseyden tiksiniyorum.
Bi tek su ve elmadan tiksinmiyorum.ins onlara da bisey olmaz
Ciddiye alacaklarini sanmiyorum hamilelik belirtisi gececek 3 aydan sonra diyecekler kizimda da oyle demislerdi. Yine de soracagim tesekkur ederimBelki midende bir sorun vardır canım doktora görünmek de fayda var geçmiş olsun
Canım ben kahvaltı bile yapamıyorum kuru ekmek yiyorum. Yemek zaten yapamıyorum ki kokular mahvediyor. Eşim mantı makarna falan yaparsa zorla biraz yiyorum ama mide kabul etmiyor maalesef.Olmuyor kizlarrr böyle bebeğe bisey gitmiyor siz kan yapıcı şeyler yemelisiniz şimdi bunlar zararlı tehlikeli hepsini testim gram faydası yok
Benim midem kötü artık boğazım falan yanar oldu o derece reflu var ama yine de zorla sebzemi etimi kuruyemis yiyorum
Bak bizim günler aynı hisler de aynı gidiyor. 12.haftadan sonra tamamen biter insallah. Sende de cok uyku var mi gunduz bile uyur hale geldim ben. Ve cok yorgunum afedersiniz evi bk götürüyor şuan hiç bi iş yapmaya halim yokCanim
Sen bizden geride gekiyorsun
Benimde gecen hafta mide yanmam vardi.ve yiyordum herseyi.ama bu haftaya girince daha lokma agzimda yutamiyorum
Kusacak gibi oluyordum.
Bikac gundür yanina bile yaklasamiyirum.kokusu bile kusmama yetiyor.
Canim hicbisey istemiyor.aslinda çok pisbogaz bi insanim.canim herseyi isterdi patlayana kadar yerdim.ama bu hafta dengeler degisti.haftaya sende bizden farksiz olcaksin.
Bende bugün başladım kivi yeBende öyle hep aperatif. Elma yoğurt kuruyemiş bu şekilde gidiyor. Bu arada ben her gün kivi yiyorum düşük tehlikesi olan arkadaşlar bol yesin bebeğin tutunmasını sağlıyormuş. Tüp bebekle hamile kalan bi arkadaşıma doktoru söylemişti o da kasa kasa yedi resmen bende ondan biliyorum.
Amin canım evet ikizİkiz mi xanım maşalllah
Bişey olmaz Allahın izniyle
Ara ara bana da giriyor ağrı.
Günlerimiz aynıymış sağlıkla kucağımıza alalım inşalllah
Evet hem kış aylarında bol bol C vitamini almış oluruz. Afiyet olsunBende bugün başladım kivi ye
Çok faydaliymis
Lekelenmelere iyi geliyormus
Ben kiviyi yiyemiyorum canim.cok eksi geliyor bana eziyet gibi.ama salatalik tursunu yiyorum.azonce 1 tabak yedim.cok hosuma gitti.Bende öyle hep aperatif. Elma yoğurt kuruyemiş bu şekilde gidiyor. Bu arada ben her gün kivi yiyorum düşük tehlikesi olan arkadaşlar bol yesin bebeğin tutunmasını sağlıyormuş. Tüp bebekle hamile kalan bi arkadaşıma doktoru söylemişti o da kasa kasa yedi resmen bende ondan biliyorum.
Bende gundüz uyuyasim geliyor.gidip yatagima giriyorum esim gelene kadar.surekli esneme ve halsizlik var.Bak bizim günler aynı hisler de aynı gidiyor. 12.haftadan sonra tamamen biter insallah. Sende de cok uyku var mi gunduz bile uyur hale geldim ben. Ve cok yorgunum afedersiniz evi bk götürüyor şuan hiç bi iş yapmaya halim yok
Dağınıklık bende de yok sadece oğlumun oyuncakları ama süpürüp silme işlerim çok biriktiBen kiviyi yiyemiyorum canim.cok eksi geliyor bana eziyet gibi.ama salatalik tursunu yiyorum.azonce 1 tabak yedim.cok hosuma gitti.
Bende gundüz uyuyasim geliyor.gidip yatagima giriyorum esim gelene kadar.surekli esneme ve halsizlik var.
5 gün önce evin hertarafaini halim olmasa da sildim süpürdüm.
Evi dagitmiyorum.elim sürekli topluyor.bide bulaşik çöp filan birakmiyorum.bu sıra salona ve yatak odasina biraz saçim dökülmüs ama bir yere.2 gün daha bekliyim siler süpürurum.yani haftada 1 e getirmeye calisiyorum.süpürge zararliymis çünkü.
Çocuk olunca çok zor oluyor.kaynanan gelip süprürse sende ardindan vileda ile silsen yeter.kendini ne zaman zinde hissedrsen o zmana yap.mesela ben gündüzleri mutfakta aksamdan kalma bulasik yada is varsa yapiyorum.ama aksam olunca koltuğa yıgıliyorum.Dağınıklık bende de yok sadece oğlumun oyuncakları ama süpürüp silme işlerim çok biriktiyarın artık bi bismillah der yaparım mecbur. Zaten daha fazla dayanamayacağım bu gidişle kayinvalideme hamile olduğumu söylerim gelsin baksın bana. Oğlumla bile ilgilenemez hale geldim
Maşallah yemek yapıyorsun yine. Patates ve kavurma aşırı kokuyor. Iyisin o yönden inşallah hep böyle gider seninÇocuk olunca çok zor oluyor.kaynanan gelip süprürse sende ardindan vileda ile silsen yeter.kendini ne zaman zinde hissedrsen o zmana yap.mesela ben gündüzleri mutfakta aksamdan kalma bulasik yada is varsa yapiyorum.ama aksam olunca koltuğa yıgıliyorum.
Ben bide yemek yapiyorum.
Bugün patates kizarttim.kavurma ve pilav ayran yaptim.esim gelince önüne koydum hemen.ben oturmadim.o yedi topladim.bulasigi da yarina biraktim.
Yani ne zmana halim varsa o zaman yapiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?