Bende çok az yemek yerim hatta günde 2 öğün yerim genelde ama 1 haftadır o kadar açım ki. Ilk hamileliğimde böyle olmamıştım. Hiç bişey de yiyemiyorum. Sadece meyve yoğurt çiğ köfte o kadar. Kahvaltı da bile kuru ekmek yiyorum sadeceBenim bu akşam ki yanma bütün gün mayalı hamur yedim. Diğer günler açlık olabilir :) normalde çok yemek yiyen insan değilim yoruldum çok sık acikip çok sık yemek yemekten. Bide benim ağzımda kötü bı tat var 15 gündür hiç gecmiyor sadece yemek yedigimde yarım saat fln geçiyor. Sizlerde bu kötü tat var mı ?
Çok sevindim canım. Dua ediyorum senin içinGeçen hafta gittiğimde benim de sadece kese vardı içindeki için erken dedi dr
Bugün gittiğimde ise hem bebeği gördük hemde kalp atışını duyduk çok şükür
Benimde kahverengi geliyo dr sıkıntı yok dedi
Sende haftaya net görürsun merak etme
Kızlar dün kan vermiştim 178çıktı 1haftalık gecikme için düşük bir değer sanki dimi??yarın tekrar kan vericem sonuç ta pzartesi çıkacak
çok geçmiş olsun. Hayırlı güzel haberlerini alalım inşallah. Rabbim korusun senide bebişideKizlar merhaba dun gece biraz lekelenme oldu dr dusuk riskin var yatis verelim dedi ben sok oldum dun geceden beri hastanedeyim dua edin bize
Tesekkur ederim soracagim mutlakaBenimde kızımda öyle olmuştu normalde bişey dokunmaz mideme ama hamileyken çok mide yanması oluyorsçdu bendede ilk 3 ay ve son aylarda olmuştu gaviscon bir nebze geçiriyor doktorunıza danışıp kullanın isterseniz
Bende çok az yemek yerim hatta günde 2 öğün yerim genelde ama 1 haftadır o kadar açım ki. Ilk hamileliğimde böyle olmamıştım. Hiç bişey de yiyemiyorum. Sadece meyve yoğurt çiğ köfte o kadar. Kahvaltı da bile kuru ekmek yiyorum sadecebenim ağzımda kötü bir tat yok canım belki yediklerinle alakalı olabilir. Birde demir tadı gibi mi ağzında ki tat
Her hamilelik farklı gerçi. Inşallah geçer en yakın zamanda. Bende iple çekiyorum geçip gitmesini. Her dönemin farklı bi zorluğu varTarif edemiyorum cnm bu tadı anlamadim bende . Folik asit kullandigim için olabilir diye düşünüyorum
Benim pazaryesi 600 cikti tekrarda yaptirmadim yarin dr a gitmeyi dusunuyorum gitmezsemde haftaya cumaya kalirEvet canim
İkizlerimde direk 450çıkmıştı şimdi böyle çıkınca tereddüte düştümHayırlısıyla sağlıklı sonuçlar olsun❤
Değere göre bisy denilemezde katlaması netlestirir canım.
Bende sinir yok da sürekli duygulaniyorum.tutmasam her dakika aglicam.pis bebekler çabuk böyüyünAynen en ufak birşeye ağlamaklı oluyorum çabuk sinirleniyorumbu kadar hormonal değişim yaşıyor olmamızın sonucu sanırım canım
Canim al benden de o kadar.güya hamile kalinca saglikli beselenecektim.Iyi akşamlar kızlar. Bende sürekli aç hissediyorum. Ve maalesef hiç de sağlıklı beslenmiyorum. Canim sebze sulu yemek ya da başka bişey istemiyor. Sadece çiğ köfte yemek istiyorum bi tek o mide bulantısı yapmadi ama bu kadar yemek de zararlıdır herhalde. Birde mesela şimdi yedim ama yarim saat sonra yine çok aç hissediyorum midem kazınıyor sürekli çok kötü bir his
Ben yarın gidicem nasipse canim senin baya yükselmiştir artık binlerdedir bakalim benimde yarın kese görünmezse bende haftaya giderim tekrarBenim pazaryesi 600 cikti tekrarda yaptirmadim yarin dr a gitmeyi dusunuyorum gitmezsemde haftaya cumaya kalir
Iyi akşamlar kızlar. Bende sürekli aç hissediyorum. Ve maalesef hiç de sağlıklı beslenmiyorum. Canim sebze sulu yemek ya da başka bişey istemiyor. Sadece çiğ köfte yemek istiyorum bi tek o mide bulantısı yapmadi ama bu kadar yemek de zararlıdır herhalde. Birde mesela şimdi yedim ama yarim saat sonra yine çok aç hissediyorum midem kazınıyor sürekli çok kötü bir his
Canim al benden de o kadar.güya hamile kalinca saglikli beselenecektim.
Sana yedigim seyleri söyluyim mi.
Hic yemek yemiyorum.
Elma
Su
Cips
Patates kizartmasi
Cigköfte.
Baska bisey yok.
Sadece bugün esim profiterol almis onu yiyebildim.
Aksama et kavurma oirinc pulavi yaptim.sofraya bile oturmadim.öglend3 sonra yatana kadar bisey yiyemiyorum.herseyden tiksiniyorum.
Bi tek su ve elmadan tiksinmiyorum.ins onlara da bisey olmaz
canım merhaba öncelikle inş sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.ikiz hissediyorum demişssin değerlerin nasıl çıktı kaç hafta kaç günlük hamilesin merak ettim.bende ikiz hissediyorum.doktorumda başta şüphe etti ama daha kesyi yeni gördük.sat benim 12 ocaktıCanim tebrik ederi sen 2016 subat annelerinde de vardin ben de ordaydim bi kizim oldu 2 yasinda simdi ben de bunu ikiz hissediyorum nedense :) bakarsin boylr kader arkadasi oluruz. Yurdisindamisin ben de yurtdisinda yasiyorum.
Sen bizden geride gekiyorsunOlmuyor kizlarrr böyle bebeğe bisey gitmiyor siz kan yapıcı şeyler yemelisiniz şimdi bunlar zararlı tehlikeli hepsini testim gram faydası yok
Benim midem kötü artık boğazım falan yanar oldu o derece reflu var ama yine de zorla sebzemi etimi kuruyemis yiyorum
Canım çok geçmiş olsun. İnşallah sağlıkla bebisinde çıkarsın hastaneden haberdar et bizleri şimdi nasılsın kanama devam ediyormuKizlar merhaba dun gece biraz lekelenme oldu dr dusuk riskin var yatis verelim dedi ben sok oldum dun geceden beri hastanedeyim dua edin bize
Cnm cips ve çiğlöfte yemesen olmazmı aşırı baharatlı zararlı ikisi deCanim al benden de o kadar.güya hamile kalinca saglikli beselenecektim.
Sana yedigim seyleri söyluyim mi.
Hic yemek yemiyorum.
Elma
Su
Cips
Patates kizartmasi
Cigköfte.
Baska bisey yok.
Sadece bugün esim profiterol almis onu yiyebildim.
Aksama et kavurma oirinc pulavi yaptim.sofraya bile oturmadim.öglend3 sonra yatana kadar bisey yiyemiyorum.herseyden tiksiniyorum.
Bi tek su ve elmadan tiksinmiyorum.ins onlara da bisey olmaz
Hayırlı haberlerle inşallah canım umarım herşey yolundadır❤Kizlar yarin doktor kontrolu var dua edin inşallah hersey yolundadir hamislerin duasi kabul olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?