• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Kızlar çok iyi oldu söylediğiniz kivinin lekelenmelere iyi geldiğini bilmiyordum.. benimki de tüp bebek ayrıca son bir kaç gündür çok akıntım var bugün akıntımın içinde incecik pembe/kırmızı gibi iplik şeklinde renk de gördüm moralim o kadar bozuldu ki :cry:
Canım üzme kendini.hemen ayrin doktora git.biseyler yapsin baksin ne bilim.
Ihmal etme.ins biseyi yoktur bebisin...

Off hemde nasıl barut gibiyim acayip sinir hali var bende + halsizlik + yorgunluk+ağrı akıntı ne ararsan mevcut :)) hormonlardandir hormonlardan :KK70:[/QUOTE
Ahh canım akıntı bende de arttı doktorum normal diyor ama iç çamaşırımda ıslaklık hissettikçe tüm keyfim kaçıyor.. Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin de razıyım bunları yaşamaya

Doktorumu aradım canım seninle de konuşmuştuk iki gün önce, normal diyip duruyor, yarın idrar tahlili istedi onu yaptırıp göstereceğim hayırlısı olur inş canım :dua:
Ins bebizine de sana da bisey olmaz canim.ultrasona da gir baktir.kanama alani var mi diye.belki progesteron yazar.

İnşallah canım ❤️ evet bir baksın içim rahat etmiyor çünkü böyle :KK43:
Canım aynı durumu bende geçen hafta yaşadım sildikçe akıntıyla beraber gelen kılcal damar gibi incecik pembe çizgiler benim 2.hamileligim ilkindede yaşadım korkma idrar tahlili istemesinin sebebi idrar yollarında enfeksiyon olup olmamasını kontrol etmek amaclı yapıcaktır.bu hafta geçti benim şükürler olsun ama 4 5 gün sürdü gün içerisinde 1 saat yemekle uğraştıysam 1 saat ayaklarımı yüksek bir yastığa koyup yattım geçicek merak etme

Kızlar çok iyi oldu söylediğiniz kivinin lekelenmelere iyi geldiğini bilmiyordum.. benimki de tüp bebek ayrıca son bir kaç gündür çok akıntım var bugün akıntımın içinde incecik pembe/kırmızı gibi iplik şeklinde renk de gördüm moralim o kadar bozuldu ki :cry:
Hiç korkma canım sakin ol
Benim geçen hafta resmen aktif kanamam vardı
2 gün hastanede yattim düşük önleyici tedavi uygulandi
Dr ultrason da baktı kanama alanı yok muhtemelen yerleşme kanaması olabilir dedi
Bugün hem bebeği gördük hemde kalp atışını duyduk ve halen lekelenmeler devam ediyor dr sıkıntı yok dedi
İçinin rahat etmesini istiyorsan bir dr a görün istersen

Kizlar vucut ta ne eksikse cani onu istermis hamilenin yiyin bence her seyi ama saglikli gidalarda yemek lazim tabii ki ben iskembe kelle paca yanindan gecemezdim bugun oyle canim istediki aglicaktim resmen yakinlarda da telefon numarasi bulamadim getirecek bir yer gittim kendim aldim geldim kizimla oturduk iskembe kelle paca yedik esimde sehir disinda yarin gelecek simdide canim baska seyler istiyo kizimda canim hic bir sey istememisti hic boyle seyler yasamamistim amann atiyolar be diyodum guluyodum simdi canim biseyler istedikce kendimi disarida buluyorum aninda gidip aliyorum sabahta canim kurt boregi istedi gittim aldim ben boyle gidersem doguma kac kilo girerim hesaplayamiyorum :halay::olamaz::KK48::KK48::KK48:

Kızlar tüm vücudum kırılıyor ağrıyor küçük dil iltihabı oluştu bide durduk yere napabilirim ayaklanmak için

Test istemisti doktorum aradim sonuc icin hersey iyi ama guatrin biraz yuksek cikmis dahiliyeye bigit goruselim tekrar dedi

Günaydın bayanlar 5+5 de randevum var kalp atisini duyabilirmiyim ?
Günaydın. Çok zor bi ihtimal eğer haftasıyla uyumlu bi bebekse. Haftasından ileri ise bi ihtimal. Ben 6+2 de gördüm atışını ama sesini duymamıştım. Haftasıyla uyumlu benim bebeğim.

Günaydın. Çok zor bi ihtimal eğer haftasıyla uyumlu bi bebekse. Haftasından ileri ise bi ihtimal. Ben 6+2 de gördüm atışını ama sesini duymamıştım. Haftasıyla uyumlu benim bebeğim.
Ben daha önce hiç duyamadım 2 kere düşük oldu o yüzden yine çok korkuyorum

kızlar günaydın bende ilk kontrolüme pazartesi gidecegım inş... Keseyi görürüm inş :) dün gece kötü bir rüya gördüm kanamam oluyordu eşim doktora götürüyordu doktor benımle ilgilenmiyordu çok kötü bir rüyaydı sonra saat çaldı uyandım :(

Back