• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Canim

Sen bizden geride gekiyorsun
Benimde gecen hafta mide yanmam vardi.ve yiyordum herseyi.ama bu haftaya girince daha lokma agzimda yutamiyorum
Kusacak gibi oluyordum.
Bikac gundür yanina bile yaklasamiyirum.kokusu bile kusmama yetiyor.
Canim hicbisey istemiyor.aslinda çok pisbogaz bi insanim.canim herseyi isterdi patlayana kadar yerdim.ama bu hafta dengeler degisti.haftaya sende bizden farksiz olcaksin.

Canım ben kahvaltı bile yapamıyorum kuru ekmek yiyorum. Yemek zaten yapamıyorum ki kokular mahvediyor. Eşim mantı makarna falan yaparsa zorla biraz yiyorum ama mide kabul etmiyor maalesef.
Benim ilk hamilelikte de bulantim olmamıştı geçenlerde sadece bi akşam bulantim oldu okadar
Anlıyorum da onu demek istemedim cips patates kızartması çiğköfte... sürekli bunları yiyince içlerinde trans yağ var ya zarar verir ondan dedim
Bende bu akşam pilav yedim mesela. Artık mide mahvoĺdu yutkunmakta zorlanır oldum.
Haftaya benimde bulantim olurmuş;)

Benim ilk hamilelikte de bulantim olmamıştı geçenlerde sadece bi akşam bulantim oldu okadar
Anlıyorum da onu demek istemedim cips patates kızartması çiğköfte... sürekli bunları yiyince içlerinde trans yağ var ya zarar verir ondan dedim
Bende bu akşam pilav yedim mesela. Artık mide mahvoĺdu yutkunmakta zorlanır oldum.
Haftaya benimde bulantim olurmuş:KK66:
Biliyorum canım bizim iyiligimiz için diyorsun :KK19: herkesin aynı olmuyor ya belli de olmaz hatta inşallah hiç bulantin olmaz çok kötü. Ben oğlumda sadece bir ay rahattım sonra doğuma kadar hep istifra ettim

Maşallah yemek yapıyorsun yine. Patates ve kavurma aşırı kokuyor. Iyisin o yönden inşallah hep böyle gider senin
Valla formülünü buldum canim.aksama midem daha cok bulaniyor.bende yemegimi oglen yapiyorum.kizartmayi günduz yaptim.kavurmayi 3 te yaptim.pilavi da ardindan yapinca bisey kalmadi.
Ne yapim adamcagiz isten ac ve yorgun geliyor.gec bide bana yemek yap diyemem.zavallim zaten yemek yapmayi bilmiyor.

Bende yaşamıştım bir kez kimyasal ama çoğu kadında yaşıyormuş bunu ama farketmiyormuş bile en azından kürtaj olunmuyor kürtaj daha üzücü yıpratıcı oluyor malesef umarım yükselir değerin kimyasalda olsa üzülme hemen ertesi ay hamile kalabiliyorsun kimyasalda düşük gibi beklemen gerekmiyor aylarca:KK200:
Doğrudur canım yükselme ihtimalim kalmadı galiba kanamam başladı

Valla formülünü buldum canim.aksama midem daha cok bulaniyor.bende yemegimi oglen yapiyorum.kizartmayi günduz yaptim.kavurmayi 3 te yaptim.pilavi da ardindan yapinca bisey kalmadi.
Ne yapim adamcagiz isten ac ve yorgun geliyor.gec bide bana yemek yap diyemem.zavallim zaten yemek yapmayi bilmiyor.
Haftaya bende mecbur yapacağım eşim evde olacak bu hafta gece vardiyasında ben rahattım o yüzden. Senin dediğin gibi yapmayı denerim ama sağol fikir için :)

Cok tesekkur ederim kizlar lekeler oldu 3 kez dun aksam pembemsi.. acile geldik beta bakildi 8300 kusur olmus dr karindan gordu keseyi tabi ama dusuk riskin var dedi iste.. ilk ve son kez oldu birdaha olmadi leke yarin sabah cikicam ins

