2018 Ekim Anneleri

Bende çok az yemek yerim hatta günde 2 öğün yerim genelde ama 1 haftadır o kadar açım ki. Ilk hamileliğimde böyle olmamıştım. Hiç bişey de yiyemiyorum. Sadece meyve yoğurt çiğ köfte o kadar. Kahvaltı da bile kuru ekmek yiyorum sadece benim ağzımda kötü bir tat yok canım belki yediklerinle alakalı olabilir. Birde demir tadı gibi mi ağzında ki tat

Çok sevindim canım. Dua ediyorum senin için

Kızlar dün kan vermiştim 178çıktı 1haftalık gecikme için düşük bir değer sanki dimi??yarın tekrar kan vericem sonuç ta pzartesi çıkacak

Hayırlısıyla sağlıklı sonuçlar olsun❤
Değere göre bisy denilemezde katlaması netlestirir canım.

Tarif edemiyorum cnm bu tadı anlamadim bende . Folik asit kullandigim için olabilir diye düşünüyorum

Tarif edemiyorum cnm bu tadı anlamadim bende . Folik asit kullandigim için olabilir diye düşünüyorum
Her hamilelik farklı gerçi. Inşallah geçer en yakın zamanda. Bende iple çekiyorum geçip gitmesini. Her dönemin farklı bi zorluğu var

Canim al benden de o kadar.güya hamile kalinca saglikli beselenecektim.
Sana yedigim seyleri söyluyim mi.
Hic yemek yemiyorum.
Elma
Su
Cips
Patates kizartmasi
Cigköfte.
Baska bisey yok.
Sadece bugün esim profiterol almis onu yiyebildim.
Aksama et kavurma oirinc pulavi yaptim.sofraya bile oturmadim.öglend3 sonra yatana kadar bisey yiyemiyorum.herseyden tiksiniyorum.
Bi tek su ve elmadan tiksinmiyorum.ins onlara da bisey olmaz

kızlar herkese iyi akşamlar.bugün kesemi gördük.internet hesaplayıcısına göre 4+6 yım.5mm kesem oluşmuş.sizce normalmi?

Olmuyor kizlarrr böyle bebeğe bisey gitmiyor siz kan yapıcı şeyler yemelisiniz şimdi bunlar zararlı tehlikeli hepsini testim gram faydası yok
Benim midem kötü artık boğazım falan yanar oldu o derece reflu var ama yine de zorla sebzemi etimi kuruyemis yiyorum

Canim tebrik ederi sen 2016 subat annelerinde de vardin ben de ordaydim bi kizim oldu 2 yasinda simdi ben de bunu ikiz hissediyorum nedense :) bakarsin boylr kader arkadasi oluruz. Yurdisindamisin ben de yurtdisinda yasiyorum.
canım merhaba öncelikle inş sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.ikiz hissediyorum demişssin değerlerin nasıl çıktı kaç hafta kaç günlük hamilesin merak ettim.bende ikiz hissediyorum.doktorumda başta şüphe etti ama daha kesyi yeni gördük.sat benim 12 ocaktı

Canim
Sen bizden geride gekiyorsun
Benimde gecen hafta mide yanmam vardi.ve yiyordum herseyi.ama bu haftaya girince daha lokma agzimda yutamiyorum
Kusacak gibi oluyordum.
Bikac gundür yanina bile yaklasamiyirum.kokusu bile kusmama yetiyor.
Canim hicbisey istemiyor.aslinda çok pisbogaz bi insanim.canim herseyi isterdi patlayana kadar yerdim.ama bu hafta dengeler degisti.haftaya sende bizden farksiz olcaksin.

Kizlar merhaba dun gece biraz lekelenme oldu dr dusuk riskin var yatis verelim dedi ben sok oldum dun geceden beri hastanedeyim dua edin bize
Canım çok geçmiş olsun. İnşallah sağlıkla bebisinde çıkarsın hastaneden haberdar et bizleri şimdi nasılsın kanama devam ediyormu

Cnm cips ve çiğlöfte yemesen olmazmı aşırı baharatlı zararlı ikisi de muz da mı yemiyorsun o da güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…