Merhabalar benimki sadce sezgi daha gitmedim doktora. Bat a 10 gun varken evde yaptigim testte cift cizgi gordum yani cok erken ogrendim. Cok kilolu degilim ama gobegim simdiden cikti bir de kizima hamile iken mide rahatsizligi bukadar etken baslamamisti 4. Haftada basladi. Tabi oylesine bi his benimki bu belirtiler tek bebekte de olabiliyor :))
Hayırlısı olsun canim.neden olmasın olabilirde. Benimde beta 3 kat arttı başta ama öyle değerlerim yüksek fan degil.dongu günümde 8 şubatta 128 cikti 10 şubatta 386 12 şubatta 842 cikti. Beta 3 artınca şüphelendik. Bide yumurtlamanın 9 günü teste gördüm. Sen ne zaman gördün yumurtlamanın kaçıncı günüydü

Kizlar vucut ta ne eksikse cani onu istermis hamilenin yiyin bence her seyi ama saglikli gidalarda yemek lazim tabii ki ben iskembe kelle paca yanindan gecemezdim bugun oyle canim istediki aglicaktim resmen yakinlarda da telefon numarasi bulamadim getirecek bir yer gittim kendim aldim geldim kizimla oturduk iskembe kelle paca yedik esimde sehir disinda yarin gelecek simdide canim baska seyler istiyo kizimda canim hic bir sey istememisti hic boyle seyler yasamamistim amann atiyolar be diyodum guluyodum simdi canim biseyler istedikce kendimi disarida buluyorum aninda gidip aliyorum sabahta canim kurt boregi istedi gittim aldim ben boyle gidersem doguma kac kilo girerim hesaplayamiyorum :halay::olamaz::KK48::KK48::KK48:

Haftaya benimde bulantim olurmuş:KK66:
Ah ah keske yemek yiyebilsem.benimde ilk hamilelogimde mide bulantim yoktu.cok saglikli beslendim.et sebze kuruyemis meyve.o kadar cok yiyordum ki.ama bunda öyle degil.her hamilelik farkli.
Haftaya seninde baslarsa gülerim sana:KK48:

Doğrudur canım yükselme ihtimalim kalmadı galiba kanamam başladı
Canim cok uzuldum bende cok yasadim cunku, kalp durmasindan bir bebegim kurtajla alindi sonra 2 defa kendiliginden dusuk yasadim ama hep dusugun ayagi icerde derker arkasindan hemen hamile kalirsin derler cok sukur hamile kalabiliyorsun dr un bana dedigi sagliksiz bebekleri vucut atar demekki saglikli bir gebelik degildi ve bunu sana birakmadan rabbim sonlandirdi cok sukur aldirsammi aldirmasammi ikilemi yasatmadi bizlere oyle dusun kuzum rabbim tez zamanda kucagini doldursun insallah dualarim seninle ...

Bende bugün başladım kivi ye
Çok faydaliymis
Lekelenmelere iyi geliyormus
Kızlar çok iyi oldu söylediğiniz kivinin lekelenmelere iyi geldiğini bilmiyordum.. benimki de tüp bebek ayrıca son bir kaç gündür çok akıntım var bugün akıntımın içinde incecik pembe/kırmızı gibi iplik şeklinde renk de gördüm moralim o kadar bozuldu ki :cry:

bende 3 günde 1 evi köşe bucak temizliyorum süpürge cidden zararlı mı korktum şimdi:KK17:
Bacım senin canina kastin mi var?
Kış günü bide hamilesin.3 güne kirlenmez ki ev.hem boşver isleri.bebegin tam tutunma zamanları.hele bi çocuk yerleşsin sonra yavaş yavas yap.
Bana kac kisi dedi süpürge zararli diye.onun icin haftada bire denk getiriyorum.
Dinlen uzan sürekli.çok dagitmayin.idare edin bi süre.

Back